elin-mylife

Direktlänk till inlägg 5 juli 2014

Influensa

Av Elin - 5 juli 2014 23:00

Vilken slödag. Har inte gjort ett skit idag utan har bara legat i sängen, i princip.. lyckades sova i kanske 20-30 min och det behövdes, men jag hade inte sagt nej till att sova längre. Maten fick jag knappt i mig idag men jag har druckit MYCKET idag så det är ju bara bra. 

Fick super ont i kroppen som jag skrev förut, mest nacken och axlarna så jag kunde knappt ta mig upp ur sängen. Kan inte heller ta huvudet åt sidan, bakåt och framåt för då gör det jävligt ont. Men mamma och pappa bad att jag skulle ta en tablett för min egen skull för smärtan så jag gjorde det. Bara och vänta å hoppas att det lindrar!

Är inte lika trött nu som jag varit, men ska allt ta och lägga mig så snabbt jag kan! Huvudvärken hoppar fortfarande, febern har släppt. Dock fick jag en väldigt smärtsam magvärk förut så jag gnällde åt det och mådde bara sämre för det. Nu, tack och lov är det borta, lite smärta men bättre än förut. 

Har också fortfarande ont i halsen men inte lika mycket. Hoppashoppas nu att det börjar SLÄPPA!! Skulle allvarligt skita ner mig om jag bara kände halsonten imorgon...pappa sa också att jag har influensa eftersom att jag fått ont i kroppen och jag brukar inte få det vid vanliga förkylningar! Men nu får vi bara hoppas på att det släpper för efter den här dagen vill jag ALDRIG MER vara sjuk! Det var verkligen hemskt. 


Senare idag mot kvällningen spelade vi lite Kubb, killarna vann men vem bryr sig? Det är ett spel! :) 


Imorgon får det återigen bli en slappdag för jag vill inte anstränga mig när jag är sjuk. Dock kanske jag kommer kunna göra lite mer och är nog mer med. För idag fick jag inte göra någonting för mamma, haha! Fick inte ens fixa mitt te..så jävla söt asså<3 Men kände mig handikappad då!

Hoppas på att jag mår bättre imorgon, då jag kanske kan fixa lite med blommorna? Vi får helt enkelt se vad som händer och hur jag självklart mår.


Idag om..ca tre veckor är vi uppe i stugan! Dock kommer vi komma upp dit jätte tidigt på lördagsmorgonen. Men undra vad vi gör nu om tre veckor, vid denna tid? Spännande och se    Är jätte taggad! 


Nu ska jag snabbkolla bloggar och därefter SOVA, det äär jag fan värd efter allt skit idag! Godnatt ♥

   

Det här har jag druckit hela dagen, vatten med is och citron. Perfekt ♥





 
 
natalia

natalia

7 juli 2014 00:42

Krya på dig! :)

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards