elin-mylife

Direktlänk till inlägg 15 juni 2014

Solbränd ♥ Sova ute

Av Elin - 15 juni 2014 22:30

Hur kan ett internet vara så jävla segt?!   Två datorer funkar verkligen inte för då fuckar allt ur eller som man egentligen säger, det segar as mycket! Kunde liksom inte kolla på EN sida! Fy fan, slänger snart skiten i väggen..


Dagen idag har varit helt okej. Inte direkt vetat vad jag skulle gjort men ändå haft fullt upp! Humöret har hoppat och jag har faktiskt inte mått så himla bra men på samma gång har jag mått skit bra. Jag fattar inte ett dugg själv.. 

Sov knappt någonting inatt, axlarna gör så att jag inte kan sova heller så det blir en himla tyngd. Var också på väg och få en riktigt huvudvärk men slapp undan det, tack å lov!


Lyssnat på musik hela dagen, fixat alla blommor så nu är de vattnade och fräscha. Solat så jag är röd/brun på benen, haha. Ser lite fail ut för hade på mig shorts och ja, är röd/brun men sen helt plötsligt vit xD *Dör* hahah

Hann också hoppa i poolen innan det kom ett oväder, snarare såg det ut som att det skulle komma ett oväder för det var helt svart men hände ingenting. Som tur var. Var sjukt skönt och bada efter att man svettats och blivit lite färgad.  

Vilade också en liten stund, hmm 5 minuter kanske xD Ätit jordgubbar och mått livet! Gått på promenad med hela familjen dock tog det dubbelt så lång tid eftersom att Dennis var med och gick själv..så kändes som att jag gick i slowmotion och inte 'tränade' nåt. Menmen, jag kom ut, får fan vara nöjd för jag skulle annars inte orkat gått om mamma å de andra inte puschade på mig!  

Har också vattnat blommorna ute å duschat! Nu snart funderar jag på och försöka få i mig nåt eftersom att jag knappt åt nån mat fast jag vet inte.., sen bli masserad, ta bort nagellacket/måla på mer och sova/mamma tar i revaxör. (Panik!)


Ska ha i revaxören nu under natten istället för bara någon timme så sköljer vi ur örat imorgon bitti! Hoppas att det hjälper för annars sa mamma att vi ska dra till doktorn så att dem fixar det. Men blev sjukt rädd för hon sa att de gjorde nåt med en spruta eller vad fasen det var. Så just nu vill jag verkligen inte dit!


Imorgon ska jag packa för att jag ska söva hos Hanna!!! Omg är så taggad å glad för det!! Ska bli jävlans skönt och komma hemifrån! Åker innan två för mamma ska jobba och hon kunde skjusa ner mig så :3 Kanske hinner blogga med, men jag vet inte, jag ska försöka! Kanske fixar ett snabbt tidsinställt inlägg senare på kvälla. Vi får se. 

Men det vi ska göra det är att vi ska sova ute, inte i ett tält utan liksom ute. Har alltid velat göra det och nu får jag det, är riktigt taggad och spänd   Det kommer nog bli en dag och minnas! Tänkte också ta med mig pengar så att vi kan gå å köpa nåt gött, funderar på melon..hm får prata med Hannie! <3

Men som sagt, det blir en kväll att minnas, det kan jag lova er. Önska oss sol också, det vill vi gärna ha!!! Danke i förväg :)


Ha nu en bra kväll! ♥

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards