elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 24 augusti 2014 11:52

Funderar på vad man ska hitta på idag.. Antar att det blir en slappdag för jag känner att jag verkligen är värd det! Är inte på något bra humör idag heller så att det passar bra. Blir en date med mig, datorn och musik

Men har också två uppgifter i matten som jag tänkte göra så att dem kommer bort. Är två kluringar så ska be mammi om hjälp :) Men annars bara ta det lugnt. Hoppas på att illamåendet och magen ger sig bara!


Igår så uppdaterade jag inte på kvällen, jag var ju på kräftskiva. Åt massor med kräftor och hade det faktiskt RIKTIGT bra och kul! :)

Dock på kvällen så fick jag otrolig magvärk igen och blev jätte illamående, trodde att jag skulle kräkas så jag gick hem, tog då sällskap av mina två kusiner för de skulle ändå hämta bilen (och för att det åskade och regnade).

Var spänd på och vara ensam hemma när det åskade men det slutade när jag kom hem. Men gick ändå och la mig när jag kom hem. 


Ha en bra söndag ♥



Av Elin - 24 augusti 2014 11:25

Lyssnat på två låtar -väldigt mycket, så kände att jag inte kunde välja en. 

Tror att många har hört dem meen whatever ;)

Kram! ♥


Av Elin - 23 augusti 2014 15:30

Vad ska jag skriva? Är helt tom på vad jag ska skriva, händer inget just nu för det ända jag vill är att bara ta det lugnt nu när skolan har börjat och allt. Visst har inte varit en sån stressig och kämpig vecka eller jo kämpig med att gå upp men inte direkt med arbete osv. Kommer nog bli mer nästa vecka, tyvärr..om man ska säga så. Då får man ta saker på allvar. Men jag är rädd. Jag är rädd för nästan allt just nu. Liksom ÅTTAN! Det allvarligaste skolåret, mycket mer läxor och prov. Engelskan, som på måndagar då vi ska prata. Matte där vi har en ny lärare. Kommer få ett tufft år, det känner jag på mig. Men jag ska försöka och göra så gott jag kan, mer går ju inte och göra liksom. <3


Hoppas också på att jag inte är sjuk så mycket i år, som förra terminen. Men just har jag ingen aning om hur det kommer bli, speciellt med min mage, den är verkligen kämpig nu! Har ont i magen i princip varje dag (från några veckor bakåt) och medan jag har ont har jag fått ett till problem, ibland får jag verkligen brottom til toan. Jag är också sjukt illamående hela tiden från en vecka tillbaka nu. Mår så illa så jag inte vill äta någonting. Hoppar över massor, (som nu denna veckan har jag knappt ätit nåt i skolan. Bara en macka (två dagar denna veckan), sen litelite mat). Det blir också otroligt jobbigt när kompisar säger: Elin du äter ju knappt nåt? Jag vet, jag skäms så jävla mycket för allt, men jag kan verkligen inte äta när jag är så här!

Hemma äter jag knappt nåt heller, nåt ynka till frukost och sen middag hemma. Resten av dagen håller jag mig.

Men idag har det gått bättre, har fått i mig mer. Men nu börjar illamåendet komma tillbaks.


_____________________________________________

Idag är det lördag. Inte en så fin dag om man säger så. Det bara regnar och är mulet. Kallt är det med, detsamma inne. Ska allt sätta på mig en tröja så att jag inte dör här inne av kyla. 

Inte hänt så mycket idag. Men ikväll blir det lite 'partaj!' :) Ska upp till Sara och dit kommer lite folk och vi ska ha kräftskiva. Mums!! Hoppas att jag får i mig nåt då! Blir nog riktigt trevligt, eller vad tror ni? 

Så jag har ingen aning när jag kommer uppdatera er mer. Förhoppningsvis sent ikväll, annars imorgon men tror inte att det blir så sent ändå. :) 

Vid kanske fem ska vi dit för vi skulle hjälpa till och fixa lite. Så får nog dra mig upp och ta orkidéerna i vatten (och denna gången ska jag inte tappa en kruka i diskhon). Därefter kanske fixa till mig


Ha nu en go dag! Puss på er ♥

 

   



Av Elin - 22 augusti 2014 22:45

Ha en fortsatt bra kväll! ♥

Av Elin - 22 augusti 2014 22:23

 

Kram ♥

Av Elin - 22 augusti 2014 19:58

Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Vi började tjugo över åtta med so, därefter idrott (och som tur var så var vi inne och hade idrott! :)) B-språk, svenska och so igen ;) 

Skoldagen har varit bra. Men inte mått så himla bra, beror på lite saker men känner att jag inte behöver ta upp det här....:) 


Slutade kvart i två. Käkade lite när jag kom hem och sen drog jag, Sara, Ida och Tobbe till Karlstad. Där vi gjorde lite ärenden. Och i framtiden kommer ni nog få veta vad för ärenden vi gjorde inte just nu, dock några månader till. Haha kanske glömmer bort det men då får det helt enkelt vara så. Kommer nog som sagt skriva det här när det blir då liksom. Nyfikna blev ni nog där ja. xD

Kom hem för kanske ? En halvtimme sen och nu under kvällen ska jag BARA ta det lugnt. Inget annat! 


Inatt sov jag som en stock! Vaknade en gång men då vände jag mig bara och somnade på dirren. Så när klockan ringde kände jag att jag bara ville ligga kvar. Var såååå skönt! Men fick tvinga mig upp och var ju ändå snabbt uppe. 


Översvämningarna har börjat lägga sig ner och torkat. Allt börjar alltså återställa sig :) Polisen och räddningstjänsten har också fått påbörja och bygga tillbaks grejer. Sanda vägar där det var massa vatten så att man kan åka där så nu är flera vägar öppna så att man kan köra där! ;) De har också börjat lite med vår bro som vi måste åka över! :D Riktigt bra alltså. 

Varit en riktigt fin dag på det sättet, solen har lyst då och då som nog tagit upp vattnet med. Har varit värme på det med. Lite chockerande men ja sant.


Dock är det hur mulet som helst nu så får hoppas på att det vänder för nu vill jag bara att ALLT ska återställa sig. Vill inte heller se vatten på flera månader..blivit så rädd för det för har inte direkt tänkt på vad det egentligen kan göra! Kan ju verkligen bli katastrof som nu. Näfy!

Stan får inte heller dricka deras vatten för det kan vara bajs och massa bakterier i det :S om man inte kokar det förstås. Sen sa dem att om man duschar kunde man få infektioner om man hade sår och fick i ögonen. Tur att vi har en egen brun alltså :P


Allt för mig. Ha en go kväll ♥ Ni får nöja er med bara text idag..haft fullt upp idag. Kram ♥


Av Elin - 22 augusti 2014 15:06

 

Av Elin - 21 augusti 2014 20:47

Är så trött så ska allt försöka och gå å lägga mig snart!

Vilade lite förut, egentligen skulle jag 'bara' blunda för dörren var upplåst och de andra var på promenad. Så att ingen skulle kom in, meen..jag lyckades somna i tio minuter och helt plötsligt var dem hemma. I alla fall, jag vaknade några gånger innan och sov i nåra sekunder så helt plötsligt vaknar jag och inte jag andas!! Får panik och helt plötsligt kunde jag andas igen, tack och lov! Usch, hemskt är det.


Inatt hoppas jag att jag får sova! Jag behöver VERKLIGEN det. Om jag inte får sova inatt då är det lika bra att jag stannar hemma imorgon. 

Nä nu får vi se det positivt :)


Imorgon är det ju som sagt fredag och jag slutar kvart i två. Skönt, ingen långdag! Då har vi med idrott och vi ska springa, UTE?! Det kan vi ju fan inte göra. Inte när det är översvämning och allt....hoppas att det blir idrott inne annars är ju lärarn helt jävla......


Förresten, inatt så hade det regnat 100 milimeter! O-o


Godnatt ♥

Ovido - Quiz & Flashcards