elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 14 augusti 2014 20:30

Hjälpt mamma och städat nästan hela dagen. Vi har lyssnat på musik och vart nere och köpt skor. Glad som jag är förstörs stämningen därefter när vi sitter och äter.. mamma och pappa bärjar gräla, jag bara slänger i mig maten andra gången, andra dagen i rad...kan man ALDRIG få äta sin mat ifred?! Tar irriterad och argt min mobil och hörlurar och går hemifrån. 
Blev bara så arg, irriterad för att dem beter sig som två jävla treåringar! Där fick man tacken för att man hjälpt till här hemma liksom. Kände just då att jag kunde skrika ut till dem att dra åt helvete. Skulle bara vara så skönt och flytta, till min morbror eller nåt! Så att jag kommer hemifrån och slipper grälet. 

#Facepalmoftheday

Var i alla fall skönt och få komma ut en liten stund. Med bara mig, musiken och Trisse..♥ Perfekt för då får jag upp humöret, haha speciellt och se Trisse springa omkring som en galning och sen att ha musik till det. Då ser det lite roligt ut alltså ;)

 

Duschat. Så nu ikväll har jag en date...♥♥

 Haha. Ha en bra kväll ♥ :)ANNONS
Av Elin - 14 augusti 2014 17:32

Var nere förut och köpte ett par nya joggingskor eftersom att jag får skoskav av dem andra. 

Dem är riktigt snygga tycker jag. :) Rikitgt perfekta i storleken med. Man behövde dock ta några storlekar större för de är 'smala' men de liksom formar sig efter din fot sen. Hoppas att dem håller nu och att jag inte får skav. Grymt nöjd är jag nu!! :) 

     

ANNONS
Av Elin - 14 augusti 2014 15:38

Jag är blek..ögat fullt av grus. Jag låg på hundra cigg om dan, käften full av...snus. Och jag är stel, det knakar när jag går. Har bara stannat inomhus, i alla dessa år... xD Hahahaha

Har ni en bra dag? ♥

Av Elin - 13 augusti 2014 20:33

Städdag har det varit idag.. började med att jag precis skulle börja med mitt rum. Satt i hörlurarna i öronen så hör jag att Trisse börjar gny. Tänkte inte mer på det tills han börjar springa omkring i hela huset och gny. Tänkte då att jag nog får släppa ut honom ifall han är pissnödig eller måste spy. Klockan var då tolv och vi släppte ut han två gånger innan). Skulle precis släppa ut han, så ser jag i hallen och lite i köket. En stor jävla pöl med kiss!! Alltså den var sjuuuuukt stor. Blev helt chockad, visste inte vad jag skulle göra, bara stod där. Tillslut fick jag bara släppa ut honom och ropa på Ida. Vi båda torkade upp pisset och därefter dra över med såpa.... öppnade dörrarna så att det fick vädra och spraya med parfym. Luktade väldigt mycket. Men nu är lukten borta. :)

Hoppas på att han bara var kissnödig så att det inte är något allvarligt alltså, inte det som Ida sa...


Som sagt jag har städat mitt rum. Hängde upp nya gardiner och då ställde jag en stol vid fönstret, skulle kliva upp på den men ryggen var framför så jag var tvungen och gå upp där stolsryggen var för var lite fullt med grejer. I alla fall, klev upp där medan jag höll i gardinstången med gardinerna och kunde inte direkt hålla i nåt så jag höll på och ramla ner haha..duktigt av mig.

Rummet blev riktigt schysst. 

Nu under kvällen var vi hos Sara, busade lite med Dennis och så snackade vi lite.

Har varit på ett riktigt bra humör idag! :) Och bättre nu, för jag är kaninvakt åt Ida för hon är hos sin kille nu. Så om kanske en timme eller nåt ska jag släppa in Lukas. ♥


Nu ska jag fortsätta skriva med Han och lyssna på musik ♥ Ha en bra kväll ♥

 

Av Elin - 13 augusti 2014 11:57


Av Elin - 12 augusti 2014 22:30

Gjorde ett test precis..

 

Haha alldeles rätt med. ;) Länk till testet..-> http://www.bodaciouz.com/q/how_many_kids/index.php?lang=se&ad_lang=se&go_straight_too=1 

Kram! ♥

Av Elin - 12 augusti 2014 20:32

Låten är så sann!! Älskar den! ♥♥ 

Av Elin - 12 augusti 2014 20:08

Hundrade gången jag tar det lungt idag. Visst skönt och göra det nu eftersom att det är fem och en halv dagars lov kvar...åh har sådan ångest att det  är skola igen! Vill verkligen inte tillbaka, inte till nåt, vill bara ligga hemma och inte göra nåt. Känns som att jag inte laddat upp någonting! Jag är så rädd, stressad. För allt. Engelskan. Matten. Läxor. Prov.

Är verkligen pressad av ALLT. Och det blir inte bättre av att ens kusin som gått ur åttan berättar att det är MYCKET mer i åttan. Läxor, men framför allt prov! När jag hör det vill jag bara ge upp, allting..


När jag inte bara har suttit på mitt rum framför musiken och datorn så tog jag mig faktiskt en tur ut med Trisse. Med musik, såklart. Skönt och bara få komma ut med och ha det lite mer roligare och röra på sig. 

På vägen så mötte vi en tjej som skulle spåra med sina hundar. Hon har trevlig! Kul och få träffa på folk i skogen ibland med. :) Hon hade tre jättefina hundar, dock osäker på rasen med tror det var golden retriver, bruna -sååå fina! ♥

När jag kom tillbaka svängde jag in till Sara för jag mötte henne när hon skulle gå till soptunnan. Vi snackade och åt björnbär, mums ♥


Imorgon ska jag försöka ta och städa mitt rum nu innan skolan och allt så att jag slipper tänka på det senare liksom. Behövs ju som sagt och städa. 

Har ni annars haft en bra dag? 


Ha en bra kväll! ♥

 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se