elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 5 augusti 2014 23:30

Gud vilken dag..det har inte alls varit min dag idag alltså! Humöret har sugit, varit sur och ledsen så har i princip bölat hela dagen.

-Mamma och pappa berättade idag att vi skulle ut med husvagnen IMORGON och jag visste ingenting..så där ska vi vara tills lördag och så sa dem att Hanna's familj och hon 'nog' ska hämta mig där, eller ja vi ska mötas där nånstans så att vi ska komma till Liseberg. Blev sjukt sur eftersom att jag inte visste någonting, alltså att dem inte sagt nåt i förväg. Sen för att vi knappt är hemma nu när de har semester..OCH det krockar liksom med Liseberg och att mötas är ju helt, knäppt. Jo visst, dem ska åt samma håll som vi ska emot (dock visste mamma och pappa inte ens vart vi ska campa, jävligt smart och inte veta det) så det är ju inga problem men ja..:/ Allt känns bara så jobbigt och stressande nu! Var tvungen och panik-göra vad jag ska skriva om osv på bloggen så att den hålls uppdaterad när jag är borta. Så imorgon får jag fixa det, SNABBT. Jag har inget alls emot och åka ut med husvagnen, jag tycker VERKLIGEN att det är kul, ta det lugnt och hitta på nåt med familjen. Men just nu är det helt jäkla stelt i familjen, det krockar å allt..har försökt pratat med dem att jag inte vill med osv, får t.om sova hos Hanna. Men, men. Då vet dem varför jag kommer vara STRESSAD och UTANFÖR nu!


Jag har tyvärr bråkat med mamma och pappa.. tillslut har jag inte orkat mer utan sprungit in på mitt rum och bara lyssnat på musik, gråtit och gråtit. Gått på en ensam promenad bara för att få tänka, sen en till promenad med Sara och Mamma, ännu mer snack och gråt.

Det är lika bra att jag skiter i allt! Just så känner jag nu. Jag kan sätta mig i garderoben, helt jävla ensam, i tystnaden utan mat och vatten med.. 

Senare på kvällen såg vi på torka aldrig tårar utan handskar del 2 och del 3. Ta verkligen chansen och kolla på den! Den är suuuuper bra ♥


Nu ska jag ta och göra nåt tidsintälltinlägg, sen gå raka vägen och borsta tänderna, därefter SOVA. Hoppas att dagen är bättre imorgon...då blir det att fixa lite info till er och sen fixa med MASSA inlägg..stress, stress :( 

       

Natti ♥


ANNONS
Av Elin - 5 augusti 2014 17:27

...

ANNONS
Av Elin - 5 augusti 2014 13:29

Tänkte ta och svara på en fråga som jag fick för en liten stund sen! Om att jag skrev om en ande igår. All text fick nämligen inte plats och jag kände att då skriver jag det här :) 

Frågan:

Vad läskigt! Eller kanske spännande? Det kan ju faktiskt vara någon vänlig avliden släkting som bara vill titta till dig?
Hur gammalt är huset du bor i?

Svar på tal...:

Jag tycker att det är riktigt spännande med andar, men att den/dem är i mitt hus gör så att det blir lite obehagligt! Speciellt på kvällen när alla andra lagt sig och man sitter ensam uppe eller ska försöka sova och det då är mörkt i huset. Jag försöker att tänka på annat men då när det börjar bli ljud lite här och där i mitt rum, då blir det verkligen obehagligt! Jag har ingen aning om det är en avliden släkting som jag känner, jag har många gånger tänkt på att det kan vara min morfar ♥ han har varit död i femton år nu. Hann heller aldrig träffa honom eftersom att han dog några månader innan jag föddes, men jag har alltid önskat att jag skulle få träffa honom..tänkt att min önskan kanske är sann nu? Att han kommit och hälsar på oss, att han vill träffa mig och se hur jag mår..osv.

Mitt hus är VÄÄLDIGT gammalt! Var lite papper på bordet igår med vårt hus på, lite bilder på det osv. Tittade inte så noga men stod att huset fanns redan på 17-talet! Vet dock inte om det är äldre men det är rätt så gammal så. 


Ha en bra dag! ♥

Av Elin - 5 augusti 2014 10:49

Fyra dagar kvar ♥♥

Av Elin - 5 augusti 2014 00:35

Nu är jag föööör trött alltså! Så jag ska försöka gå och borsta tänderna lite snabbt och kanske hinna se på två videos, om jag orkar såklart!

Såg på ett avsnitt av torka aldrig tårar utan handskar och imorgon ska vi se del två. Lyssnat på MUUUSIIIK och spelat lite candy crush. :D Är på en jävel som jag inte får ut....så irriterande. :/


Spökar nog verkligen i vårt hus. Är helt hundra på det alltså...!! Känner mig extremt iakttagen på kvällarna, speciellt när jag är ensam uppe..känner så just nu, väldigt obehagligt alltså! 

Sen igår kväll hörde jag steg i mitt rum och nån satte sig i min fåtölj...hade sjukt svårt och sova igår kväll alltså! :S Liksom det hördes verkligen att nån satte sig..låter när en annan sätter sig också, precis som när jag sätter mig. Fyfan. 

Nä nu får jag springa till toan, låsa in mig där, borsta tänderna och springa fort till sängen!! Godnatt ♥


Av Elin - 4 augusti 2014 20:00

Har varit ett riktigt oväder idag! Först molningt och EXTREMT kvaft. Sen regn, som blev till värsta spöregnet, blåst, åska. Mullrade och blixtrade hela tiden, samtidigt! 

Sjukt spännande men ibland blev det verkligen läskigt när det typ small PRECIS vid oss och blixten var nära huset.. slog ner nånstans i skogen eller hagen. :o Därför att jag inte kunnat uppdatera på hela dagen i princip.. :S 

Skulle fortsätta så här imorgon med, känner det, kul! Men då vet ni ifall jag inte uppdaterar under hela dagen.


Under dagen har jag inte gjort nåt speciellt. Lyssnat på musik, när jag kunnat. Hoppat studsmatta, chillat när det varit åska och skit. Kollat inför polishögskolan med!!! Det är flera år kvar, men who cares? Asså oh my good! Vi kommer ändå bara närmare och närmare å jag blir bara mer och mer peppad! :D Men innan polishögskolan måste man göra MASSA test.

 

Hur fan kommer jag klara av allt...?? 

Gäller att börja träna snart med. Måste verkligen ta träningen serriöst nu för jag vill verkligen bli polis. Men all jävla kvav luft tar kol på mig...får försöka snart!

Om jag skulle misslyckas och inte få mina drömmar sanna så skulle jag verkligen krossas, skulle ge upp på en gång! Man får inte göra det, jag vet. Men jag ska verkligen göra allt för att få drömmarna sanna. Då blir det att jobba upp mina betyg nu, träna. Därefter fixa alla dem där jävla testen, om jag lyckas ja då jävlar..då flyttar jag till Växjö och pluggar i 2,5 år. Om jag lyckas med allt förståss!! :) 

Dem grejerna jag är EXTRA spänd på, det är när vi ska få pepparspray i ögonen... o,o hinderbanan, multitest -suger på armhävningar och armhäng!!! Sen kanske bänkpress, beror på.

Nä! Ni ska få vara med om allt, ni ska allt få se att jag med kan lyckas ♥♥


Ikväll ska jag bara ta det lugnt med musik och kanske nån film tillsammas med familjen, de vill se Torka aldrig tårar utan handskar xD 

   


Ha en go kväll! Hade ni åska hos er förresten?! ♥


Av Elin - 4 augusti 2014 19:47

Fem dagar kvar till Liseberg ♥ Spännande! 

Info om allt kommer lite närmare!! :)

Av Elin - 3 augusti 2014 23:30

Har varit på SÄMSTA humöret idag asså...inte blivit bättre när det varit pissvarmt, solen stekt på och åska!

Har bara velat vara för mig själv idag men inte fått det, inte en minut. Velat lyssna på musik, helt ensam, tänka osv men åskan har tagit över min dag. Nu, äntligen!

Har också haft besök av Idas svärföräldrar, heter det så? Hennes killes föräldrar i alla fall. Sen kom Sara, Linus och Dennis.

Var bara så arg och fick panik för värmen så skrek ut lite argt: MÅSTE DET VARA SÅ VARMT?! Sen kom Linus och skällde halft ihjäl mig. Då fick det bli slut, jag gick ut och satte mig på en stol i värmen, det kom regn och jag satt kvar. Sen gick jag och låste in mig i mitt rum.

Vill bara bort härifrån, nu!!! Alla bara klagar på mig just nu....vill bara gråta men inget kommer. Var så jävla glad men nu..nu är allt borta. Jag försöker att kämpa, att le, att skratta, men allt är bara borta. 


På kvällen så följde jag med Sara och Ida, Sara red och Ida åkte på 'vagnen' bakom Joppe. Var skönt, att få komma ut. Blev lite gladare och fick prata lite med Ida med!

Sen så har jag spelat Candy cruch och skrivit med kömpisar. Vet inte hur kvällen fortsätter, börjar bli jäävligt trött. Är säkert uppe en liten stund till, sen är det hej och godnatt! ♥


Hände nåt knäppt med min tumme när vi var ute och åkte vagnen. Min tumme började svida, sen blev den röd och svullen. Tillsist kunde jag inte böja den! Jätte läskigt. Kan böja den bättre nu men blir som ett stopp, sen är den fortfarande svullen och röd. Usch.

Min mage är inte heller bra alltså..! Hoppas nu på att allt är bra imorgon och att jag är på gott humör. Natti ♥


Sex dagar kvar!!! 

       


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se