elin-mylife

Direktlänk till inlägg 1 juni 2014

BK ♥ Sängliggande ♥ Barnvakt

Av Elin - 1 juni 2014 21:30

Nu får jag uppdatera lite snabbt här. Är sjukt trött och måste hoppa i säng så fort som möjligt så jag blir frisk tills imorgon!! :) 

Känner mig fortfarande sådär, hostan är inte lika kraftig iaf men den finns fortfarande. Hes och täppt, BLÄ! Hoppas verkligen på att jag är bättre imorgon, få dricka MYCKET vatten också.. 

Påtal om vatten, har börjat dricka det jätte mycket (brukar kanske bara dricka det en gång i veckan så jag går bara på toan två gånger om dagen, ibland inte ens det) men nu jävlar! xD Haha!


Nu på kvällen så var jag, mamma och Ida barnvakt till Dennis för Linus och Sara jobbade. Det gick bra dock ville han inte sova.. menmen. :) Kom hem kvart i nio för jag kom på matteläxan, nu är den gjort också! :) Gött de, så imorgon ska vi börja på ny skit.. 

Annars idag så käkade vi BK, hämtade Ida för hon har varit i Borlänge. Legat i sängen och kollat på Jurassic Park och tyckt synd om mig själv (haha) Solat min mage lite granna. Vattnat blommorna<3  Duschade också imorse så slapp göra det nu på kvälla. Gött de!


Imorgon är det måndag igen! Fyra dagars vecka, och jag vetosjutton vad som står på schemat! Det ända jag vet är inlämningsuppgift på torsdag som ska in och Eskilstuna till helgen! :) blir väl förhoppningsvis en lugn vecka!

Men måndag som sagt imorgon..måste bli klar med slöjdgrejen också så jag kan få 'betyg' och visa mina kunskaper där. Matte, so, spanska och engelska!.

Hoppas också på fint väder så man kan vara ute. Kanske få träffa han också<3 


Nu ska jag borsta tänderna, sen sova (om jag kommer ur kompisarnas konversationer.. xD) Godnatt! <3 


 
 
natalia

natalia

2 juni 2014 16:18

kul att vara barnvakt :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards