elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 13 juni 2014 23:30

Är på bättre humör nu än imorse och igår! Har iprincip haft kompisar och skriva med hela dan så sluppit tänka osv. Jag har trott att ingen skulle bry sig om hur jag mår, men jag har helt fel! Dom finns där, speciellt en, en som alltid finns och som jag skriver med nu! Hon får mig jämt på gott humör och speciellt när jag mår dåligt. ♥

Vi sitter och planerar en sak som vi nog ska göra på måndag, spännande! Tänker inte berätta nu, gör det närmare när allt är helt planerat och klart. Kommer iaf bli grymt! Sen får man också tänka på andra saker och släppa taget på ännu mer.


Lyssnat på musik hela dagen har jag gjort, på förmiddags till eftermiddagskvisten lyssnade jag på 'trycka ner' dig musik men senare mot kvällningen insåg jag att jag inte kunde hålla på så här så jag lyssnade och sjöng på en glad låt! Otroligt jävla bra! ♥

Annars idag så har jag bara tagit det lugnt, inte gjort ett skit känns det som..kollat på videos och datorn princip hela dagen. Tagit bort döda blad från blommorna och innan maten gick jag och Trisse iväg på en promenad, bara för och få komma ut! Var riktigt skönt! 

Nu på kvällen så hjälpte mamma mig med lite banor på ett spel, vi kollade på roliga videos osså.

Satte mig också ner och förut å åt, fick i mig lite glass. Jag och maten går inte alls bra ihop just nu så jag äter bara lite lätt, dock sällan. Men jag orkar verkligen inte äta, usch.   


Imorgon är det en ny dag, nya möjligheter. Vet inte ett dugg vad jag ska hitta på, beror också på vädret! Nåt blir det i alla fall. Funderar på och filma en video, bada, promenad, nåt sånt.   


Nu ska jag sluta babbla på! Ska sitta en liten stund till vid the computer och lyssna på musik. Sen kika på nån video. 

Ha en bra natt och sov gott ♥


Av Elin - 13 juni 2014 17:22

Väntar just nu på att vi ska skölja ur mitt öra för mamma tog i revaxör i örat för en stund sen. Om ca 20 min ska vi skölja ur det, så ska ha haft i det i en timme.. 

Var så obehagligt när hon tog i det! Tillslut hörde jag ingenting från örat när hon hade droppat i medlet..usch! Har nu en bomullstuss i örat, känner mig så sexig!  

efter halva tiden så blev det som ett tryck i örat. Nä, nu hoppas jag att jag slipper skiten sen! Testa inte, det kan jag ju säga!

Ha en fortsatt bra fredag eller vad det nu är för dag ♥♥

 

Av Elin - 13 juni 2014 11:45

Har nyss ätit frukost och plockat ur disken. Mår så himla illa nu efter frukosten, blä.. 

Fick bli frukt till frukost och nån macka. Mackan skulle jag inte ätit känner jag nu..lär mig det till nästa gång. Fick iaf i mig nåt idag men är så svårt och blev sent. *Pust* 

   


Idag så blir det nog en chilldag! Vet faktiskt inte vad jag ska göra för vädret hoppar. Ibland är det sol och helt plötsligt spöregn! Nä usch. Ska väl försöka bada eller gå på promenad senare. Nåt av det behövs allt! Mamma ska också hjälpa mig med revaxören men får vänta till tre eller nåt. Spännande!  


Gick och la mig vid elva typ. Smsade med två-tre kompisar tills jag fick reda på en sak. Den saken gjorde mig helt knäckt..var vaken i en timme och kunde inte sova för jag grät, grät mig till sömns..har haft marddröm inatt också och vaknade tre gånger under 10-15 minuter. 

Jag vet inte hur mina inlägg kommer vara på några dagar för jag känner mig helt nere, förstörd. Jag ska försöka att uppdatera er så gott jag kan, dock kanske jag inte kommer vara värsta happy men jag tror att ni förstår ♥..nu kom smällen, så fort jag är på topp och mår fint så kommer skiten tillbaka! Vad är det här, är jag inte värd och leva glad? 

Jag har förstått att jag inte passar, inte ska vara här, jag tittar ner mot marken, kanske finner lyckan där..?  

Av Elin - 13 juni 2014 10:24

J: Den första dagen i mitt liv
Du sprängde dörren, stormade in
som en flashbang av godhet


B: Och jag minns så väl när jag såg dig första gången
Du skrev sånger
Du var patetisk när jag såg dig
Precis som dina sånger


J: Så jag provade med sanningen
Någonting fick mig att vara rak mot dig
Så jag ljög bara om små detaljer
som min ålder och mitt namn

B: Jag minns så väl när jag såg dig


J: Jag bröt mig in i himlen
Hörde ekot från dina hjärtslag
En stalker mot en ängel

B: Att förlåta dina synder var ett misstag
Ett misstag
J: Jag bröt mig in i himlen
för att stjäla dina tårar

B: Allt vi gör får konsekvenser, så se upp med vem du sårar
B&J: Om jag bara kunde fylla mitt hjärta med godhet


B: Jag minns första gången jag såg dig
Ditt ego skymde solen

J: Den första dagen i mitt liv tog slut
Allt såg så mörkt ut, du var ljuset
men det började likna självgodhet

B: Och jag minns så väl vad jag sa till dig den där gången, sista gången


J: Du såg skräcken i mitt ansikte
Du svepte bort den med ett leende
Du sa
B: Allt jag gör det gör jag av ren godhet

J: Din politiskt korrekta godhet
B: Jag minns sista gången jag såg dig

J: Jag bröt mig in i himlen


Hörde ekot från dina hjärtslag
En stalker mot en ängel
Att förlåta mina synder var ett misstag
Ett misstag


B: Jag är ingen jävla ängel

och du blir först mot väggen
som ett varnande exempel
Ett exempel för nya generationer
på vad som händer när du inte tror på godhet
och jag är glad att det är över

J: Jag bröt mig in i himlen
Följde ekot från dina hjärtslag
En stalker mot en ängel

B: Att för låta dina synder var ett misstag
Ett misstag
J: Jag bröt mig in i himlen
För att stjäla dina tårar

B: Allt vi gör får konsekvenser
så se upp med vem du sårar


B&J: Om jag bara kunde fylla mitt hjärta med godhet..


Av Elin - 12 juni 2014 22:15

Vilken dag!! Det har varit jättekul och bra. Jag har varit på gott humör, dock stressad för saker och ting men annars bra. 
Dagen började med att jag gick upp tjugo över fem, tidigt, yes.. var sjukt trött men ville se Ida när hon fick se sin överraskning. Tog ett tag innan hon fattade och såg, hon tittade tillslut ut genom köksfönstret och där stod det en limousine!!! Haha jag visste om det men ändå. :P Hon blev super glad! 

Så fort hon dragit iväg gick jag och la mig, somnade och sov i två timmar! :) När jag vaknade fixade vi saker inför studentkalaset! Jag följde också med pappa till stan för å köpa blombukett, revaxör (och ÄNTLIGEN imorgon ska jag ta det!!!) Jag gick också med soporna och när jag skulle kasta i påsen så såg jag ett GETINGBO i soptunnan!! Jag kastade det på boet, stängde locket snabbt. Hörde därefter irriterade getingar. Väntade någon minut, öppnade locket och sprang fort iväg, fan snabbare än BLIXTEN! Herregud vad jag sprang, verkligen i panik! Hahaha!! Kändes också som att getingarna var hack i häll...


Tjugo över elva drog vi till Karlstad på syrrans student! Åkte också för första gången limousine. Känner mig stolt och riktigt cool, haha! Var fett coolt och lite kittlande känsla i magen :) Men det var roligt, stolt för Ida också, hon var super glad!

Därefter medan Ida åkte flak så drog vi andra hem, fixade till resten av grejerna och allt blev perfa! :) När alla kommit så åt vi mat. Fikade, skrattade, pratade, (Ida öppnade presenter). Därefter åkte dem andra som inte fick åka med i limousine åka +jag igen för min morbror och hans fru ville det så jag flög in <3 Fan vad kul det var då, dem är mina favoritsläktingar! <3 Finns inga bättre släktingar än DOM. 

Vi pratade också om och åkta till Göteborg i sommar och jag blev sjukt glad. Så vi får se om vi skulle försöka göra det :)<3 Skulle verkligen vara super kul.


När alla åkt, efter åtta så fixade vi till allt. Därefter satte jag mig framför my computer :) Skönt det, bara slappa nu liksom.

Nu är jag riktigt trött efter en fylld dag. Ska väl försöka hoppa i säng så fort jag kan för nu håller ögonen på och åka ner...haha! Ska väl bara borsta tänderna, kanske spela nåt spel innan å lyssna på några låtar till! 

Ha en fortsatt bra kväll nu allihopa och ha ett UNDERBART sommarlov, ta vara på det och NJUT! ♥♥

                 


Av Elin - 11 juni 2014 21:00

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. en klump i halsen och i magen är inom mig. Efter att jag längtat efter sommarlov i flera månader kännns det inte kul längre. Jag vill tillbaka! Till dig.. Saknar dig just nu så mycket, mina tårar rinner. Att få se dig nu sista gången på nio veckor, på din moppe, din sista blick emot mig.     Det här kommer inte gå! Önskar att du just nu var här, tillsammans, i min famn..<3 


Idag var det sista dagen för mig i skolan. Engentligen imorgon men då ska Ida som sagt ha studenten så jag fick ta sommarlov en dag tidigare! Hade en bra avslutningsdag, dock sög vädret totalt. På förmiddagen hade vi tipspromenad (jag, Alice och Amanda gick) och vi gick i regn i över en timma!!! Fyfan kan jag ju säga, det var inte alls roligt. Menmen, det är över nu och det känns ju skönt :) Vi kollade också på en sommarshow efter lunchen och den var faktiskt bra! Bättre än jag tänkte mig och jag är nöjd så, om Elin är nöjd så var det bra!   

När det var slut så gick jag upp till klassrummet, väntade på att läraren skulle komma och.. hon kom med mitt betyg!! Jag sken upp som en sol och blev alldeles super glad!! Kramade om henne och önskade henne en trevlig sommar! Failade dock lite när jag skulle prata xD så där fick man en rolig stund, haha. 

När jag kom hem gick jag till mitt rum, satte på musik och öppnade betyget med skakiga händer..har aldrig varit så nöjd med ett betyg! Jag blev så glad så jag fick lite glädjetårar   Så har i princip kollat på det hela dagen! Oh my gosh asså!! Mamma och pappa var sjukt glada för min skull också. Känns riktigtriktigt skönt!


Annars idag så har jag hjälpt mamma å pappa med och trimmat tomten. (Duktig)  Sen städat toan och mitt rum! Möbelerade också mitt rum, lite granna. Så förhoppningsvis så är jag nöjd nu ett tag, tihiih

Lyssnat på musik hela dagen efter skolan, tänkt på han och nu får jag äntligen ta det lugnt! Ska inte göra ett skit nu ikväll mer än att ställa klockan på halv sex, yes..säger imorgon varför jag går upp så tidigt 


Imorgon blir det fira Ida på studenten, iprincip hela dagen, så blir nog ett inlägg sent imorgon kväll! Ha en bra dag med glatt humör och gött fölk! Kommer nog upp bilder med. Smile för det! 


Mår inte så bra tydligen. Känner mig bra osv men jag äter inte! Imorse LYCKADES jag få i mig en macka men höll ärligt på och spy. Brukar aldrig tycka dåligt om frukost, jag älskade det förut men nu vet jag inte. Lyckades också få i mig en glass i skolan för läraren bjöd, men lunchen efter det, nej. Mådde så illa och så fort jag såg maten så bara: 'nej' och gick ur kön. Åt lite när jag kom hem, dock kom mättnadskänslan nästan på direkten! Maten senare fick jag knappt i mig, sa det till mamma att jag inte kunde äta. Fick i alla fall i mig en halv kotlett och lite ris.. 


Nu ska jag dra mig. Ha en bra kväll! ♥


Av Elin - 11 juni 2014 13:53

   

Av Elin - 10 juni 2014 22:45

Efter ett jävla väntande så kom den äntligen upp!!


  Blä säger jag! Sämst kvalité och min röst låter inte som på riktigt..menmen :) Som sagt, jag är inte så nöjd, men bara jag lär mig så blir det bra tillslut! 

Godnatt ♥

Skapa flashcards