elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 17 juni 2014 18:42

Nu är jag hemma, eller snarare har jag varit hemma sen kanske fem. Kan inte direkt uppdatera nu, men jag gör det såklart senare för nu ska jag gå ut till mamma och Dennis. Ska också lägga in bilderna i datan med men allt det kommer självklart upp senare. Kände att jag ville skriva ut det så att ni vet, så håll utkik senare så får ni veta vad vi hittade på! :) 

Haha, vi gjorde dock inte så mycket men värt var det och spännande :) 

Ha en bra kväll nu ♥ 

Av Elin - 16 juni 2014 18:00

Ett litet randominlägg men kände att jag nog ska dela med mig till er. Haha.   


Min favoritglass är mjukglass! Det är fasen det godaste som finns, i glassväg då! Om någon skulle fråga vad jag ville ha för glass skulle jag självklart säga -mjukglass. Men det kan ju också bero lite på vad det är för väder med, men annars helt klart mjukglass!  

Jag vet inte varför jag just tycker att mjukglass är så gott. Det är helt bara dett!!!♥ Mumsfyfan! ♥
Det är också enkelt å göra, helt okej billigt. Man kan också ha på vad som helst på det iprincip, fast jag föredrar bara mjukglass.   


Den glassen som jag tycker mindre om är nog Tiptop glassen..alltså den är rätt så okej utanpå men inuti är det något konstigt. Nån stor kula med kola eller vad det är som förstör hela glassen!! Det äcklar mig också på något konstigt sätt..   Haha.

Visst jag skulle kunna äta den men inte direkt så att jag går fram till mamma -Mamma kan du köpa en tiptop?! Nejnej. Den är också så himla dyr.. Nä ger den en   


Ha en bra kväll! ♥♥


Av Elin - 16 juni 2014 13:05

Nu har man packat klart och förhoppningsvis har man med sig allt!   

Om mindre än en timme åker vi och jag är grymt taggad! :) Kommer inte uppdatera er mer (för jag tar inte med mig datorn) än ett tidsintälltinlägg som jag ska försöka hinna med och göra nu. Annars så blir det uppdatering imorgon, vet dock inte när jag ska hem men det kommer allt bli eftersom att man har sömmarlöv ^^


Vi får se vad som händer resten av dagen och kvällen. Spännande iaf! 
Ha en suvären måndag! ♥

Av Elin - 15 juni 2014 22:30

Hur kan ett internet vara så jävla segt?!   Två datorer funkar verkligen inte för då fuckar allt ur eller som man egentligen säger, det segar as mycket! Kunde liksom inte kolla på EN sida! Fy fan, slänger snart skiten i väggen..


Dagen idag har varit helt okej. Inte direkt vetat vad jag skulle gjort men ändå haft fullt upp! Humöret har hoppat och jag har faktiskt inte mått så himla bra men på samma gång har jag mått skit bra. Jag fattar inte ett dugg själv.. 

Sov knappt någonting inatt, axlarna gör så att jag inte kan sova heller så det blir en himla tyngd. Var också på väg och få en riktigt huvudvärk men slapp undan det, tack å lov!


Lyssnat på musik hela dagen, fixat alla blommor så nu är de vattnade och fräscha. Solat så jag är röd/brun på benen, haha. Ser lite fail ut för hade på mig shorts och ja, är röd/brun men sen helt plötsligt vit xD *Dör* hahah

Hann också hoppa i poolen innan det kom ett oväder, snarare såg det ut som att det skulle komma ett oväder för det var helt svart men hände ingenting. Som tur var. Var sjukt skönt och bada efter att man svettats och blivit lite färgad.  

Vilade också en liten stund, hmm 5 minuter kanske xD Ätit jordgubbar och mått livet! Gått på promenad med hela familjen dock tog det dubbelt så lång tid eftersom att Dennis var med och gick själv..så kändes som att jag gick i slowmotion och inte 'tränade' nåt. Menmen, jag kom ut, får fan vara nöjd för jag skulle annars inte orkat gått om mamma å de andra inte puschade på mig!  

Har också vattnat blommorna ute å duschat! Nu snart funderar jag på och försöka få i mig nåt eftersom att jag knappt åt nån mat fast jag vet inte.., sen bli masserad, ta bort nagellacket/måla på mer och sova/mamma tar i revaxör. (Panik!)


Ska ha i revaxören nu under natten istället för bara någon timme så sköljer vi ur örat imorgon bitti! Hoppas att det hjälper för annars sa mamma att vi ska dra till doktorn så att dem fixar det. Men blev sjukt rädd för hon sa att de gjorde nåt med en spruta eller vad fasen det var. Så just nu vill jag verkligen inte dit!


Imorgon ska jag packa för att jag ska söva hos Hanna!!! Omg är så taggad å glad för det!! Ska bli jävlans skönt och komma hemifrån! Åker innan två för mamma ska jobba och hon kunde skjusa ner mig så :3 Kanske hinner blogga med, men jag vet inte, jag ska försöka! Kanske fixar ett snabbt tidsinställt inlägg senare på kvälla. Vi får se. 

Men det vi ska göra det är att vi ska sova ute, inte i ett tält utan liksom ute. Har alltid velat göra det och nu får jag det, är riktigt taggad och spänd   Det kommer nog bli en dag och minnas! Tänkte också ta med mig pengar så att vi kan gå å köpa nåt gött, funderar på melon..hm får prata med Hannie! <3

Men som sagt, det blir en kväll att minnas, det kan jag lova er. Önska oss sol också, det vill vi gärna ha!!! Danke i förväg :)


Ha nu en bra kväll! ♥

Av Elin - 15 juni 2014 11:25

Nu får ni veckans låt!    Visste faktiskt inte vilken låt jag lyssnat på mest men jag kom tillslut på en..

Blev en från esc och som just nu spelas mycket på radion!

Ha en bra söndag nu ♥

Av Elin - 14 juni 2014 21:30

Har varit så himla trött idag! Inte orkat gjort någonting. Sovit dåligt inatt osv så har haft på mig pyjamaströja och mysbyxor på mig i princip hela dagen. 

Legat och dragit mig i sängen hela dan, kollat datorn, bloggat lite smått å spelat facebookspel, som jag har blivigt sjuuuuuk beroende av.. Efter tre, halv fyra så 'fixade' pappa äntligen upp mig. Vi drog till stan och köpte en torkvinda för vår gick sönder (om det var igår, whatever)    Satte ihop den, gjorde ett nytt håll som den skulle stå i, därefter hoppade vi i badet! Var skönt och äntligen komma i för det blev så jävla varmt tillslut. 
Asså omg..vatten jag älskar det så jävla mycket! Ville knappt gå upp därifrån men jag får så ont i ögonen efter en stund så måste ju. Om jag kunde, så skulle jag bo i vattnet. (I nästa liv ska jag bli en sjöjungfru, höhö!)   

Skulle filmat en video efter, men det blev inte av för jag ville sitta ute men...fanns inge jävla ström kvar i datorn, så får filma någon imorgon eller nåt! Dock vet jag inte vad för video hah. -Kommer säkert på en. 


Sitter just nu och väntar på mammi. Hon kommer om en kvart. Då ska vi fixa mitt öra, ta i mer revaxör (kommer dö för det var så jävla obehagligt!!!!  )


Imorgon hoppas jag på sol och mindre blåst! Då ska jag försöka mig på en promenad och bada. Måste verkligen komma in i tränandet nu..'pust'. Är ingen människa som gillar och träna, men jag vet att jag måste göra det så min kropp mår bra och fungerar rätt!   

Ha en bra kväll! <3

Av Elin - 14 juni 2014 17:38

   

Av Elin - 14 juni 2014 15:37

Känner mig sämst på att uppdatera bloggen! Menmen, jag ska uppdatera senare ♥ Ha en fortsatt bra dag ♥

Ovido - Quiz & Flashcards