elin-mylife

Direktlänk till inlägg 5 december 2014

Dragen i håret och biten - Jag kan inte tro det!

Av Elin - 5 december 2014 22:30

Sitter just hemkommen från en kväll hos syrran med pepparkak och temys. Kvällen ha varit rätt så okej, har vart med om ett skrikit barn som dragit mig som satan i håret och som t.om BITIT MIG! Blev så jävla förbannad och arg på honom för att han skulle hålla på så. Han ska veta själv hur det känns och bli dragen i håret - gör förjävla ont! 

Detta gjorde ännu mer att jag INTE vill ha barn!


Är så jävla trött så jag ska starkt gå och lägga mig så fort jag kan. Somnade förut under eftermiddagen och sov kanske en halvtimme och det kändes jätteskönt att jag fick göra det, dock så blev jag bara tröttare efter sovandet.

Nu börjar också förkylningen komma..tät i näsan och lite smått ont i halsen. Hoppas på att jag kan hålla ut tills jullovet! 


Har haft en rätt så okej dag. 

Hade ju som sagt möjligheternas dag i skolan, inget direkt ansträngade. 

Dock hände det en as rolig grej, trodde att jag skulle dö...xD mitt skåpslås gick sönder! Det bara gick isär i TVÅ DELAR när jag låste upp det!?!?! AHAHHAHAHHAH. Så jävla pinsamt! XD Fick panik så stod där som värsta idioten och bah "Vad ska jag göra nu?!" och tittade runt så ingen stod och kollade på mig. Såg nog fett roligt ut..åå skäms så jävla mycket! Fick ihop den men på måndag måste jag komma ihåg ett nytt lås... 


Vi fick reda på historiaprovet innan vi slutade, om franska revolutionen som jag inte kunde öva på......vi fick inte själva provet utan vi fick provresultatet på en post it lapp och det kändes skönt då jag INTE ville se allt jag misslyckades på. Mitt i allt ringde pappa mig precis när jag fick provresultatet (hjärtat slog så in i helvete) så jag sprang ut och folk trodde att jag sprang ut och grät, kände att jag nästan höll på och göra också.

Tittade på resultatet medans jag pratade med pappa och hjärtat slutade fan slå....asså jag trodde inte att det var sant. Tittade om och om igen på lappen tills jag insåg att jag verkligen var GODKÄND! En tyngd släppte från bröstet och jag kunde börja andas igen. Jag blev så jävla glad och det kändes så bra. Nu kan jag "släppa" det och gå vidare! 

Läraren kom dock efter och sa att jag fick göra omprov eftersom att jag varit sjuk och inte kunnat träna, men just nu känner jag att jag nöjer mig med att jag är godkänd + vi har hundra massa andra prov som måste göras och franska revolutionen är as svår! Jag är glad! Nöjd!   Ni får självklart tycka vad ni vill, om att jag tar ett dåligt beslut men jag känner ju själv hur jag vill göra. 

_________________________________________

Hoppas att ni alla haft en bra dag och att ni får en trevlig helg! Nu ska jag fixa mig till sänga och sova. Godnatt ♥

   HAHAHHAH dör för denna bilden - ja där får ni se min "andra" sida XD



 
 
Linn♡

Linn♡

5 december 2014 23:09

Riktigt jobbigt med sådana typer av barn. Men däremot älskar jag barn♡♡ Hhahah♡♡
Hoppas verkligen inte att du drar på dig en förkyldning nu innan jullovet och heller inte under lovet sedan! Hoppa hoppas hoppas inte det♡ allt är så jobbigt då.
HAHAH det är jätte roligt för exakt såå är mitt skåplås!! När jag låser upp det så är själv stål grejen (den böjda kroken ahhaah) den är liksom låss från själv låset. Vet verkligen inte om du fattar min konstiga förklarningXXDDXDXD men men:PPP

Gud vad skönt att du blev godkänd♡♡ Bra!! Och håller helt med dig, ibland måste man fokusera på resten och nu i detta fallet på dem andra proven!

Ha en toppen bra helg♡♡♡♡♡♡♡♡ Många kramar & godnatt!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

5 december 2014 23:23

Va skönt att du fick godkänt! Måste vara härligt!

SV: Jo det är ju tyvärr ärftligt. Skönt att du har sån sund inställning till alkohol. Bra att ha koll på sina förutsättningar. :D kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

5 december 2014 23:35

Självklart får du tycka som du vill men du borde tänka på att barn är barn :) (Menar inget illa) Men vi har alla varit små o ci har nog alla dragit andra i håret.
Skönt att dagen annars varit OK!

Gött att du klarade provet, grattis!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
CECILIA

CECILIA

5 december 2014 23:41

usch, jag hatar barn! fast vill ju självklart skaffa barn när jag blir äldre :P

http://candersson.bloggplatsen.se

Elin

6 december 2014 15:16

Haha ja! :S jomen visst, man har väl mer kontroll när man blir äldre, eftersom att det är sitt egna och man får bestämma. Men nja, jag vet inte jag.. Kram!

 
Lotta

Lotta

6 december 2014 09:37

Sv: Ja, det var jättemysigt och självklart väldigt gott:) Men fy vilket barn! Alltså jag har jättesvårt för småbarn, alltså när dom är riktigt små och inte förstår vad man säger. Jag skulle definitivt blivit lika arg som du om det bitit mig?!

http://olesenstjej.blogg.se

 
Olivia

Olivia

6 december 2014 11:33

Linn tipsade om din blogg och den är verkligen jätte bra<3333
Hoppas du får en toppen bra helg! <3
Skulle bli jätte glad om du kikade in på min blogg och lämnade en kommentar:DD Taaaack!

http://www.cakeybakey.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

6 december 2014 12:52

Haha vilken rolig bild! Kul att du bjuder på dig själv =)

Du är inte ensam om att inte gilla barn! Jag är likadan "barnhataren" haha

Nä du hundar är allt!

Kram på dig =)

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards