elin-mylife

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Ny frissa då :)

Av Elin - 27 maj 2014 18:00

Igår så sket jag i och gå på promenad! Istället kliade/masserade mamma min rygg och vi gjorde varma mackor och myste framför tvn :) 

 


Dagen idag var faktiskt jätte bra! :) Vart på bra humör och skoldagen har gått fort. 

Ont i magen har jag dock fått dragits med men jaja!


Idag på morgonen hade vi svenska och då fick vi reda på vårat svenskaprov! Omg, gick bättre än jag tänkte mig :) Är nöjd!

Vi har också börjat med arbetet 'Robinson' och det är att man får välja en liten ö på kartan och sen säga hur klimatet osv är. Svårt och förklara, men det verkar att roligt! 

På no'n kollade vi klart på en tvserie, fyllde i ett papper och lekte en lek. 

Efter lunchen så gick vi till Presterud och där var det en Friends festival. Var inte så himla roligt där faktiskt, fanns typ inget och göra å var så jävla mycket ungdomar från andra skolor så höll nästan på och få panik! Så tillslut gick vi därifrån och satte oss på ett annat ställe. 

Slutade en timme tidigare så gick ner till stan och mötte Ida. Vi gick till hennes sommarjobb för hon skulle fylla i en lapp, men chefen var inte där så hon skulle dit imorrn. 

Vi gick till Frisören och satt där i ca en timme tills det var vår tur å klippa oss :) nu är håret lite friskare och snyggare och snedlugg fick det bli!! Haha är lite ovanligt och se mig i det så lite svårt och säga om det är snyggt eller fult men det ser ganska bra ut iaf :) 

Är ganska nöjd och bryr mig inte ett jävla skit vad folk säger om de tycker det är fult!
 

Håret var rufsigt när jag tog de menmen :) 


När vi varit hos frissan så gick Ida å jag till Prestbyrån, köpte en glass där och sen gick vi till bibblan där vi mötte mamma som skulle hämta oss :) 

När vi kom hem så gjorde jag inget särkilt, duschade för en stund sen så är fräsch!!


Snart blir det att äta, grillat står på menyn! :) Ikväll kanske det blir en promenad men har gått bra idag känner jag! Annars chilla el spela nåt spel med familjen kanske.

Ni får ha en fortsatt bra dag! ♥

<3


 
 
natalia

natalia

27 maj 2014 19:11

Vad gott och vad snyggt det blev!!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards