elin-mylife

Direktlänk till inlägg 8 juli 2014

Anfallen..

Av Elin - 8 juli 2014 20:50

Nu kanske ni tror att nåt verkligen har hänt men nej! Det var så att jag stod och stekte ägg och så blev jag anfallen av en tallrik! Skulle ta den men så fick den ett 'eget' liv och hoppade på mig och sen ner på golvet. Haha blev livrädd! Fick därefter lite ont i armen och såg massa med röda märken. 

 


Medan vi pratar om liv så kom jag på en annan sak. I förrgår så såg jag en ande/'människa' i mitt rum, därefter ett litet ljussken och dagen innan det hörde jag att någon sa 'Elin' lite svagt.

Hör ibland små ljud som att någon går i mitt rum på kvällen. 

Det är inte alls första gången detta händer, i vintras såg jag en ande också. Börjar jag bli knäpp eller är det sant det jag ser och hör? 

 

Halsonten håller i sig! Var värre än nånsin imorse alltså..kändes inte alls kul. Men nu under dagen har det varit lugnt, bara det att jag nu fått tillbaka den. Menmen, går över! Gör ju inte direkt ont, men det är obehagligt på nåt sätt eftersom att det sitter under tungan och lite mot halsen.

Mamma var iaf till vårdcentralen idag och då fick vi alla i familjen också svaret (för vi har typ samma sak). Vi har virus i halsen och det innebär att inget går och göra utan det går över av sig själv och det tar liksom den tiden det tar tyvärr. Hoppas på att det går över inom några dagar. :) Annars mår jag prima, bara halsen som sagt men det kan inte hindra mig från att göra saker. 

 

Har varit fruktansvört äckligt varmt idag! Man har verkligen inte kunnat varit ute..höll på och dö när jag låg och solade/läste ute. Usch. Var ca 32 grader, I SKUGGAN?! Är ju inte direkt kallt inne heller..dammsög också i denna värmen, tror ni att jag höll på och dö eller? You say it! Var verkligen tvungen och hoppa i poolen å där låg jag som ett sjölejon och mådde fintfint. Tack och lov att vi har pool säger jag bara!

 

Har försökt att tagit det lugnt idag, räknat ut hur många dagar det är till Liseberg och norrland, haha. Taggad som fan! 17 dagar kvar till norrland :) Riktigt kul! Vecka 29 får jag börja göra dem tidsinställda inläggen (Om ni har något inlägg/video jag ska göra, KOMMENTERA helst denna veckan) så att jag kan skriva upp det eller göra videon denna veckan! :) Måste också fundera vilka dagar dem ska upp på med. Haha har ju lite mer än en hel vecka på mig så att det är nog lugnt. :)

 

Mot kvällen kom Sara och dem, de badade och jag blev I DRAGEN av Linus med kläderna och allt! HAHAH. Man får akta sig för honom.. XD Skämt och sido. Det blev i alla fall inte så kallt när jag kom i haha men jävligt kångligt och ta av sig allt när det var..blött. Man får ta allt med en nypa salt!! ;) 

Har också hållt koll på Ida's bebis, Luke ♥ My babe too.

 

Nu jävlar springer klockan iväg. Får försöka hitta på något med mitt liv nu, måla naglarna funderar jag på. Gröna ;)

Kram ♥♥

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards