elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 23 juni 2014 21:03

Har inte alls varit pigg idag! Bara legat i mig säng och latat mig iprincip hela dagen..känns inte alls bra hädanefter! Men visst jag gick faktiskt ut en stund med Trisse, kastade pinne med honom och så jagade han mig medan jag sprang haha, det tycker han är roligt xD

Tog också in diskade grejer å la på en ny duk på bordet.   

När mamma kommit hem och en liten stund efter det så spelade vi Skip-bo, (drömde också om det inatt scary fast dock kom jag inte ihåg i drömmen hur man spelade så var tvungen och tänka efter hur man gjode när jag vaknade) 

Åskat lite och fick panik så att inte internetet skulle dö så typ hoppade över alla sladdarna och drog ut, haha. 

Gjort lite annat smått nu också.. 


Magonten har jag fortfarande..försöker att inte tänka på det, funkar men ibland inte! Illamåendet är också kvar så har haft svårt och äta men varit så jävla hungrig. Förhoppningsvis så slutar det, dock osäker på det. 

Nu ska jag skriva med en kompiis. Ha en bra kväll ♥

 

Av Elin - 23 juni 2014 11:30

Började få ont i magen i förrgår, inte så att jag kände det så men om jag drog in magen och la mig. Igår blev det värre, kände inte alls igen värken. Det var en stark molande värk som hoppade från naveln, hela magen och tillsist vid blindtarmen. Har också varit sjukt illamående i samband med detta!

Höll på hela kvällen och under natten med. Så har haft svårt och sova. Smärtan fortsätter nu också men då å då.

Illamåendet är fortfarande kvar men är inte lika skarp, fast den finns där och irriterar i halsen. 


Jag är trött efter att vaknat för värken (och bara vaknat lite random). Så vad jag ska hitta på idag vet jag faktiskt inte. Kanske ska försöka på och röra mig lite sen, gå på en promenad eller nåt! Skulle verkligen vilja ut och springa annars, med musik i öronen. 

Det beror ju på hur magen och allt annat känns, tar som det kommer. Nu är jag ju ganska nyvaken så jag väntar tills senare  

Ha en bra måndag! ♥

Av Elin - 22 juni 2014 20:39

 

Vad tycker ni? ♥ Ha en bra kväll! 

Av Elin - 22 juni 2014 17:34

Så jävla fantastisk! ♥♥

Kram!

Av Elin - 22 juni 2014 17:12

Kom hem för en stund sen från Karlskoga. Har varit och ätit på världens bästa resturang! Skojar inte, maten där är helt underbar, bra priser för ett sånt bra ställe!! :)

Jag valde biff på planka, mums! Blev proppmätt så jag orkade inte allt. :3

När vi käkat klart så åkte vi till Ö&B, tittade runt där osv. Skulle köpt en parfym men ångrade mig, kanske en annan gång. Den luktade iaf super gott!


Blev super trött när jag nu kom hem så satte mig och läste söndagsbilagan och nu sitter jag i soffan med musik och skriver med en kompis. ♥

Kvällen fortsätter väl så. Får också fundera ut vad jag ska hitta på imorgon med, ifall att en kompis ska komma eller nåt :)


Annars idag så gick jag upp efter tio. Dammsugit klart huset och vattnat/fixat blommorna..var i princip allt jag hann innan vi åkte haha. 

Ha en fortsatt bra dag i solsken, regn ♥


Av Elin - 21 juni 2014 22:40

Kom på förut att jag har haft sommarlov i en över en vecka, REDAN!

Fan vad snabbt tiden har gått. Hoppas på att det segar ner när det blir fint väder och värmen kommer för sommarvärmen har varit skit asså, hittills! 

Imorgon skulle det också bli ok så vi får väl se hur sommarlovet egentligen blir. Just nu vill jag bara tillbaka till skolan, vet inte varför jag känner så men förr när jag var mindre ÄLSKADE jag sommarlov och vara ledig men nu är det bara skit. Jobbigt..


Har kollat på film nu under kvällen med familjen. Dark Shadows hette den! :) Den var helt okej, tyckte att den var seg på något sätt, men såklart kan man ju inte gilla alla filmer!

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Ha en fortsatt bra kväll, natti! ♥♥

Av Elin - 21 juni 2014 19:00

Tjena på er! Vilken skillnad det var på midsommarafton och msdagen. Haha igår var det roligt, tiden gick fort och jag hade mycket energi! 

Idag är det helt tvärtom! 

Jag är sjukt lat, dock inte trött men bara trött i kroppen. Sen går tiden segt ju. Vädret suger, blåser, är kallt och mulet. *Suck*

Har inte gjort något speciellt idag! Sov till halv tio och resten av dan har jag ipricip bara legat och vilat i sängen. Men tillslut kom jag upp på bena och började dammsuga och skura golvet lite för det såg ut som andra världskriget...dock är jag inte klar men Sara och dem är här nu. Så får fortsätta sen.   

Blir annars inget speciellt ikväll! Ska duscha och försöka fixa mina naglar, de ser förjävliga ut nu alltså!


Puh! Igår alltså, det var en riktigt bra dag, bättre än jag trodde faktiskt!   

Mina två kusiner och moster kom igår. Vi käkade en massa, pratade och hade det trevligt. Jag och min ena kusin hoppade studsmatta, spelade pingis och gjorde massa annat skit. På kvällen kom han på att vi kan ju gå och fiska, så vi satte igång med och leta efter mask och drog oss iväg. Det var riktigt kul, älskar och fiska! 
Min kusin fick upp två gäddor, dem var skiiiiit stora! Så dem tog vi hem, fileade dem och grillade dem. De var riktigt goda, dock mycket ben men jaja. Brydde mig inte så mycket om det.

Ännu senare på kvällen lyssnade vi på musik. Min mosters ex kom också, haha omg han är så himla rolig.   Han pratar EXAXKT hela tiden, en jävla pratkvarn, AHAHA! 

Nä men det var rikigt kul. Dock fick jag en drink på mig och blev blöt typ överallt..sen berättade mamma duktigt för alla om han jag tycker om.. JÄVLIGT SNÄLLT tyckte jag!!!!!  Inte...blev as generad och min kusin gick i hans klass förut, man bah: Heeeeeeeej!!   

Bortsett från det så var det roligt :) Somnade kanske vid tre. 

Tog tyvärr inga bilder på någonting för jag var fullt 'upptagen'. Skulle tagit bild på fiskarna men duktiga jag gjorde inte det. 


Ha en bra kväll nu! ♥ Kram

Av Elin - 21 juni 2014 01:09

Har haft en jätte bra dag och natt! Speciellt nu på kvällen så var den awesome, då blev det roligare!!!

Men nu är jag trött och ska kolla på några videos och sova. :) Så uppdatering blir det, men senare när alla åkt hem 'idag' och jag är uppe på mina ben. 

Ha en en bra midsommardag!! ♥ Hoppas att ni hade en bra midsommardag? ☺

Ovido - Quiz & Flashcards