elin-mylife

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

Info om resan!

Av Elin - 27 oktober 2014 10:51

Tänkte nu att jag skulle ta och informera er om resan som vi ska på om cirkus 13 dagar.. 


Det är så att söndagen den 9/11 ska jag, min familj och släkt på en båtresa till Åland. Vi ska fira mammas och pappas 50-årsdag och bara ha det allmänt trevligt! :) 

Vi ska först åka buss till Stockholm och därefter vara på en kryssningsbåt till Åland. Vi sover på båten och kommer hem igen den 10/11! Dock kommer vi hem sent på kvällen så kommer inte hinna uppdatera något förens dagen efter 11/11 eftersom att jag ska till skolan dagen efter. 

 

Kommer då inte kunna blogga som vanligt men har som sagt lösningen - fixar tidsinställda inlägg till er. Vet dock inte hur många men bloggen kommer fortfarande vara uppdaterad så bara och kika in som vanligt! Har ni tips på tidsinställda inlägg som NI vill se så är det bara och kommentera. Redan fått lite tips och skrivit ner några, men man får aldrig nog av flera :)

Sen kommer frågan om jag kan ta lite kort från resan och det är SJÄLVKLART att jag ska göra! Bilder kommer komma så var inte oroliga! Får se till att mobilen är laddad och klar. Kanske t.om kan filma lite. Vi får helt enkelt se. 


När jag kommer hem igen ska jag se till att överför bilder och göra ett inlägg om resan så att ni får höra vad vi gjort och se! Kommer då med svara på kommentarer och lite sånt för att jag kan inte göra det när jag är borta. 

Innan vi åker kommer jag självklart försöka uppdatera er lite snabbt för vi skulle åka innan tolv tror jag? Sen kan jag göra ett inlägg vad jag ska ha med mig för smått. :)


Men som sagt, vi åker den 9/11 och kommer hem igen den 10/11 men uppdaterar inte förens 11/11. Bilder/videos kommer komma efter resan och tidsinställda inlägg kommer komma upp medans jag är på resan! Don't worry. :)

Är dock jag själv som är nervös...ska självklart bli kul och få åka bort och hitta på lite kul men jag är nästan lite rädd för att saker och ting ska hända. Typ att båten ska sjunka eller att jag blir överfallen eller nåt!  


Om ni undrar över något om resan är det bara att ni kommenterar!!  ♥

 
 
NICOLE

NICOLE

27 oktober 2014 12:55

Åh vad kul!! :D
Då får ni fira och mysa på ordentligt! :)

SV: Åh okej :( Skönt att få vila nu! Minns så väl hur det var själv! Vad går du?

http://nnnnicolee.blogg.se

 
Sara

Sara

27 oktober 2014 13:19

Hoppas ni får en underbar resa :)

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
natalia

natalia

27 oktober 2014 16:50

Åh vad kul och vad spännande :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Liza Ludvigsson

Liza Ludvigsson

28 oktober 2014 22:04

Åh så kul med båtresa :D

http://www.nattstad.se/lizaludvigsson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards