elin-mylife

Direktlänk till inlägg 9 december 2014

Musikhjälpen - Skavsår

Av Elin - 9 december 2014 20:25

Plugget är avslutat för idag och imorgon får jag återgå till det igen. Jag är klar med NOn och spanskan. Känner mig riktigt nöjd, men jag börjar bli nervös. Speciellt för spanskan.. Kommer göra mitt bästa såklart, mer går det inte och göra!



Sitter just nu och strosar runt på nätet medans jag lyssnar på musikhjälpen. Musikhjälpen i mitt hjärta! Det är så jävla bra♥ Att vi kan skicka in pengar och bestämma musik. Sedan att pengarna går till något bra, som nu - till hiv!  Känns jättebra att något sånt här finns verkligen. 

Tycker att programmet är sjukt bra! Sedan programledarna, Kodjo, Petter och Linnea - riktigt bra kombo. Tycker om dem supermycket!♥ Ska försöka lyssna och se på det här så mycket jag kan, kanske t.om kan komma in en slant från mig med. Vem vet?   

Ni kan titta/lyssna på det HÄR!

_______________________

Har varit ute hela dagen idag i skolan. Hade ju idrottsdag idag och vi gick över en mil! Känns riktigt bra. Dock var det riktigt kallt då jag frös fingrarna av mig och häcken. Fick tillsist panik så sprang typ runt! 

Vi käkade korv och hade det bara trevligt.

Slutade två timmar tidigare än vi egentligen skulle så mamma kom å hämtade mig och jag kunde komma hem i god tid. Jag hoppade i duschen för att jag frös så mycket och det kändes sjukt gött, dock inte när jag skulle hoppa i..har två skavsår och när man får i vatten i ett sår.....FYHELVETE vad ont det gör!!!!   


Onsdag imorgon. Vi är snart inne i mitten av skol/jobbveckan. Åtta skoldagar kvar - känns RIKTIGT skönt! 

Det gäller imorgon. Prov. Pratförhör. Hur ska det gå? Det får ni höra imorgon! 

När jag kommer hem blir det att läsa svenskagrammatik. 


Nu ska jag kolla några bloggar (resten kollar jag imorgon!) Måste sova snart. Godnatt<3

 



 
 
Lotta

Lotta

9 december 2014 21:04

Sv: Tack så jättemycket!! Jag är verkligen superglad för min lilla bil , älskar den! :D

http://olesenstjej.blogg.se

 
Linn

Linn

9 december 2014 22:09

Åh vad skönt att det känns bra med NO:n och spanskan! Det kommer gå bra! Du har övat så bra du kan:))) Och du gör bara ditt bästa mer kan du inte göra! STORT lycka till med allt imorgon! Kommer gå jätte bra, komihåg det!

Sv; Tack för ditt stöd, du är bäst!!♡♡

Idag efter skolan var jag med min 2 bästisar Olivia & caisa♡♡ Och vi åt våfflor och så:))) Sedan senare på kvällen var jag på öppet hus på en gymnsieskola:PP Och nu i ca. 2 timmar full med panik över vad jag ska ha på mig imorgon - har jag äntligen kommit på vad!! Vi ska nämligen ha nobeldag i skolan imorgon och då ska alla vara uppklädda....Och jag som inte har några klänningar alls typ....Men men! Böev tillslut en kjol och en fin tröja♡ Så hopps verkligen att det duger!

Många kramar, sov gott♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Christina

Christina

9 december 2014 22:18

Spanskan kommer att gå fint ska du se :)
Åh hatar skavsår :/ Tar så hemskt ont :/

http://jinxedchrissie.blogspot.com

Elin

11 december 2014 20:08

Tack! :D
Haha ja, det är det värsta som finns :S

 
Jossie

Jossie

10 december 2014 11:33

Älskar att gå, synd bara att det är så kallt..

http://nattstad.se/jossie

 
natalia

natalia

10 december 2014 15:23

Skönt att du förstår <3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

CAICAIS.BLOGG.SE ~

10 december 2014 17:24

Superfin blogg! Blir verkligen inspirerad av designen :D kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards