elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 21 augusti 2014 17:00

Nu får jag och uppdaterar så fort jag kan för jag vet inte om det kommer åska snart och allt bara försvinner. Då jag nog inte kommer kunna uppdatera er så ofta nu. Men fortsätt läs så vet ni varför, jätte viktigt och nåt som ställt till mitt liv helt kaos!


Har haft en sjukt jobbig och katastrof natt! Det går inte alls och beskriva hur rädd jag varit. Har verkligen mått dåligt över allt. Har haft kraftiga magsmärtor som jag har kvar lite av och sen jätte illamående som jag har kvar så jag knappt kan äta.

Det började igår. -Jag la mig innan elva och sen vaknar jag vid ett, av åska och spöregn! Vågar inte röra på mig och det ända jag tänker på är 'gud, är sladdarna urdragna?!' Åskan fortsätter och fortsätter, det blixtrade så att hela himlen lös upp och dundrade som..ja jag vet inte vad! Ett rent helvete small det iaf.

Försökte vara lugn och bara låg kvar. Det blev värre och jag tänkte ta och springa in till mamma och pappa men vid två hör jag att mamma och pappa är uppe så jag går upp till dem för jag fick verkligen panikattack!

Pappa och jag går upp till övervåningen och ska dra ut nån sladd som är kvar så hör vi värsta smällen!! Pappa och jag hoppade säkert så att vi båda slog i huvudet. Ida kommer utspringnas och får panik hon med. 

Vi går ner och märker att värmepumpen inte går...den är sönder! Pappa kollar lite mer men inser sen att en säkring stängde av pumpen för åskan :) 

Mamma, pappa, jag och Ida sätter oss i vardagsrummet med ljus, pratar om helvetes åskan som VERKLIGEN är värre än värst asså. Det blixtrade och small hela tiden, samtidigt! Vi var sjukt rädda och satt bara uppe i flera timmar. Vid fyra kommer Dennis och Sara hit, de ville inte vara själva för att Linus åkte då och jobbade. Så de fick sova här. Något sovande blev det dock inte.. var vaken ända tills jag skulle upp! (06.45) 

Åskandet fortsatte och bara regnade och regnade..! Jag gjorde mig iordning och åt, men jag fick knappt i mig nåt. Fy fan vad dåligt jag mådde.

Ut gick jag i regnet. Väntade på skolskjusen men den kom aldrig! Pappa tog traktorn på vägen för det var HELT översvämmad vid en bro och den kunde rasa när som helst eftersom att det var vatten ÖVERALLT! Total översvämning..

Men kom tillslut till skolan för pappa skjusade mig, tio minuter innan vi började. Snacka om att jag var stressad och mådde ännu mer sämre.


Det slutade och åska. Men regnet var kvar och det var samma sak i stan, totalt översvämmat!! Regnet bara drälde ner...typ hälften av kompisarna i klassen kunde inte komma för allt vatten.. 

Tur som det var så var vi inne. Men mådde lika dåligt som innan. Men då skakade mina händer och jag var så rädd för att bron skulle rasa där vi ska åka! (Tur som det är så finns det två till vägar, fast mer onödiga vägar men men..) 

I skolan kunde jag inte koncentrera mig, bara satt och tänkte. Som tur så var det inga jobbiga lektioner. På två lektioner satt vi och kollade film, bild och svenska. Dock blev svenskan heeeelt annorlunda! 


Tio över ett slutade vi. Pappa och Tobbe hämtade mig. Vi åkte till skroten med Tobbes gamla bil. På väg hem så var det VÄRLDENS bilkö! Vi fick säkert stå i tjugo minuter innan vi äntligen var på hemväg. Men dumt som översvämningarna gjort så kan man inte åka på smarta sätt och det stod typ poliser överallt för att visa vart man skulle åka. Var EXTREM KATASTROF!

När vi kom hem så gick jag och pappa och kollade lite här och där. Det var verkligen hemskt! Bron som är till oss har verkligen rasat...allt vatten har bara tryckt på och det resulterade med en bro mindre.

Tur att det finns två till vägar till stan, annars hade vi problem.

Vattnet kommer bara närmare och närmare. Det blir mer och mer med. Men tur som det är så bor vi högt upp med. Men SMHI varnade för MER regn!!! Nä fy fan! Jag orkar inte, vill verkligen inte ha mer åska. Om det blir en åsknatt till utan sömn stannar jag hemma imorgon från skolan! Har liksom inte sovit sen ett inatt... så är väldigt trött!!


Vi är helt jävla kraftlösa. Vi kan inte göra nåt! Det är hemskt men sant..önskar just nu på sol och typ 37 grader! Det ända som funkar om allt vatten ska bort. 

Det står om översvämningarna ÖVERALLT! På aftobladet, nwt, fb. Visst bra att det skrivs om det så att folk vet. Inte ofta denna hålan står med i ab. ;)


Nu ska jag ta det lugnt. Måste duscha men orkar inte alls! Inte nåt orkar jag. Mår såpas dåligt över allt så jag bara släpper taget om allt! Tack och lov att det är fredag imorgon, skulle inte orkat en till dag (om jag orkar gå iväg imorgon såklart)! Ska iaf försöka följa med på en promenad sen (om vi skulle gå).

   

Ska försöka uppdatera er mer om detta om jag har internet och det inte är katastrofväder. Men nu har ni fått massa info så att ni vet ifall jag inte uppdaterar nåt mer idag. 

Har er dag varit bra då? Kram ♥






Av Elin - 20 augusti 2014 21:18

Snuvan är här nu. När man kommit tillbaks till skolan och träffas massa folk så kommer... -Förkylningen. (Dock kan det ju också bero på att man blev tvingad och springa i regnet med...)

Vill verkligen INTE bli sjuk! I sånna fall är det rätt okej om jag blir sjuk nu till helgen men verkligen inte när det är skola! Vill inte missa nåt för om man typ är borta EN dag så är det som att jag missat ett halvårsskola?! 

Snuva har jag i alla fall, då kanske jag förstår varför jag är lite överdrivet trött med? ;) Wä. Nös som fasen idag med, inte kul alls. 

Får hoppas att jag slipper skiten :) 

Var på en promenad med mamma, Sara osv. Hade klätt mig riktigt och fick upp värmen. Kändes skönt för nu är jag varm och förhoppningsvis är det ett tag. Sett lite på idol och nu lyssnar jag bara på musik.

Blir att spela lite spel, kolla bloggar innan man borstar tännerna och sen soooova!
Godnatt babes ♥


Av Elin - 20 augusti 2014 16:30

Sitter här i min lilla fåtölj. Frysande. Dörren är äntligen stängd nu och tjocktröjan är på. Fyfan vad kallt det är! 

Kommer nog frysa hela dan, även ikväll om jag inte.. sover i mjukisbyxor, strumpor och långärmad tröja -som jag sovit i de senaste dagar nu. Det är det ända som hjälper så jag inte ska frysa.

Får försöka ta mig en promenad om en stund, efter att maten smält lite granna så att jag kan få upp värmen. Kanske tom får ta och springa några steg med.


Är sjukt trött med. Skolan gör en verkligen helt färdig så när man kommer hem vill man verkligen inte göra någonting! Kanske bara sova, sitta vid datorn. Inte nåt!

Två dagar kvar till helgen.. får hålla ut till dess. Men blir inte direkt något 'ta det lugnt' på lördagen då folk kommer och vi ska ha kräftskiva. Men på sönda' kan man nog få det liiiite mer lugnare ;) 

Skolan idag har ändå varit rätt så chill. No, engelska, matte, spanska och klassråd. Inget speciellt om man säger så. Alla riktiga lektioner börjar väl nästa vecka om inte annat. Då börjar hel.....


Tröttsamt och få gått upp nu så här tidigt på morgonen, igårimorse och imorse ville jag bara ligga kvar men jag orkade dra mig upp. Väldigt segt har det varit på morgnarna men jag är ju lite 'ovan' eftersom att man sovit som en kung i veckor. ;) 

Fasen vad det åskade igår när jag precis la huvudet på kudden igår. Bara hörde en jävla smäll och sen flera blixtar såg jag igenom en springa mellan gardinen och MASSA smällar. Fy! Fick tillslut gå upp haha. 

Vädret har verkligen blivit KAOS. Vart tog sommarn vägen liksom?!? Är hösten REDAN här? :o 

Hoppas på att vädret är bättre ikväll så att man kan få sova ;) 


Ha det bäst ♥ Kram!

 





Av Elin - 19 augusti 2014 19:47

Av Elin - 19 augusti 2014 17:30

Alla tankarna snurrar just nu bara om dig. Kan inte sluta tänka. Du är så jävla fin! Om du nånsin skulle bli MIN, då skulle min dröm va sann. <3 Har funderat nästan hela sjuan men idag så insåg jag att det är DU som jag verkligen älskat hela tiden..bara du! 
Jag vill berätta och bara skrika ut vad jag känner, till kompisar, familjen och framför allt till dig. Men det kan jag inte, lika bra och hålla tyst.. <3


Vilken dag. Har fått frysa hela dagen eftersom att det har regnat..allt var lunchens och idrottens fel. 

Vi började tjugo över åtta med idrott. Vi skulle springa en runda, två gånger och första rundan så började det spöregna. Blev helt genomblöt och frös som fan! Så slapp andra varvet. Tack och lov! (Det får man ta på fredag)

Inte hänt så mycket annars, no och svenska. 

Andra gången vi blev pissblöta och frusna så skulle vi till matsalen. Fint! 

Under dem sista lektionerna fick vi vara några från 7c, 9b och 9c och så skulle vi göra massa sammarbetsövningar. Det var väl kul! ;) Vi hade en bra grupp i alla fall. Lawr ;)


Slutade ca halv fyra istället. Så idag fick man inte vänta på skjus så länge iaf...


Nu är man så jävla trött så man känner att man bara vill hoppa i säng nu. Skolan tar verkligen kol på en...liksom två dagar har gått!? Här måste man ju ha lov, var ju så länge sen det var lov.

Så ikväll blir det datorn och idol! Ska hinna duscha med, det hinns med säg. 

På tal om idol, haha såg ni det igår? Han killen som kallade Juryn rasister för att de inte tyckte att han sjöng bra? Herregud! Så fort man tycker att nåt ynket lilla är dåligt med dem så är man RASIST!? (Jag brukar inte säga nåt om någon så men om andra gör det som nu på idol) Herregud, blir så jääävla förbannad och trött! -.-'


Ha en fortsatt bra dag så ska jag..zZzzzzZZZzz..♥

 



Av Elin - 18 augusti 2014 21:30

Får ta och skriva det här inlägget lite fort här. Åskade för en stund sen och nu är det mulet så vi får se om det börjar igen, bara jag hinner skriva så. 


Skoldagen idag har varit bra. Vi har inte alls gjort mycket utan fått massa info, pratat och kört brännboll med en annan åtta -nu jäävlar höll jag på och skriva sjua. Haha! Är lite svårt för mig och få in att jag nu går i ÅTTAN! Shit inte länge kvar alls i skolan, om man tänker efter..:)

Men iaf, vi spelade brännboll och det var inte kul alls! Hatar brännboll men jag var med, dock failade jag och pricka bollen hahah. Usch!

Vi slutade halv två. Jag väntade på taxin och lärarna sa att den skulle komma 13.50, men inte! Så tänkte amen då kommer den vanlig tid, 14.10, fast inte då heller! Väntade till halv tre, då jag väntat i EN TIMME. 

Tog då beslutet att ringa till taxi. De sa att lärarna inte alls beställt en taxi till två...så ni vill inte ens veta hur jävla förbannad jag blev då! De skulle skicka en, men den kom en halvtimme senare..så i EN och EN HALV TIMME stod jag och väntade på taxihelvetet! Kunde tom tagit chansen och gått hem. 

Var så himla besviken och förbannad på lärarna. Fy fan alltså! Jävla lögnare och egoister!


Inte gjort något särskilt alls när jag kom hem. Mamma, Ida och jag gick på en promenad och på promenaden så såg vi en orm. En snok som låg i gräset. Blä! Men tur som det var så märkte den inte oss. :) 

Var sjukt trött när jag vaknade imorse. Vaknade tom halv sju, kände då -kul! Men tillslut kom jag upp. 

Var i alla fall kul och träffa allt folk igen. :) Att få komma tillbaka och skratta. Men inte tillbaka till lektioner, läxor/prov och speciellt INTE skolmaten :S Fyfan! Tar hellre med ett äpple som jag sitter och gnager på i klassrummet än och äta skolmaten.


Imorgon slutar jag tre. Så får vänta i en timme innan taxin kommer! (Just nu vill jag bara ha nästa veckan så att man går vanliga tider). Börjar också tjugo över åtta med idrott så försöka komma ihåg det haha.. 

Därefter lite lektioner och sen så skulle 7b, 8b och 9b, en och en ifrån klasserna (svårt och förklara!!) så ska vi göra nån tipspromenad tillsammans osv. Såå pinsamt! :S Hehe då har jag nåt och se fram emot då...(big no)


Ska snart borsta tänderna och sova! Men innan det, lite dator. ;) Ha en go kväll ♥

 

Av Elin - 18 augusti 2014 06:47

 

Kändes som att jag skulle somna när jag tog bilden...:S Ha en bra dag ♥

Av Elin - 17 augusti 2014 22:33

Why?? 


Var helt svimfärdig förut. Det bara snurrade och snurrade å snurrade i huvudet..gör det lite fortfarande usch :/ nu ska jag försöka sova. DET får vi se hur det går..X) Natti ♥

Ovido - Quiz & Flashcards