elin-mylife

Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Första advent - Vecka 49

Av Elin - 30 november 2014 21:12

Är just nu på ett litet nedstämt humör. Känner någon skuld inom mig. Vet inte varför men den finns här inom mig och stryper mig. Jag känner så jävla gärna att jag vill sätta mig ner och gråta. Inte för något speciellt utan bara få ur mig det jag just nu känner. All ensamhet som är inom mig! Det tar knäcken på mig. Gråten är nästintill och mina ögon är dimmiga. Hjärtat som sakta slår och tomheten inom mig.

Det är inte dig jag känner så här för för att det är din dag och att du är borta. Du har det bra och jag är så glad för din skull! Jag vet inte själv varför jag känner så här. Det bara tynger ner mig, längre och längre ner.

Jag vill släppa taget och bara skita i allt, men jag vet att jag är bättre än så! Imorgon är en annan dag, en bättre dag. Det vet jag. Det är bara en dålig dag..


Spanskaläsning för mamma, engelskaverbläxa och dans har varit på schemat men också att jag var ute lite med Sara och Dennis. Letande efter mossa å granris och bara lite gående på går'n och skogen. Var riktigt skönt, lite kallt men inte lika kallt som igår. Att få vara ute och andas - var ett tag sen - bortsett från igår. Mera utedagar ska det bli med, dock får det då bli lite mera kläder på då det bara blir kallare och kallare. Lite smått pyssel i mitt rum har jag pysslat med! Skulle städat men jag orkade inte, får försöka göra det i veckan istället.   Lite första adventsmys har vi också fått oss, med glögg (dock tycker jag inte om det usch...) och pepparkakor. Mums! 

Hur har eran första advent varit? Vad har ni gjort? ♥



Imorgon börjar ytterligare en ny vecka. Vecka 49. Veckan blir matteprov på onsdag, dansuppvisning, engelskaförhör och säkert MASSA mer! Vi får också se om det blir att jag och Hanna går på stan någon dag, och om det blir att vi åker på ishockey.   Fullt upp som sagt!

Men det är bara måndag imorgon så vi slipper gå så snabbt fram. Blir inga lektioner för mig imorgon då jag, Alice och Amanda ska stå i kiosken hela dagen. Tror att det kommer bli riktigt kul, men lite skrämmande också! Vi får se vad jag tycker. Blir engelskaläxa och dansen efter skolan med så vi får se vad jag hinner med uppdatering.. 

Kram på er♥

 



 
 
Annie

Annie

30 november 2014 21:56

Sv: tack för frågan<3 Omtänksam du är :)
Sådär ont nu, men lite bättre iaf. Får vara glad för det lilla ;)
Snart nattning här :)

Kram<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

30 november 2014 22:11

Kämpa på fina du! :)

Jag känner ofta så, man får helt enkelt genomlida dagen. Sova på det och vakna upp bättre.

Så brukar jag tänka, det är svårt att bedöva smärtan men att sova och drömma sig bort har varit en räddning.

Styrkekramar!

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

30 november 2014 22:17

Vad kul att stå i en kiosk istället för att ha lektioner :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

30 november 2014 23:09

åh hoppas allt är bra med dig.. imorgon, ja du lovar jag att det blir en mycket bättre dag för dig♡♡ Det är du verkligen verkligen värd sp himla underbar som du är!

Härlgt att ha hunnit med så mycket:DD Bra kämpat!
Min dag har varit bra, bara väldigt fullt upp och stressigt...men så är det alltid nu innan en massa prov osv....

Hoppas du får en grym vecka♡♡ Kramar!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Sara - mamma till Nova&Levin

Sara - mamma till Nova&Levin

1 december 2014 01:43

Ja och dessutom så är världen sjuk nog och ingen gör något åt det. Jag blir arg och förbammas bara av tanken. Jag har alltid min hund med mig&försvarsspray. Men om deg händer mer så blir det sökerligen något skarpare för att försvara mig, hunden&sminka barn med!

http://Frokenkalmar.blogg.se

 
Sara

Sara

1 december 2014 08:25

Usch så jobbigt ! Hoppas du mår bättre snart <3

SV: Tack fina du, vad glad jag blir :) <3

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
natalia

natalia

1 december 2014 09:50

Roligt att du är med, lycka till :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

Elin

1 december 2014 12:34

Tack så mycket! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards