elin-mylife

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2014

Rök från ugnen!!!

Av Elin - 31 oktober 2014 22:56

Har haft fullt upp hela dagen verkligen! Inte hunnit uppdatera sen imorse eller ens fått sitta ner.

Bakade som sagt idag till imorgon och det blev en rulltårta, för första gången också - helt själv! Var sjukt svårt och jag visste inte hur jag skulle göra tillsist så fick panik. Den blev bränd så att det verkligen rök från ugnen (xD HAHAH) meeen det ordnade sig, det mesta brända försvann också tack och lov! Kakan blev ojämn och smörkrämen krånglade. Men jag kämpade mig igenom det och tillslut blev allt som jag tänkte mig. Förutom att det behövdes mer socker på själva kakan och att den skulle blivit mer jämnare. Men god var den :)

8 poäng av 10.

Plockat ur disken och diskat..sedan när jag äntligen efter allt bråk med den där kakan skulle sätta mig ner och vila så ropade Ida på mig och hjälpa till med maten. Kände då att jag bara ville sjunka ner i marken!

Fixa den, äta den och därefter kom Sara och vi fick dra oss iväg till Karlstad och shoppa lite. Fick med mig två saker hem - som jag dock inte kan säga vad det är till. Men så småningom...;) 


Vi var i Karlstad och kollade runt i cirkus två timmar. Letade efter någon fin tröja till resan men det blev inget av med det..därefter såg jag ett par byxor som bara kostade 50-60 spänn!? Funderade på och köpa dem men det blev inte för jag var så osäker, men nu i efterhand vill jag bara ha dem..

Letade också efter en fin, neutral ögonskugga till resan som jag skulle piffa upp mig med men sket i det för liksom över hundra spänn för en ögonskugga!? Sjukt enligt mig...men om man vill ha en bra skugga får man vara beredd på det egentligen. Får försöka dra mig ner till vår lilla håla och se om jag hittar någon. Osäker på det men vi får se :) 


Väl hemma satte jag mig i soffan och det blev film, nu resten av kvälla ska jag se på videos och titta in på bloggar! :) En helt vanlig dag på denna Halloween..mötte sjukt mycket folk som skulle festa för halloween och som var utklädda. Firar ni halloween idag? 

______________________________________________________

Imorgon kommer kussen och hennes barn. Ska försöka få in en promenad men dock osäker.. vet inte heller om vi skulle kratta bort de sista löven med men om det är som nu - regn, så tror jag att vi skulle skita i det.

Blir också att se igenom inläggen som jag ska skriva och fixa dem tidsinställda. Lite planer har jag...

Ha en fortsatt bra halloween finisar ♥♥

 
 
natalia

natalia

1 november 2014 17:33

Jag firade halloween med en fest :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards