elin-mylife

Direktlänk till inlägg 7 juni 2014

Nagellacksinlägg

Av Elin - 7 juni 2014 11:30

Tänkte prata om ett paket med nagellack jag har. Det är ett trepack. 

Det heter: Kiss-Gradation polishes.

 

Det är tre rosa nagellack, ett ljus, mellan och mörkare. Alla är glittriga och skit snygga!! Man ska lägga på alla dem tre (dock tror jag att man kan ta en och bara lägga på så ifall man vill!) 

 

1. Man tar det ljusa först, lägger på det två gånger och låter torka. 

2. Tar det mellanrosa på nageltippen, halva/en tredjedel av nageln.

3. Innan det mellanrosa har torkat så lägger man på den mörka och lägger över nageltippen (mellanrosa) så att det blandas. Klart! 
Dock är det svårt första gången, tycker jag! Mitt blev jätte fult men när mamma hjälpte så gick det bättre. :) Ni kommer få öva för det är klurigt! 


Man får såklart med sig en tipslapp hur man ska göra och det står bak på packetet också hur man gör.

 

Jag själv tycker att den är bra, fina färger och själva 'burken' som nagellacket är i är sååå fin. Borsten är i perfekt form. Det är 6.0 ml i. 

Finns nog mer färger, såg en blå sån här. Som sagt det är svårt och appelicera första gångerna och få det bra, men när du väl lärt dig kommer det bli snyggt (jag har haft på mitt en gång och har inte lärt mig haha)

Köpte det på ullared för 20-30 kronor. :) Kan helt klart rekomendera den här!


Tyckte att det gick bort ganska bra (var ett tag sen jag hade på det, men tror iaf det) :) Men köp den, testa, och se vad ni tycker! 

Ha en bra dag! ♥


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards