elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 20 juni 2014 12:30

Glad midsommar på er får jag väl säga!! :) Hoppas på att ni får en bra dag med gött sällskap och fint väder!<3 


Jag själv idag ska 'fira' lite granna med familjen och min moster å kusin :) Blir inte så festande som typ alla andra gör. Vi ska väl äta lite gött, snacka, lyssna på musik osv. Mer behövs liksom inte, det behöver inte vara så avanserat. 

Vi skulle egentligen åkt ut med husvagnen men mamma ville inte att Ida skulle vara ensam hemma så det blev inte av, lite tråkigt men det funkar väl! 


Imorse så fick jag lite sovmorgon, vaknade ca 10. 

Jag skulle förresten lägga ner en påse i en låda förut, så fastnade jag där med mina armar!! xD Jag satt ärligt talat fast och det gjorde så jävla ont! Jag lyckades komma därifrån med hjälp av att jag fick dra så att jag fick ännu ondare. Så nu har jag värsta röda märkena på armarna   


Annars nu sitter jag å lyssnar på musik! Ofc <3

Jag vet inte om det blir blev bloggande idag, jag hoppas det men i sånna fall blir det nog sent. Men men, bättre än inget kanske? :) 

Ha nu en bra midsommar!!! ♥♥

 

Av Elin - 19 juni 2014 23:00

Nu är man trött! Man blir väl det efter att man varit fundersam och lite orolig, men också för att man sovit dåligt.

Men nu slipper man vara det, jag är glad och tillbaka again.    Jag mår också bra men som vanligt ont i axlarna

-stel som fan även fast jag går..blabla. Men har också fått ont i handlederna, det hjälper med om jag rör på dem så det är lugnt. Beror nog på datorn, att jag inte rör på dem så mycket så får börja göra det! 


Idag så var vi hos veterinären med Trisse.   De undersökte han rejält, tog blodprover, vägde han, kände på han här å där, kollade också hans tankött och i munnen. 
Hon frågade också massa saker.

När vi hade tagit blodproven så gick vi på en promenad med han och äntligen så sket han lite granna. Vi blev as glada! Han kändes också mycket piggare och nyficknare. 

Proverna var bra så vi fick åka hem! Himla skönt kändes det!   Dock om han blir sämre skulle vi åka till Veterinärerna i Karlstad så de kunde röntga honom -ifall nåt har fastnat i magen på honom eller någon annan orsak. 


Vi var där i över en timme, men värt var det så att vi fick reda på det bra!

När vi kom hem så stekte jag pannkakor/plättar. Resten av kvällen lyssnade jag på musik, datorn å sånt. Skrivit med kompisar också! <3


Nu ska jag spela ett spel en gång till sen hoppa i säng! Det är jag värd. 

Ha en fortsatt bra kväll. Godnatt! ♥

Av Elin - 19 juni 2014 12:00

Pappa ringde för kanske en timme och 20 min sen. Han ringde och sa att Trisse hade spytt imorse igen..som tur var så var Ida hemma så hon pratade med pappa. Därefter ringde hon till veterinären, berättade vad som hänt och vad de var för fel på honom. 

Veterinären sa att vi skulle boka en tid så vi gjorde det, två-halv tre skulle vi vara där så att han kan bli undersökt! Känns skönt att han ska få åka dit så att vi vet vad det är liksom och att han snart kanske mår bra, men inte lika roligt för att det är ju så jävla dyrt! Men men, vi vill ju att han ska må bra så vi får tänka så!<3

Han lite pigg men fortfarande lite loj och ledsen i ögonen. 

Jag börjar också lugna ner mig och må bättre nu när han piggnat till och att han ska bli undersökt!   


Min natt har fan hoppat.  

Har vaknat nästan varje timme!! Super skönt liksom...elva över fyra vaknade jag av att nåt small till och pappa var vaken just då, vad fan var det? xD Får fråga han sen för jag blev as rädd HAHAH..

Det som var lite skumt också, det var att varje gång jag vaknade så vaknade jag elva över, t.ex elva över sju, elva över åtta! 

Sista gången jag vaknade så var klockan elva över tio, gick då upp fixade till mig och käkade frukost. 


Resten av dagen ska jag ta hand om Trisse, följa med honom till veterinären. Vet dock inte när jag kommer därifrån så vet inte vad det blir senare. 

Nu ska jag i alla fall gå på en kort promenad med Trisse så att han kan få röra på sig lite granna och så att han kan få ut någonting. Önska oss Lycka till hos Veterinären 14. 

Ha en bra dag ♥


Av Elin - 18 juni 2014 22:03

Allt det som är mitt ska jag dela med dig
Allting som är ditt ska du dela med mig
Allt som blivit vårt ska vi ge till er
Mindre, men till många fler
Allting som du ser ska bli ditt en dag
Att vårda och förvalta till dina barn
Vi äger ingenting, se det som ett lån
Vi får inget med oss när vi går


Innan himlen faller ner så är du allt jag har
Jag ska göra allt jag kan för att ha dig kvar
Innan himlen faller ner så är jag allt du har,
och jag ska göra allt som står i min makt för att du ska få ha mig kvar


Allt som sågs som farligt och avantgarde,
det bleknar, trubbas av tills det är normalt
Allt som nu är fel det var rätt en gång
Allt som var vitt blir svart imorgon
Allting som är gammalt var nytt ett tag
Även vi som är så unga ska dö en dag
Det man ger är värt mycket mer än det man tar
Vår trasiga värld blir ert ansvar


Innan himlen faller ner så är du allt jag har
Jag ska göra allt jag kan för att ha dig kvar
Innan himlen faller ner så är jag allt du har,
och jag ska göra allt som står i min makt för att du ska få ha mig kvar


Vet att ni hört den. Men jag älskar den och den är så jävla sann....

 

Av Elin - 18 juni 2014 21:45

Tänkte uppdatera lite hur det går med Trisse och vad jag haft för mig idag. 

Jag mår i alla fall bra men ändå lite skakig ifall han skulle bli sämre.. Trisse själv är sådär. Han har fått tagit det lugnt hela dagen, vi har gått med honom på promenader så han kan 'avföra' sig lite, dock kommer det ingenting så han är nog också förstoppad..(mamma och Ida är ute med honom nu så vi får se) 

Han har fått lite mat och han var utsvulten, dock vet vi inte om han kommer få ha kvar det, jag hoppas verkligen det!! 


Loj har han också varit hela dagen...nu mot kvällningen blev han piggare men fortfarande lite loj. Han har också fått vätskeersättning som gör så han piggnar till och ja. Nu hoppas vi på det bästa -Att han inte spyr mer och att han börjar skita! <3


Jag själv idag har inte haft en bra dag, både för det här och inte vetat vad jag skulle göra! Varit fint väder, varmt men blåsigt som bara den..inte roligt så jag själv har gått runt i BYXOR, TJOCKTRÖJA och FRUSEN som bara den. Usch! Har suttit vid datorn då och då, vattnat blommorna, suttit ute och haft koll på Trisse då å då.

Kollat så att han inte åt någonting, ifall han skulle 'avföra' sig mm. Haft fullt upp fast ändå inte, sjukt!


Imorgon hoppas jag på en mycket bättre dag! Piggare och gladare hund. Gladare humör här med. Och att jag kanske är ute lite mer, kanske sola/bada å gå på promenad. Vad ska det bli för väder tro? 
*Kollar* Fint...   regn och åska!! Omg.. där stöp mina planer.


Nu har ni fått det lite uppdaterat. Det blev lite rörigt men men.

Ha en bra kväll iaf! ♥♥ 

Av Elin - 18 juni 2014 11:30

Vaknade upp imorse av att Ida höll på med någonting. Typ torkade upp nåt, så jag gick upp och Ida väckte pappa. Möttes upp av en lukt, spylukt. Gick in i vardagsrummet, där låg det spya typ överallt! Så vi fick göra rent där, därefter på övervåningen där det var en spya också. Trisse hade spytt i hela huset imorse och han mår inge bra alls, han är sjuk  Han har bara blitt sämre sen imorse och vi har tagit in han i sin bur. Där ligger han med bara vatten och är sjukt osocial, ledsen och trött/slö! 

Vi har inte gett mat till honom idag för Ida (hon ska bli veterinär) så hon vet att man inte ska göra det. Skönt det att ha någon som vet iaf! Känns elakt att inte ge mat till honom, men Ida sa någonting som jag inte kommer ihåg varför man inte skulle ge han mat. 

Ida sa att det kanske var blod i en spya, dock är hon inte säker. Men känns inte direkt så himla bra!


Jag är så jävla ledsen och rädd! Rädd för att det ska vara något farligt, ledsen för att han inte är som vanligt och att han mår dåligt.   Tänk om han bara blir sämre och vi måste åka till veterinären..

Nej kommer inte bli mycket uppdatering idag känner jag! Dels för att vi måste se till han så att han inte blir sämre och att jag inte mår bra över det här..


Han var ju så jävla kry igår!! Hur kunde detta hända?! Så sprallig, hoppig och skällig. Var så glad när jag kom hem från Hanna och jag såg dig. Jag vill ha tillbaka min rikitga Trisse!!!

 


Av Elin - 17 juni 2014 22:03

Nu är mina tänder rena och fräscha så nu säger jag godnatt! Ses imorgon och då är jag själv hemma, ska bli skönt    Haha låter verkligen som att jag inte tycker om min familj, men de är mitt allt och tycker om dem jävligt mycket<3 Men det är skönt och få en liten ensam stund med sig själv också. Hoppas att ni förstår?

Nu ska jag söva. Godnatt ♥♥


Av Elin - 17 juni 2014 20:15

Har haft en bra måndag och tisdag!   Skönt och få komma hemifrån och få känna annan luft. 

Har varit jävligt slappt, slappare än andra gånger så det kändes faktiskt riktigt konstigt på nåt sätt. Haha, men visst det är skönt och ta det lungt också å inte göra 'samma' sak hela tiden. 
Kom till henne tio över två för mamma skulle jobba så hon ville skjusa ner mig  När jag kom så pratade vi. Gick därefter till Konsum och köpte lite grejer till kvällen. Vi spelade kort (rensade dem xD) Var barnvakt en liten stund. Vi gick till affären igen för vi skulle köpa dipp och gräddfil. Höhö. Gjorde därefter iordning där vi skulle sova och det var självklart ute som vi fixade iordning. Var så himla spännande!! Mwihihi.
Därefter fixade vi smoothie, chips+dipp, vattenmelon +festis. Vi fettade till det extra mycket men också så fanns det nyttigt också  Vi (mest jag haha) började käka typ på direkten för jag hade inte ätit någon middag...snackade, flamsade, skrattade, spelade monopol. 
Senare på kvällen så gick vi en promenad och kollade i Nisse's hundgård, var mys.

       

Tipsar VERKLIGEN denna festisen!!!! Den är sååå himla god, mums!<3


Vi gick och la oss halv tolv och kanske somnade tolv. Natten var grymt jobbig för jag låg och frös hela naten iprincip och kunde inte sova. Vaknade vid två, frös som fan, låg verkligen och skakade..usch! Tänkte precis säga till Hanna att jag frös och tänkte i huvvet 'Fan vad det är kallt' men då hör jag att en dörr öppnas så jag lägger mig fort och blundar så hör jag nåt och märker att det är Hanna's mamma som lägger en filt på mig. Efter hon gått typ dog jag och tänkte: Hur fan visste hon!? :O 

Somnade efter en lång stund och vaknar efter någon/några timmar och är as pissnödig! Väcker Hanna och vi går in på toa, hahah! Vi går ut å lägger oss igen.

Vaknar vid sju, fryser igen. Somnar. Vaknar nio och känner en varm sol lysa på en, sååå himla skönt!!! Äntligen värme liksom!! ♥♥ Älskar verkligen solen och värmen så himla mycket!



Idag så har vi inte gjort något iprincip. Ätit, haha. Kollat på Paranormal activity-The marked ones. Om ni gillar skräck, kolla på dem! Dock måste ni se den första först för annars förstår ni ingenting, haha. Men verkligen värda och se. 

Blev inte rädd i dem förra men denna filmen var det fett läskigt! 

OBS!!! Om ni är lättskrämda, kolla inte!!!!

Gått ut med Nisse, kollat videos och sånt. 

Vi var rätt så trötta idag så vi orkade inte göra någonting alls. Fick helt enkelt bli en slappdag och det kändes bra eftersom att jag också hade ont i huvudet.   


Nu när jag kommit hem har jag inte gjort mycket heller. Varit med Dennis, vi har kollat på videos -traktorer. xD +Gosat, hihi. 

När jag skulle gå ut (som jag skrev i förra inlägget) till Dennis så sprang Dennis till mig och så ramlade han!! Sen när han skulle gå typ haltade han och hans ben böjde sig    Då blev jag ledsen! Hade ju tänkt leka med han men så kommer jag och ger otur. Vet att sånt händer och att det inte var mitt fe men känns ju som det, speciellt när det är småttingar. 

Han klarade sig och kunde fortsätta springa/gå men vi tänkte att det var bäst och vara inne för hans egen skull. ♥


Nu ska jag helt enkelt ta kvälla! Sätta mig framför tv, eller ja i vardagsrummet med familjen iaf. Senare kolla på videos och sova. Det ska inte alls dröja till sängen 

Ha en bra tisdagskväll nu ♥  

 

 Nu Hanna så känns det rättvist! ;*

Ovido - Quiz & Flashcards