elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 10 juni 2014 21:46

Videon laddade BARA lite segt..hoppas att den hinner ladda upp innan jag lägger mig *SUCK*!!!


Av Elin - 10 juni 2014 21:19

Videon är klar! Håller just nu på och laddas till datorn, sen ska jag ladda upp den på bloggen. Förhoppningsvis går det fort :) 

Tyckte att det var sjukt pinsamt och sitta å prata å göra videon. Men nu har jag det gjort och vi får helt enkelt se om jag gör en till..detta var en 'prövapåvideo'

Vet att videon inte blev bra, men jag försökte, dock kunde jag inte fixa lite slowmotionen till vissa saker, menmen. :) 

Får bli och borsta tänderna snart, måla naglarna också! :) Se på någon video senare å sova. 


Nu på kvälla har jag inte gjort så mycket. Varit med Ida och hennes kompis. Varit ute, hoppat studsmatta. :) Försökt hjulat XD.. duschat. Typ det :) 
Ha en bra kväll ♥

Av Elin - 10 juni 2014 18:00

Vilken varm och solig dag! Jag smälter nästan bort i solen, nä men det är riktigt varmt. Är riktigt glad för värmen å solen låter kanske som att jag klagar, haha men nej :)) Älskar det och sommaren är här nu! <3 

Hörde att det skulle bli regn imorgon, känner just nu att det kan sticka..men hellre regn imorgon än på torsdag!


Fan vad bra jag mår idag! Är på topphumör.    Har också varit en bra dag och den fortsätter väl likaså. 


Hade sovmorgon idag till åtta och jag var hur pigg som helst! Fick sova ut hela natten så jag kände att jag var utvilad osv. Fixade iordning mig och tio över nio skjusade mamma ner mig till golfen där resten av klassen satt, glada var alla och musik spelades. Där stod Amanda som väntade på mig, sen kom Emilia och Anton. 

Vi snackade och spelade golf. Hade faktiskt riktigt trevligt med dem, skrattade och körde på. Det var arton banor och det hoppade upp och ner som det gick. Kom två faktiskt! :) Etta kom Anton, grattis till dig!!! Och tyvärr kom Emilia tre å Amanda fyra :( menmen, ni kommer slå oss nån annan gång!<3 

Halv tolv käkade vi thai och det var mums! Dock gillar jag inte thai så mycket men idag så var det rätt så gott. 


När vi ätit klart drog vi iväg till Skymningen. Där var klassen och två andra klasser som badade å solade. Jag skulle kanske badat men ångrade mig så vi fyra satt uppe i skuggan och kollade på de andra soom badade. 

Tillsist hör jag en moppe, det var han, dock åkte han bara förbi å kollade. Men en stund efter kom han tillbaka, stannade på stranden och jag kände mig så jävla varm och glad då!<3 Kände hans blickar emot mig och jag kände mig bara ännu mer gladare. Kändes som att det bara vi.<3 Gladare än mig kunde man verkligen inte vara just i den stunden. 

Vi slutade två och jag skulle inte hinna till skolan innan taxin åkte därifrån så jag fick panikringa pappa om han kunde hämta mig, men mamma gjorde det. Vi åkte tillbaka till golfbanan för jag hade glömt en tröja där, men dock var den inte kvar...nån hade alltså tagit den! 


När jag väl kom hem kollade jag bloggar och videos. Hjälpte pappa med en snabbgrej. Sen gick jag ut å satte mig på altanen. Har också badat med Sara å Dennis. Var så sjuuuukt skönt!!!!! 


Funderar också på och göra en video ikväll, men vad för nån tro? Kommentera!   


Imorgon är det sista dagen i skolan! Fyfan..både bra och dåliga känslor kommer fram! Blir väl skönt och vara ledig men ja. Tipspromenad och sommarshow ska vi ha i skolan imorgon. Vi ska också ner till stan för å köpa lite till till Ida's studentkalas, sen revaxör, ÄNTLIGEN! Kanske kan höra snart   


Snart får jag hoppa in i duschen! Ha en bra kväll ♥

 


Av Elin - 10 juni 2014 15:27

Vill ha ett svar på känslorna som aldrig kommer lämna mig.

Det är nog sant jag kommer aldrig sluta älska dig. Vill känna att vi gör rätt, tillsammans nu och efter döden. Det finaste vi delade är kärleken. Skulle aldrig svika dig för någoting i denna värld. Vill vakna upp med dig, har aldrig varit lika kär. Saknar att få röra dig, se dig och älska dig. Ger du mig chansen kommer jag aldrig att lämna dig.

Allt som du är de älskar jag dig för och det känns i hjärtat de är tills dagen då jag dör. Starka känslor växer mellans längtan dör ut. Utan dig brevid mig får sagan inget slut. Vem är jag för dig idag, får jag något svar. Eller är jag den som blir lämnad kvar.. ser du mig som jag ser dig, älskar du som jag? Kommer du göra mig hel är inget utan dig idag! <3

Av Elin - 9 juni 2014 21:15

Den här låten..jag älskar den! Den får mig att gråta, får rysningar, minnen, all glädje och sorgligt. Hur kan en sån låt som jag inte fattar ett skit av få fram så mycket känslor ifrån?! 
Så jävla underbar låt! <3  

Tina..kom tillbaks!   Jag är ledsen för att hon inte finns hos mig, men hon lider inte längre men att liksom inte kunna gå till nån när man är ensam och ledsen. Det är krossande att veta. Att inte få krama om någon mjuk, lukta i den härligaste lukten som finns och att inte kunna sitta uppe på henne och få känna den härligaste känslan i både magen och i huvvet..

Den här måndaden för tre år sedan fick jag reda på det, att hon skulle avlivas, sex månader senare, den 30 november har du varit borta i tre år, tre jävla år! Hur har jag klarat allt? Både med dig och allt annat? Jo, jag har tatt igenom mig det här själv. Familjen, vänner, skolsyster har hjälpt mig lite granna. Tacksam<3

Och nu sitter jag här idag. Glad för livet jag har nu, mycket gladare! ♥

Tack för allt! Allt är på topp nu! Jag är nog snart tillbaka, tillbaka till mitt gamla, glada jag! ♥

Av Elin - 9 juni 2014 20:55

Jag har funderat ifall att jag ska börja göra videos eller nåt. :) Asså kanske då och då, inte jämt! För det är en blogg då ska man skriva å så men någon gång i månaden gör ju ingenting, det är ju liksom min blogg och jag 'bestämmer' (låter så hår), men ni läser den också och ni är en del av de här, att jag lyckats lite grann och fortsatt även fast det kommit saker ivägen och jag mått som jag mått. Kanske svara på några frågor i videoserna, visar vad jag köpt eller nåt annat. 
Vad tycker ni, låter det som en bra idé eller inte, kommentera!

Kram ♥

Av Elin - 9 juni 2014 20:14

Kollade på klocka' och såg att den var kvart i åtta. Blev häpen och tänkte: att snart är det dags för bloggen, och så fick det bli! :) 

Dagen har varit superbra! Härligt väder och så skööönt! ♥ Skoldagen har varit sjukt lugn och jag har mått okej, ont i magen, fortfarande lock i örat men annars bara bra! :)

Två dagar kvar i skolan..och jag är både nervös och ledsen för det! Nervös och ledsen för att någon ska ta han ifrån mig under sommarn. Jag har gjort nästan allt men jag är som osynlig för honom, känns jätte tråkigt eftersom att det är honom jag älskar. Men inget går och göra, inte direkt att man köper någons kärlek heller.

Är du en kamera? För varje gång jag tittar på dig så ler jag..<3

Annars tycker jag att det ska bli sjukt gött med lov! Bada, maybe sola, va med kompisar/familjen, åka nånstans, blogga!!ute mycket den här sommarn, annars ifall jag sitter inne så kan det ju lika gärna vara vinter, nejförfan! 

Jag kanske tom får mina betyg på onsdag, lärarn sa att hon skulle försöka övertala en, nu gäller det bara att hoppashoppas!!! Skulle bli sjuuukt glad om jag fick det!Håll tummarna nu!  

Imorgon är det tisdag. Då har vi klassens dag och ska vara med klassen...xD

Vi får sovmorgon och börjar halv tio :) förhoppningsvis kunde mamma skjusa ner mig! :) Därefter ska vi äta på thai, senare skulle vi kanske till skymningen och bada (ifall vi ville), vi får se om jag badar eftersom att jag hatar å visa min kropp.   

Förhoppningsvis blir det en bra dag, bra väder med! :) Får också hoppas på att vi slutar halv tre/tre och att jag hinner med taxin, om man har tur så har väl pappa inte åkt till jobbet innan de. Men vem vet? 

Vi får se om jag tar en promenad (dock kommer jag gå mycket imorn ändå, men vi får se) el bad. Ska hinna duscha med. Kanske kommer upp bilder med, who knows? :) 

Skoldagen inleddes med prat om 'veckan', öhm städ på syslöjden och jag å några i klassen pratade med två killar från en annan sjua, fjantade oss osv, var as roligt! 

Vi hade brändboll med våra förra lärare och på vår förra skola, dock var jag inte med för jag ville verkligen inte och var sjukt många som kollade på, usch!

Städat klassrummet, fick reda på hur det gick på inlämningsuppgiften, fick ett starkt C, fyfan vad gla'h jag blev, dock inte då men hädanefter! :)
Kollat på film med, den var bra (vi hann inte se klart)

Vi fick sluta halv tre idag så jag följde med Hanna hem, men hann bara vara där till kvart över tre så kom pappa å hämtade mig. Haha menmen :) 


Efter skolan så har jag varit ute, kollat videos och nu på kvälla badade jag :) de fortsätter väl med dator/kolla videos, tv,  gött! Juste kan ju lägga mig senare idag! X) men ska väl gå upp runt åtta eller nåt. Jag blri bara så nervös om vi har sovmorgon ifall att jag försover mig osv..blir väl bra! 


Ha en bra kväll nu! ♥

 


Av Elin - 8 juni 2014 22:00

Det har varit en bra helg! Bra humör och gött fölk! :) Längesen jag hade så här roligt med familjen, faktiskt, hoppas på att vi hittar på något annat snart igen :) 


I fredags:

 

Innan tre åkte vi iväg! :)

Vi åkte till farmor och farfar, lämnade Trisse där och väntade på att Sara å dem andra skulle komma, då passade jag på att ta kort på blommor+humla! :)

     

Sen var det dags och åka igen.

 

Vädret var inte så himla fint! 

 

Vi handlade på väg dit och då köpte mamma/jag ett läppstift och oh my god, jag älskar det! <3

Vid sex/sju kom vi till campingen.

       

Resten av kvällen tog vi det lugnt. Vi snackade, åt godis och gick å kollade lite på stranden å sånt! :) Jag gick och la mig tjugo över tio/halv elva.

 

Lördag: 

Vi gick upp halv åtta..åt frukost, packade/gjorde matsäck och fixade oss. Kvart över nio drog vi iväg. Mötte Tobbe och Anna i Eskilstuna. Sen hade vi det allmänt trevligt, kollade på alla djur -alla var så JÄVLA SÖTA!!!!, åt matsäcken -när vi skulle äta den började det spöregna så blev blöt och jag blev kall... :( kollade när Dennis åkte ett tåg och så försökte vi vinna godis, dock gick det inte bra haha. :) 

                                                                               

Super bra dag!!! Älskar't, dock är Kolmården mycket roligare, men Parken zoo är inte så lång. Men jag är nöjd!

Tobbe och Anna följde med oss till husvagnarna, vi grillade och tog det lugnt. Senare blev jag på lite sämre humör och orkade inte vara social. Dennis skrek och gnällde bara så jag blev så jävla trött. Sara och Linus blir och trött på en om man klagar så kände att det var lika bra att dra in i sin lya istället. På kvällen skulle vi spela minigolf men jag orkade inte, frös så efter att jag vart blöt osv. Men hängde iaf med och kollade..när vi kom tillbaka så tog vi det lugnt, pratade. Gick och la mig halv elva, elva. Spelade på mammas surfplatta. 


Söndag: 

Idag så gjorde vi inte mycket. Vi packade ihop grejerna/städade lite. Gick ner till stranden på förmiddag och mådde gött eftersom att det var bra väder och varmt!! :) 

Vid halv två åkte vi därifrån. Åkte till farmor och farfar å hämtade Trisse, de bjöd också på mat.

När vi kom hem så packade vi ur grejerna, jag vattnade alla blommorna. Kollat när de andra badat. Duschat, handlat inför Ida's student.

Nu ska jag hinna måla naglarna och lägga mig, PANIK!!! 


Har haft lock från och till nu när jag vart förkyld, sen dem senaste (fem dagarna?) så har det varit lock helt på vänster örat och det är otroligt otrevligt så vi ska köpa revaxör. Ifall det är vax som gör lock i örat, om inte så ska vi dra iväg till sjukan. Man får hoppas på det bästa :) bara ÄCKLAR mig om det kommer vax   


Nu måste skynda mig iväg! Ha en fortsatt bra kväll ♥ Puss


 







Ovido - Quiz & Flashcards