elin-mylife

Direktlänk till inlägg 14 december 2014

Det gjorde MIN dag!

Av Elin - 14 december 2014 21:30

Sov idag till tio och startade dagen efter en stund med att jag hjälpte pappa med skåpet till badrummet. Jag var "bossen" och pappa hamrade å så.

Gick superbra tills vi såg att en grej var sönder..så pappa får åka in och köpa en ny dörr till skåpet. Ser fett fult ut nu när det bara är en dörr XD men annars blev det jättebra!   

Fixat tidsinställda med inför imorgon och tisdag, ska försöka hinna den sista imorgon - som jag har i huvudet just nu.


Imorgon är det en ny dag, ny vecka med för den delen! Sista skolveckan och det känns helt underbart, dock lite spänd eftersom att jag inte har några planer inför lovet och det kan innebära att jag då inte har något att göra och tankarna kommer och nedstämdheten. Hoppas på att jag har saker och göra, varje dag. Behöver inte vara något jätte avancerat, bara jag får nåt att göra så att jag slipper tankarna. Skulle vara skönt att få ett lov utan dem tankarna och med ett glatt humör. 

Ingen aning om vad som händer imorgon i skolan, hoppas väl på att vi gör något kul och inte bara vanliga lektioner nu när det är sista veckan och betygen är satta!

Resten av dan får vi se vad som händer.    

__________________

Fick se en så OTROLIG glädjande sak idag när jag var inne och kollade på en blogg. Jag grät och rös till flera gånger! Att läsa och höra något sådant om en har man inte gjort på länge och jag kände mig bara så JÄVLA tacksam för att jag träffat denna personen♥ Jag fick läsa om den för att inse vad jag läst. En så jävla fin sak - som verkligen gjorde MIN DAG. Jag ryser nu när jag tänker på det!

Det är Linn jag talar om nu. Det är en sån himla underbar och vacker person!!!!♥ Linn är en tjej med glatt humör hela tiden, en sådan positiv människa. Förstår inte hur hon kan vara det hela tin!♥

Var inte alls längesen vi "träffades" men på nåt sätt känns det som vi känt varandra ett bra tag. Vi förstår varandra. Vi finns där för varandra. Peppar varann. Kämpar tillsammans och vi gör båda varandras dagar! 

Varje gång jag ser en ny kommentar från henne blir jag så oerhört glad (blir verkligen glad av ALLA mina kommentarer men förstå mig rätt  ) - detsamma när hon bloggat!


Ni kan läsa vad hon skrev HÄR!♥


Måste nu strax borsta tänderna och bädda nytt till sänga (hehe fick hjälp av mamma nyss) nu innan jag ska sova! Hoppas att ni alla haft en underbar 3:e advent - nästa helg är det 4:e advent och bara TRE dagar kvar till julafton. Skrämmande känsla! Tack för alla era fina kommentarer!♥♥

 

 

 
 
Linn♡

Linn♡

14 december 2014 22:17

Du ska se att detta lovet blir jätte bra. Du får hitta på en massa saker så att du inte står "rastlös" <33 Hoppas verkligen det!!
DU SKA VETA EN SAK, blir såå sjukt glad av dig. Går verkligen inte att beskriva, du är bäst!! Tack för allt<333 Du är en underbar person, bäst bäst bäst!!!
Tusen miljoner kramar till dig<3<3<3<3


Sv; Aha oj vad konstigt med han....tack så mycket då vet jag!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards