elin-mylife

Direktlänk till inlägg 20 april 2014

Ute :D

Av Elin - 20 april 2014 17:45

Fåglarna kvittrar, solen skiner, det är varmt och jag sitter ute på verandan och bara är, å lyssnar på fåglarna. Har njutit HELA dagen & varit ute eftersom att det varit så fint. Hoppas verkligen att hela veckan blir så här för då skulle det vara suuuuper! Dock så har vi inte satt igång poolen så blir inget badande på några veckor...vi måste fixa den för den ahr typ ''åkt ner'', eller ja sanden har sjunkit som poolen står på och det ser helt fuckdup ut :S vi ska nog fixa den nästa helg eller nästnästa, vi måste vara många som hjälper till. 

Annars idag så har jag diskat, aa duktigt Elin! ;) Fått utbrott på Ida... men det behöver vi inte prata om nu. Ehm, varit med pappa och Linus i garaget för de fixar farfars bil, höhö. 

Omg såg just att jag VERKLIGEN måste smörja mina händer! Wääää, får göra det innan jag lägger mig ikväll eller bara senare så jag inte gör nåt. 


Ikväll ska jag måla naglarna och använda den där grejen för och göra mönster & så med :) Väldigt spännande! Sen vet jag inte mer, kanske ''feta'' mig oxå :) haha.

Jag mår bättre nu än imorse, kan prata lite bättre men får dock ont i bröstet när jag hostar, andas in och så. Lite snorig är jag också.

Hanna och jag tänkte sova imorn (Hanna visste inte om hon kunde) och jag mår ju lite såååådär! Men om jag såklart känner mig bättre imorgon så kan jag sova ;) Om du ser de här kan du la kika mig??


Nu ska jag fortsätta chilla ute. Ha en bra kväll ♥

 
 
natalia

natalia

20 april 2014 19:06

Låter som en underbar dag trots utbrott!:)
Kul att du ska måla naglarna, hoppas på att få se resultatet.
Skönt att du mår bättre!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards