elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 27 augusti 2014 18:56

Typ 'dog' när jag såg videon xD HAHAHAH

Kram ♥

ANNONS
Av Elin - 27 augusti 2014 12:49

Ska försöka uppdatera så fort jag kommer hem men först måste jag göra alla läxor...so, spanska och svenska! Kommer dock få träna hela dagen men ska ändå försöka få in två flikar där jag kan blogga och sen kanske få in en promenad för idag är det ett riktigt härligt väder!! :D Ha en fortsatt bra dag. <3 


ANNONS
Av Elin - 26 augusti 2014 19:26

Är det bara jag som ÄLSKAR bröllopsklänningar!? Har alltid gjort och kommer alltid göra <3 Speciellt sånna extremt 'prinssesiga' och stora <3 Jag bara smälter för sådana ♥

En sån ska jag ha på mitt bröllop, om jag gifter mig. Det är ett måste! :D ♥

Av Elin - 26 augusti 2014 18:00

Efter en natt som man knappt kunnat sova och svettats som en gris så är man SÅ trött! Hade en klocka som ringde inatt vid TOLV. Stängde av den. Sen ringde den ytterliggare TVÅ gånger...Fick panik när den började ringa och tänkta att 'ja nu väcker jag hela huset' men ingen hade tydligen hört den. :) Sen svettats som fan så har inte kunnat sova för det heller.. 


Skoldagen har väl varit bra. En vanlig dag men idrott, svenska, no -och på non så fick vi känna på koldioxid! Det såg ut som snö och när det kom i handen så var det riktigt kallt och började svida, därefter fick man röda märken..dock är dem borta nu så ;) Men kan ni gissa hur många grader den där koldioxiden var?

-70 grader. Fatta alltså vad kallt det var haha och inte konstigt att det stack! ;) 

Därefter hade vi engelska, spanska och matte. 


Vi fick YTTERLIGARE tre läxor.. så nu har vi (räknar xD) sex läxor..har fullt upp nu alltså! Dock så tränar jag på två idag tills på fredag sen gör jag en imorgon osv. Ska fasen inte jobba ihjäl mig det här året som jag höll på och göra förra...men ska allt göra mycket bättre så att jag får högre betyg :)


Var riktigt obehagligt idag på non, fick ont i magen men smärtan liksom hoppade ner mot mina höfter och magen. Har verkligen aldrig haft så förut så nu är jag orolig.. Det var så en ganska lång stund! Vi får se om det fortsätter? Inte varit lika illamående idag iaf men det kom för en stund sen. 


Igår skulle ni bara veta hur glad och hur bra jag mådde. Allt i kroppen bara flög fram, jag bara log och allt!! Pågrund utav EN SAK som hände igår..<3

Just nu är mitt liv på topp om man inte tänker med skolan och läxor. Kanske i framtiden att det blir så som jag vill och absolut då ska ni få reda på vad jag menar! Lyckligaste personen ever?? :D<3


Ikväll blir det fortsättning av idol men också mer läxa som jag ska träna på :) Nice kväll! 

Vad ska ni hitta på ikväll då? Kram ♥


Av Elin - 25 augusti 2014 20:29

 ♥


Av Elin - 25 augusti 2014 18:15

Mår just nu bara så dåligt. Magen och illamåendet satte igång för en stund sen och jag känner att det snart inte funkar längre. Jag vet ärligt talat inte vad jag gör snart. Jag vill inte heller gå runt till mamma och säga 'jag har ont i magen' för hon tror att bara att det är stress och oro. Men jag är helt kollugn! Är inte orolig för nåt (och hon vet inte ett dugg om jag är orolig eller stressad för i sådana fall skulle jag självklart veta att 'det är därför jag har ont i magen.'

När jag var mindre var jag mer orolig och stressad så då visste vi vad magen berodde på men inte nu längre. Det har gått överstyr!! Skulle ju vara bra och få veta vad det är liksom, allt skulle kunna bli SÅ mycket lättare då.


Skolan har väl varit rätt så okej idag. Engelska som jag failade totalt på men alla vet att jag suger på det så :) Matte, Hemkunskap, slöjd och so. 

Vi har också två läxor. Kände att vi skulle få det idag :/ Matte, som jag dock är klar med ;) sen so som är tills på fredag som vi ska ha förhör på så får träna varje dag. Det är några ord inom politiken som vi ska veta vad de innebär. Sen påtal om politik så ska vi den 11 september tydligen göra en skolröstning med!! Har dock ingen aning om vilket parti jag ska 'rösta' på..får ta och kika in lite vad de olika partierna vill osv. 


Nu sitter jag och väntar på att idol ska börja!! :) Dock det som stör mig så, det är ju att dem iprincip bara väljer 'snygga', det är de ända dem går på!! Kanske 98% snygghet och 2% hur dem sjunger. Är min åsikt men oftast säger dem ju 'du är ju sååå snygg-.-' Tycker att det är sjukt fel! Men som sagt, min åsikt...

Men det är spännande för en från Idas förra klass ska vara med.Funderar på att slita mig från datorn för Sara och Dennis är här, men helt ärligt så känner jag att jag inte vill göra nåt och bara vara för mig själv! Har varit i skolan en heldag och nu känner jag att jag bara vill vara ensam. 
Dennis står brevid och tittar när jag skriver...xD 'petar lite på skärmen' HAHA orkar inte! Nä får låta lillskiten se på lite traktor nu ;) 

Har ni haft en bra dag? Kram ♥

     


Av Elin - 24 augusti 2014 21:53

Nu säger jag GODNATT så får ni nu ha en bra vecka!!! ♥

Av Elin - 24 augusti 2014 20:00

Dem varnade för klass 3-varning här hemma, att det skulle regna alltså. Liksom det kraftigaste regnet! :S Hoppas verkligen inte på det för då kommer det bli översväming igen om vi har otur. :/ Nä nu hoppas vi på solsken som det var ikväll och lite värme. :) 

Då jag passade på och gå en liten promenad med Trisse, inte så långt för det kände jag att jag inte hade nån lust men men skönt och komma ute lite granna i alla fall! 
Då tog jag en tripp till bron och nu ser det ut så här:

 

 

Har annars tagit det lugnt och fått hjälp med matten :D


Nu sitter jag och kollar på Parlamentet och kvällen fortsätter väl på det sättet. 


Varför går helgen så fort?? Det är liksom måndag imorgon igen..tycker att en helg ska vara TRE dagar, man hinner ju inte slappna av..:S menmen :) Tror att vi skulle ha långhelg om några veckor? 

Jaja, tillbaka till måndag igen. Då slutar jag halv fyra och troligtvis går jag som på schemat. Får hoppas på att dagen går fort och att man inte får några läxor ;) Blir som sagt som det blir.


Ha en bra kväll nu ♥

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se