elin-mylife

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 4 juni 2014 15:20


Tredje natten jag drömmer om dig!

 ♥

Av Elin - 3 juni 2014 20:30

Vet inte direkt hur jag ska börja det här inlägget, men jag får väl bara börja hur som..

Det har varit en bra dag. Jag börjar må bättre och skolan går rätt så bra. :) Mitt humör har hoppat men jag har varit ovanligt pigg idag! Vet inte vad som hänt faktiskt, har inte varit så här pigg på sjukt länge och jag är jätte glad för det och hoppas att det fortsätter så :)


Har haft en typ vanlig dag, dock var lektionerna lite annorlunda men varit bra ändå. På morgonen hade jag svenska och där så fortsatte vi med en uppgift om att vi får 'göra' en egen ö och skriva om den, och den skulle tydligen vara klar imorgon (efter två arbetsdagar -.-') så jag kommer inte hinna klart, duktiga jag glömde också grejerna i skolan...men jävlaskit läraren vill att ALLT ska hända på samma gång, typ att vi ska börja med en grej nu och vara klara efter tio min.. hon är helt störd!!

På no'n var vi ute, vi var i grupper och letade efter olika saker, det var faktiskt kul! :) 

Bild-Vi var på en utställning, på konstmuseet. Där hade de utställning med kläder, Lars Wallin's klänningar som han gjort!!! Det var intressant och omg..de var så fina, jag typ dog!<3 Ville verkligen ha dem, men speciellt EN! En vit spetsklänning<3

   

Den blåa klänningen hade Carola på sig i melodifestivalen :)  

Den vita spetsklänningen i bilden till vänster -mhmm♥


Såklart när vi var där och lyssnade så skulle killarna fjanta sig...de knackade också på min axel flera gånger och jag höll på och få utbrott...de är så omogna!!

Sista lektionen så hade vi so, först så snackade en 'syvlärare' om att vi ska välja gymnasie i nian osv. Så han kom med info om lite olika saker. :) Ex, att vi ska gå till några skolor och kolla och sen att han och vi elever ska prata enskilt m.m

Sen fortsatte vi arbete med inlämningen och jag är äntligen klar! Så bara och lämna in! :) Skönt det, nu hoppas jag på att jag lyckades och får bra!! 


Vi slutade tjugo i tre och pappa kom å hämtade med tio i tre. Tog det lugnt en stund vid datorn tills mamma kom, då käkade vi. Sedan åkte vi iväg till Bäckhammar, klockargår'n och köpte blommor, MASSOR av blommor!! :) Älskar blommor, tihi. Dum som jag var så tog jag inte med mig mobilen...så inga bilder från det, tyvärr. 

Hoppade i duschen när jag kom hem och satte mig sen här vid datorn.


Onsdag imorgon. Sista svenskalektionen innan sjuans slut, spanskalektionen och engelska! Shit..

Slutar tio i två då med! Hoppas på en ny dag med nya möjligheter, ny kunskap och glatt humör, haha! :) Får borsta tänderna nu, sen hopp i säng. Godnatt ♥


<3

Av Elin - 3 juni 2014 15:27

Av Elin - 2 juni 2014 19:30

Vilken dag det har varit, blod har stått på mitt schema idag haha. Alltså inte mycket blod men jaja, ni fattar ;) Först på nåt jäkla sätt slår jag till mig själv med min dator på min läpp så jag börjar blöda och fick en liten fläskläpp haha. Men just i den situationen så asgarvade jag och Hanna för en jävligt rolig och konstig sak XD det var därför jag råkade slå mig. 

Andra gången så satt jag och några andra och väntade på spanskan och jag råkade slå mig själv på näsan med mappen så då blödde jag näsblod med..fint..


Dagen idag har annars varit perfekt! Sätt han flera gånger och jag smälter varje gång. Ni kan inte förstå! Och hans röst, oh my gosh, den är ju för skön<3<3

Bra väder och varmt!

Blivit klar med Hanna's och mitt schabrak, men den blev så JÄVLA failad så jag la den i en låda för varken Hanna eller jag ville ha den! Fyfan.

Lärt mig nåt på matten som jag förstod hälfen av men ändå lyckades jag göra klart den sidan som vi skulle göra. 

Haft so och fortsatt med inlämningen, samma på spanskan. På engelskan redovisade vi våra reklamfilmer och jag skrattade igenom hela filmen (som vanligt) xD den är så bra nu när jag sett den ett antal gånger!! Haha :) 

Dock kan jag inte skratta för antingen låter den helt fuckat eller så hostar jag samtidigt. 


Börjar också må och känna mig bättre! Fyfan vad skönt..börjar få tillbaka min röst men dock har jag nån sorts bas i rösten men snart! Imorgon kanske :) Hosta som sagt, men inte lika kraftig och min snorighet försvinner snart med!! Jag börjar komma tillbaka nu, förutom min magvärk. Jag är på topp!<3 alltid härligt och kunna må så här.


Inatt så var det värre om jag säger så. Fick en sån hosta så hostade iprincip hela natten, drack vatten men tror ni att det funkade? Nej inte ett dugg..blä, trodde att jag skulle väcka alla i huset!

Fick ju också gå upp tidigt idag med och jag hade sjukt problem med att komma upp men tillslut fick jag ju släpa mig upp. Ville bara ligga kvar i min mjuka, varma säng.<3


När jag kom hem så käkade vi lite grann. Efter det så satte vi oss på altanen, solade, pratade och mamma å Ida badade. Där satt jag i värmen, ville bada men kände att jag inte ville bli sjukare så jag satt kvar. Men tillslut fick det vara slut, tog på mig badkläder och hoppade i. La mig på en badring och gled runt :) Var jävligt skönt! <3 Jiiiiihaaa! Årets dopp är gjort nu, dock i poolen men det får fan vara överallt (enligt mig) :) blir jag sjukare nu så blir jag, värt var de!


Imorgon är det tisdag igen. Inte alls den roligaste dagen men just nu skiter jag i det eftersom att han är där. 

Blir väl svenska, tyvärr..no -men då skulle vi vara ute, hoppas på att vi gör något roligt :) bild -på bilden skulle vi på någon utställning, vi ska kolla på kläder, någon som gjort klänningar osv. Blir kanske intressant :) Sist so, DÅ får jag jobba på till det sista innan torsdag! Dock vet jag inte om det liksom skulle vara klart imorgon eller om vi får på oss på torsdag med och sen inlämning efter. I don't know! 


Fick också ledigt på Ida's student, alltså går jag bara tre dagar nästa vecka, slipper skolavslutningen så det är gött. Fast jag måste vänta på mina betyg till måndag..får inte glömma och säga det till läraren imorgon. 


Bara jag om man är inne på youtube, kollar på video el lyssnar på musik och så kommer reklam upp å det är 'Tänk om' reklamen (alltså med en tjej som spyr, super osv) och så kommer det ett ljud i början och blir rädd!? Jag blir det VARJE GÅNG! Blir så jävla förbannad på den reklamen....


Oj, haha tog ett tag och skriva nu ser jag.. men nu ska jag kika på vad de andra gör för de har kommit tillbaka från Sara å dem :) senare blir det bänkad framför sista Ullared. <3 får inte heller glömma och kolla videos ikväll så jag hamnar i fas, mohaha.

Ha en underbar kväll, det ska jag ha!!! ♥  

 

Min frukost.


Av Elin - 1 juni 2014 21:30

Nu får jag uppdatera lite snabbt här. Är sjukt trött och måste hoppa i säng så fort som möjligt så jag blir frisk tills imorgon!! :) 

Känner mig fortfarande sådär, hostan är inte lika kraftig iaf men den finns fortfarande. Hes och täppt, BLÄ! Hoppas verkligen på att jag är bättre imorgon, få dricka MYCKET vatten också.. 

Påtal om vatten, har börjat dricka det jätte mycket (brukar kanske bara dricka det en gång i veckan så jag går bara på toan två gånger om dagen, ibland inte ens det) men nu jävlar! xD Haha!


Nu på kvällen så var jag, mamma och Ida barnvakt till Dennis för Linus och Sara jobbade. Det gick bra dock ville han inte sova.. menmen. :) Kom hem kvart i nio för jag kom på matteläxan, nu är den gjort också! :) Gött de, så imorgon ska vi börja på ny skit.. 

Annars idag så käkade vi BK, hämtade Ida för hon har varit i Borlänge. Legat i sängen och kollat på Jurassic Park och tyckt synd om mig själv (haha) Solat min mage lite granna. Vattnat blommorna<3  Duschade också imorse så slapp göra det nu på kvälla. Gött de!


Imorgon är det måndag igen! Fyra dagars vecka, och jag vetosjutton vad som står på schemat! Det ända jag vet är inlämningsuppgift på torsdag som ska in och Eskilstuna till helgen! :) blir väl förhoppningsvis en lugn vecka!

Men måndag som sagt imorgon..måste bli klar med slöjdgrejen också så jag kan få 'betyg' och visa mina kunskaper där. Matte, so, spanska och engelska!.

Hoppas också på fint väder så man kan vara ute. Kanske få träffa han också<3 


Nu ska jag borsta tänderna, sen sova (om jag kommer ur kompisarnas konversationer.. xD) Godnatt! <3 


Av Elin - 1 juni 2014 21:15

 

Tänkte lägga upp så här vad jag ska göra i början av månaden och sen lägga upp en sista dagen i månaden vad jag gjort osv :) 
Nu står det inte alls mycket på kalendern så det känns ju bra :) Får också skriva i när jag ska städa osv..

Ha en underbar månad nu och ta vara på dem sista skoldagarna! Och min fråga till er; När får ni sommarlov? <3

Av Elin - 1 juni 2014 14:45

Mår just nu pyton! :( Har ont i magen, huvudvärk, halsen, täppt och är as trött! Såklart är hesheten och hostan kvar med.

Min dag blir inte direkt som jag tänkt mig och uppdateringen kommer väl suga. Har dock hunnit med mina måsten förutom promenad.. men får antingen ta det senare eller när jag är bättre. 
Mamma sa också att jag nog inte får dra mig iväg till skolan imorgon eftersom att jag är så dålig som jag är, VISST jag låter inte och mår inte alls bra men jag kan inte missa en skoldag! Speciellt inte nu när vi har inlämning på torsdag..*PUST* Nu ska jag hämta vatten, vila och se på film, inne, det är ju så fint väder ute..söndagen är på topp.. 
Ha en fortsatt bra dag! ♥

 

Ovido - Quiz & Flashcards