elin-mylife

Direktlänk till inlägg 22 maj 2014

Idrott i 30 grader ♥ Han gillar mig ♥ Fuck ont i magen

Av Elin - 22 maj 2014 20:30

Att ha få haft idrott ute i 30 grader är inte så himla mysigt.. hade fotboll och solen brände som fan! Ingen i klassen orkade alls med, alla var typ borta. Var så himla varmt!! Kändes som att jag skulle få värmeslag. Var så himla varm!

Alla i klassen sa typ emot vår idrottslärare att vi skulle stanna inne eftersom att det var så varmt men han bara: Nejnej! Så han torterade oss där ute! Han respekterade inte alls vad vi sa och eller vad vi gjorde, han tänkte bara på sig själv. Blev så jävla förbannad på honom!


Just nu kan jag inte låta så förbannad på honom, haha..vill inte vara förbannad för just nu är jag på topphumör :) Jag mår också sjukt bra, inte ont i magen eller nåt. Dock svider det i mina ögon för pollen men får ta allergitablett. 


Fått reda på att en kille från min förra klass (min förra bästavän) gillar mig, alltså mer som en vän! Visst det är sjukt sött och veta att liksom en person gillar mig mer som en vän och precis för den jag är! Fast.. jag är inte kär i honom och tror inte heller att jag kommer blir det! Han är bara min vän och kan inte bli mer än det. 

Vi har så jävla många minnen tillsammans, både glada och mindre glada och dem vill jag inte förstöra. Jag vill inte såra honom med att jag inte tycker samma som honom, men vad ska man göra? Man kan inte direkt låssas gilla en person, men som sagt vi kan bara vara vänner, inge mer. 

Inom mig vill jag ha tillbaka tiden när vi var och du var min Bästii♥ dig glömmer jag inte!


Min dag har varit konstig på nåt sätt, vet inte varför men den har bara varit det!

La mig typ vid tio igår med ont i magen. Somnade och sen vaknade jag tio i två. Trodde att klockan var kanske fem, men tiden gick as sakta.. hade sjukt ont i magen. Gick upp på toa för hade så ont..satt där i säkert 5-10 minuter..länge, men min mage blir bättre när jag sitter där. När jag gick tillbaka till sängen fick jag tillbaka värken. Låg vaken säkert hela natten, vände och vred. Hade så ont!!! Dum som jag var gick jag inte upp och tog en tablett, låg och tänkte att 'det går över snart' hela tiden och så var jag rädd att jag skulle möta någon okänd på väg till köket! 

I skolan hade jag musik i två timmar. -Gjort klart en reklamfilm som vi gjort, tror jag. Dock blev den sådär.. man skulle ha musik till och jag tyckte att de inte blev så bra, visst jag skrattade åt låtarna när vi kollade på filmen också så det var kul. Men det passade inte till filmen och jag känner just nu att jag vill ha det serriöst och bra betyg!

Haft matte och vi har geometri om vinklar, wow, jätte enkelt... not

SO-En i klassen tog med sig fika så vi fikade och körde nyhetskrysset :)

När jag kom hem så blev det svenska. Pdp, gick också upp till Sara, Linus å Dennis. :) Var där en stund och tog det chill.


Imorgon är det äntligen FREDAG igen! Blir nog en helt vanlig dag. :) Blir då att ta på sig shorts och ett linne. Oh my gosh, SOMMAREN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!! <3


Nu ska jag ta det lugnt, läsa på med satsdelar och senare se på pewdiepie-outlast<3<3 :)

Ha en underbar kväll i värmen <3





 
 
natalia

natalia

23 maj 2014 07:23

As varmt!!!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards