elin-mylife

Alla inlägg under april 2014

Av Elin - 5 april 2014 00:00

En ovana som jag har.. det är att jag kollar mobilen varje morgon, liksom facebook, aftonbladet mm.
Det är jävligt jobbigt och så blir jag stressad på morgonen för de och kanske inte hinner med allt jag ska göra! Jag försöker att inte kolla men det är as svårt och inte göra de. För då tänker jag typ: Omg, tänk vad mycket jag missar och tänk om nåt verkligen är påväg och hända och då kollar inte jag!!! Jag måste i princip kolla på varje rast i skolan också.

önskar att jag slapp känna och göra så här. :(

Sov gott allihopa, godnatt!

Av Elin - 4 april 2014 20:00

Gud. Sitter just nu i min säng, dyngtrött och försöker hålla mig vaken och bli piggare efter två timmars sömn :$ uups. Min reaktion när jag vaknade då: -Skola idag.. spärrade upp ögonen, kollade på klockan och såg att den var kvart över sju så trodde att jag försovit mig så hoppade ur sängen men sen upptäckte jag att det var fredagkväll. Två timmars sömn var inte alls bra kan jag ju säga, gjorde mig bara förvirrad ju ;) 

Har käkat ett äpple, kollat videos, lyssnat på musik, kollat på twd osv. Har riktigt LATAT MIG

Har ont i mina fossingar och ben efter bad och promenader.. 


Har gått typ en-två mil om man tar ihop gårdagen och idag? +Simmat på det också. Mycket härligt. 

Behövde inte heller stressa så idag, liksom hann i tid och det var ju awesome. På badet fick vi simma bröstsim och ryggsim tills läraren sa till och vi kanske simmade i tio minuter? Vi fick livrädda en ''docka'' och den var as tung! Höll ju på och dränka mig själv, höhö. Fick sen pröva och ta mig upp på ett ''isflak'' med sånna där ja vare nu heter. xD ispickar? Allt gick bra förutom att jag dog av pinsamhet. Det kan jag tyvärr inte ta upp här vad jag menar, det är för ''privat?'' Eller ja är mellan mig, Hanna, Emilia och Amanda. Blööö säger jag iaf.

Hade förhör på spanskan och kan ju säga så här va, failade totalt.. -.- men på matten hade jag tur som fan! Orden satte jag och vi slapp läsa och översätta en text! Just då fick läraren en guuldstjärna, mohaha. 


I helgen ska jag inte röra en skolgrej heller! Det är en sak som är klar. Ska väl städa mitt rum, (kanske), gå på promenader och annat säkert. Ska också på kalas hos Linus imorgon, shiit.. :/ 

Ni får ha en bra kväll! Puss ♥
Rörigt inlägg, men som sagt är inte alls med just nu.  
De här pysslade jag med förut :)

 

Av Elin - 4 april 2014 07:00

Omg.. jadu! Jag kan falla för utseendet, snygga killar och allt. Men jag har insett att man verkligen INTE ska göra de.. har blivit lurad för de, iaf en-två gånger och det sket sig för att dom bevisade att dom verkligen va ett par pajaser, idioter! 

Utan jag faller för hur dom är! Men såklart, om man verkligen gillar någon hur han/hon är, då tycker man allt att han/hon är söt, vackraste som finns!


Men jag faller för killar som är:

1. Omtänksamma

2. Är sig själva

3. Bjur på sig själv

4. Tycker om en som man är

5. En som inte tycker det är pinsamt och vara med mig, liksom visa det för andra osv.

6. Han ska också kunna visa känslor.

7. Fint leende och ögonen omg.. 

8. Det sista som jag just nu kommer på, men det som är viktigast i den här listan och det är att han ska vara snäll!

Det finns sjukt mycket som jag skulle kunna skriva.. såklart behöver inte killen vara precis så här, men det skulle ju vara ett plus, liksom! :) 

Ha en bra dag! ♥

Av Elin - 3 april 2014 20:15

Min dag har varit helt okej. Inte på topphumör, utan ledsen och sur. Men såklart smälta jag och blev på bättre humör när jag såg ''Han''!! ♥ Hanna, nu får du att klura på ;);) 


Har haft bad på sista lektionen och den var helt efter.. Fick skjus av Amanda på cykeln, så jävla gulligt säger jag! Tackar! <3 aa men iaf. Vi bytte om och vi började tjugo över två och satt där och väntade på vår jävlaidrottslärare som aldrig kom, jo efter tjugo minuter!! Han kan fan inte klockan, jag är helt HUNDRA på de! Han kommer JÄMT sent till idrotten/badet! Där satt vi och frös halft ihjäl, det kan jag ju säga att det inte alls var roligt. Då var det bara och hoppa i, simma sex bröstsim och två ryggsim, klarade det som en smäck och blev inte alls så trött som jag brukar bli. Efter simmandet skulle vi ha frilek till kvart över tre och klockan var kanske tio i tre?.. lite irriterad liksom. 
Fick sen hoppa in i duschen och stressduscha sen stresskläpåmig och stress gå till skolan för att hinna med taxin! Gick/sprang i 30 minuter och han precis itid... mina ben var helt slut, dom var som två betongstenar, de skakade som en jävla jordbävning. Ryggen var som en sjö efter att jag haft på mig jackan, ryggen var också halft av och lungorna var kvävda, kunde knappt andas.. var tvungen och lägga mig direkt i sängen för smärtan och andas ut. Näfyfan kan jag bara säga! 


Skolan var en vanlig dag, typ. Har kört Jembetrummor för första gången på musiken och det var fan kul! :) Dock är min takt sämst, men funkade iaf. 
Vecka 20 ska jag på studiebesök med halva klassen på en annan skola, svetsa och så. Blir säkert najs.

Satt forever alone på matten för att jag mådde skit och var ledsen :/ orkade inte med nån verkligen! Fast sen kom Hanna och satte sig med mig och jag blev på bättre humör då, det där känns så jävla bra när nån bara kommer och sätter sig med en, uppskattas så himla mycket! :)   

Läst ut en bok från svenskan ÄNTLIGEN och tyckte att den var bra!


Typ nyduschad tjej, sliten och trött så in i bomben.. ska öva/läsa engelskan igen och spanskan. Sen tar jag helg från all skit läxa! Tack och hej säger jag till den ;) 

Har också funderat på och ha en givaway någongång eftersom att jag fått endel läsare, dock inte många kommentarer men det fixar sig, kommentera gärna :)

Ha en underbar kväll!! 

(Tidsinställt inlägg tills imorgon, checka in vid sju) ♥

Bilder från Lördags och när mamma fixat håret.                 


Av Elin - 3 april 2014 19:30

Tyvärr tog jag inte kort idag på det jag åt.. suck!!! Glömde bort det totalt... sorry! Men jag tog kort på vad jag åt till kvällsmat igår :) Ni får nöja er med de. Två äggmackor och ett glas mjölk, mums!

 

Av Elin - 2 april 2014 18:45

Dagen idag kan jag ju säga att den varit helt okej i skolan. Helt underbart hemma, mitt hjärta slår som en idiot och jag känner mig så himla glad. Tänker bara på dig, dig, dig! Och nej. Kommer aldrig ha en chans med han som jag pratat om förut, det vet jag och har gått vidare med de. :) Har lyssnat på samma musik sen jag kom hem typ och jag är kär i den låten och den passar helt jävla perfekt just nu.. <3

Gladaste tjejen just nu


Har bara jobbat på med läxa hemma, matte, spanska och engelska. Allt gick super!

Har också strukit en duk och gjort lite smått så. Gått på en promenad med mamma och pratat om gymnasiet att jag tror jag vet vad jag ska välja, det är ganska länge kvar det vet jag höhö. Men jag är ganska säker redan nu!

Ska ägna min kväll med att se ett avsnitt Walking Dead, måla naglarna, göra ett tidsinställt inlägg och se på tv. Orkade inte alls måla naglarna igår för jag va redan då så stressad. :$ 


Vaknade upp när mamma gick upp, somnade om och vaknade EN MINUT innan klockan skulle ringa, tänkte bara: TACK! Haft en vanlig dag i skolan, fått reda på att jag är godkänd i svenskan, dock vet jag inte betyget men aa. Fick fullpott på europasländer och är sjukt nöjd! :) Sett på film på engelskan ''Frozen'' och fick sen en uppgift att skriva vad den handlade om (vi såg lite grann) så vi skulle berätta det vi sett. Man fick skriva på svenska och jag tänkte först: Japp då gör jag de, så dålig som jag är!! Men sen ändrade jag mig och kände att ''neej, nu jävlar gör jag mitt bästa och skriver på engelska!!!'' Berättade det för mamma och hon tyckte att det var grymt av mig, känner mig för en gångsskull stolt på engelskan. Vet att jag skrivit massa fel på engelskan men bättre och göra nåt än inget? 

Sett på en dans som var helt okej.


Hoppas verkligen att dagen blir bra imorgon också men ska ha bad så nej! Jävlar nej, musik och teknik imorgon också!! :( Matte & no också. :/ Kommer dock sluta tio över tre och hinna hem i tid, wow! 

Ha en bra kväll allesammans ♥

 

Lyssna på den! Love it! <3

Av Elin - 2 april 2014 07:00

Godmorgon!

Har inte direkt någon idol. Men om jag ska välja någon i min familj så är det Sara

Annars är det nog.. Eminem tror jag. Han är så jävla bra, rappar helt underbart. Både sorliga låtar och.. vanliga? 

Skulle så sjukt gärna vilja träffa honom om jag bara fick välja EN idol.. omgh! Tyckte att han var as dålig när jag var yngre men det var för att jag inte fattade musik eller vad han sjöng men nu när jag fattar vad han sjunger (ibland) så är han verkligen great! 


Kort fakta om honom:

Namn: Marshall Bruce Mathers. 

Ålder: Han är född 17 oktober 1972 och fyller 41 år. Men han ser fan inte ut som 40! Han ser iaf ut och vara 30!!! :(

Längd: 1.73

Bor: Saint Joseph, Missouri, USA

Eminem är även den försäljningsmässigt störste rapparen under de senaste 15 åren, då han har sålt 110 miljoner skivor sedan 1995.

Han har två döttrar som heter Hailie och Alaina :)  

Ha en bra dag! ♥

Av Elin - 1 april 2014 21:05

Har inte hunnit tagit en bild från idag så får bli en googlebild på skolan! Hahah. Kanske inte det roligaste, men det får helt enkelt bli så nu. 

Japp, så här ser min skola ut, tänker inte skriva vad den heter men ja. Det är inte den snyggaste skolan, verkligen inte inuti!! Den är så ful.. men utanpå ser den rätt så okej ut. 

Gillar inte alls min skola.. går bara massa drygt folk där, förutom några då. Lärarna är inte så himla bra heller förutom några. 

Nu har ni fått sett min skola, dit jag går fem gånger i veckan, en väldig kamp kan jag säga, 

Skapa flashcards