elin-mylife

Alla inlägg under mars 2014

Av Elin - 25 mars 2014 08:15

Sitter just nu breve Asha och vi pratar om några saker, höhö. Börjar tio i nio som vanligt och då har vi svenska. Nu hoppas jag verkligen inte att vi ska vara klara med svenskauppgiften för då ligger jag risigt till.. :$

Sol ute och det är faktiskt ganska skönt ute :) Men nu ska jag dra vidare, ville bara uppdatera lite grann. Ha en bra dag! :)<3

Av Elin - 24 mars 2014 20:45

Shit! Har dansat lite randomdans, flajsat och dansat lite zumba, tog nån youtubevideos och FAAN vad varmt och svettit det blev! Trodde inte alls att det var jobbigt men det var de! Haha

Nu mår min kropp bra, blev också piggare, eller ja är lite trött ändå, men ni förstår ;)

Ska spela sims nu, har nämligen adopterat ett barn så får de ''imorgon'' på spelet och jag lääägntar!! Asså, har fått ett eget barn på sims, men nu funkar de inte :/ Ha en bra kväll ♥


Av Elin - 24 mars 2014 19:45

Här sitter man med gott humör och dansar i fåtöljen, tack och lov att mamma och pappa inte märker nåt som sitter och kollar på surfplattan, höhö! xD Ser nog ganska roligt ut. Nä, ska fan bli att dra på sig nåt mjukt, dra ner gardinen och dansa? Ooh gud det låter så fel, som att jag ska göra nåt annat.. blir också sims ikväll! :3

Har övat på engelskan, kollat igenom min svenska som jag inte alls vet när den skulle in + jag vet inte heller om jag är klar.. bra känner jag att lärare säger till. Samma med musiken, kollade igenom en skolsida och där stod det att vi hade musikläxa till torsdag och jag blev så irriterad när lärare inte kan berätta vad vi har för läxor! Verkar verkligen som att dom vill att de ska gå skit för oss!! Jag tänker inte direkt gå till dom varje gång jag varit sjuk och bah; Juste vad hade vi för läxa?!?! Nopp! Aldrig. Men snart får det väl bli så om de fortsätter bete sig. 

Skoldagen har faktiskt varit riktigt bra, bättre än jag trodde :) på morgonen hade vi slöjd och Hanna & jag håller på med ett schabrak och det blir nog RIKTIGT fint! Börjar bli as nöjd, dock har vi inte hunnit så långt men ändå. Det går också mycket bättre när man är två +det är sjukt mycket roligare. <3

Jag har kommit dit alla är på matten så ligger just nu enligt schemat. Lämnat in min uppgift på matten och tror de ser bra ut, har ju också fått hjälp av mamma så. 

Var en vanlig dag skolan så har berättat de viktigaste. 


Imorgon är det ju tisdag, shit den bästa dagen i veckan, nooot! Men jag får göra de till den bästa. Mene uschig svenska och så har vi no, sitter forever alone.. fast hellre de än breve idioten, ursäkta mitt uttryck men han är inte schysst! Bild och so. Kanske blir en okdag. Efter skolan ska jag (förhoppningsvis Hanna oxå) gå till stan en snabbis, för vi ska fixa en sak. Vi får också se om Hanna och jag kunde va imorgon för i sånna fall ska jag följa med en liten stund till hennes teater. Ska ringa pappa imorgon för han visste inte alls när han skulle slutta så vi får helt enkelt se hur de blir. Antingen kommer jag hem efter fyra/fem eller sex, sju. :) Jag hoppas att vi kan vara längre men som sagt, det blir som de blir och ja. 


Inatt så höll jag på och dö.. va vaken i typ en och en halvtimme till två timmar! Var så himla varmt och jag visste inte alls vad jag skulle göra. Tog av mig mitt täcke och tog på mig en liten filt för jag kan VERKLIGEN INTE sova utan nåt på mig, det är så hemskt! Det funkade väl lite granna men då så märkte jag att en lampa lös in i mitt fejs så jag gick upp, stängde dörren, kollade mobilen, skrev till Hanna (lol), kollade Facebook. La mig igen, tog på mig mitt täcke igen men den hade typ korvat ihop sig och jag kunde inte fixa ut den, så upp igen, tände lampan, fixade täcket och släckte lampan igen. La mig. Dog och då fick jag nog.. tände taklampan, drog upp rullgardinen och öppnade fönstret hahah. Usch hemskt! (Texten fucka)


Nu ska jag dra mig! :) Ha en underbar kväll ♥

(Kakan som vi gjorde igår, hihi)

 

Två blommor som vi har på gården <3 Fick ingen bra bild för solen lös skarpt!

    

Av Elin - 23 mars 2014 20:02

Har tagit ett underbart bad och bara suttit vid datorn och fått sjunga ut. Kvällen fortsätter med att jag ska måla naglarna, välja kläder inför morgondagen och se på snn news (råkade skriva fel förut haha). Ska också spela sims, think so :) 
Hoppas också på en bra dag imorgon!! Att allt blir som jag vill och att lektionerna funkar. Ha en awesome kväll och måndag Puss ♥

 

På nåt sätt får jag så många känslor av denna :o

Av Elin - 23 mars 2014 17:40

Veckans låt denna veckan är ''#Selfie''. Tror många har hört den eftersom den spelats mycket på sociala medier och står typ överallt, spelats på spotify osvosv. Jag tycker att låten är ganska bra, lite irriterade ibland kanske eftersom att dom pratar i låten höhö!! Men om ni inte lyssnat, lyssna! ;)

BUT FIRST; Let me take A Selfie ♥

 

(Bara för att XD)

Av Elin - 23 mars 2014 17:30

Min dag idag har vart rätt så okej. Har tänkt hela tiden på ''tänk om jag blir magsjuk!!'' och har haft lite panik för de.. för jag kan verkligen INTE bli de när jag varit borta två dagar denna veckan..! Mitt humör har också varit lite upp och ner, på morgonen irriterad,/sur, sen glad och nu nere/ledsen. Men över till annat. 


Idag på morgonen så var det bråk mellan mamma och pappa, sen pappa, mamma och Tobbe.. jag vet verkligen inte vad jag ska göra när dom bråkar för dom ger sig typ aldrig. Min pappa har också varit sur hela veckan och undrar verkligen om han har mens! Tror fan de..  det är också min pappa som startar igång bråken (oftast iaf) och jag är så otroligt trött på de och funderar faktiskt på och flytta till farmor och farfar, jag är serriös.. dom bor dock inte här i stan. Vill bara att dom ska sluta nån gång! Exempel nu; Om dom skulle bråka nåt skulle jag kunna ringa farmor och fråga, sen skulle jag säga de och gå & packa. Då hade dom nåt och tänka på.. jag mår inte heller bra när dom bråkar men dom fattar ju ingenting, sen berättar dom saker för mig, liksom tack ni gör så jag mår sämre och tror ni att jag bryr mig? Nej inte ett skit! önskar ibland att dom bodde på olika ställen när de bråkar men mitt liv skulle verkligen krossas om dom flyttar isär, det skulle vara en marddröm, men jag hoppas att ni förstår hur jag känner och menar. 

När de äntligen bråkat klart så gick jag, mamma och hundarna ut på en promenad i en timme och det var sjukt skönt. Dock var jag sur i början och gick några meter före men sen släppte de och jag blev på bättre humör. Det var sjukt gött och komma ut! :) 

När vi kom hem spelade jag sims i 10 min sen satte vi igång och bakade nån tårta. Den ser mumsig ut men har inte smakat, känner inte nåt sug. Har annars idag suttit och spamspelat sims, lyssnat på musik och fixat blommorna. Var också ute för Sara, Linus och Dennis kom (och nej det smittas inte ute och inte på några meters håll. Har frågat säkert tusen gånger om det verkligen var säkert och fick tillslut in det i hövvet) Vi snacka och gick runt lite på gården. Var bara kallt som f*n ute.


Ikväll blir det nog ett bad, fixa naglarna och se på ssn news. Blir nog en bra kväll! Ska ta upp blommorna ur vattnet nu, ha en awesome kväll! ♥




Av Elin - 22 mars 2014 22:15

Hejhej! De här ör de sista inlägget jag gör för idag. Ska nämligen strax gå och lägga mig för ni förstår inte hur trött jag är.. min huvudvärk är borta, dock lite öm så för att inte få tillbaka den ska jag lägga mig nu och hoppas på att jag funkar till 100 imorgon! Blir att försöka gå på en promenad om de inte regnar imorgon och köra fullt ut, eller jah, höhö!

Blir säkert och hitta på något annat också, vi får la se vad som händer, just nu vill jag bara bli frisk i huvvet och tänker bara på vad skönt de ska bli och sova. 

Har kollat på smartare än en femteklassare och spelat sims. Måste bara säga de att ''smartare än en femteklassare'' är ju as svårt, jag kan typ INGA frågor om jag får erkänna de själv :$ men det är bra!


Pappa och jag tog också in hästarna för Sara och Dennis är tyvärr magsjuka, inte det goaste men tack och lov har dom inte varit här på några dagar så kanske kanske slipper spya ner mitt rum! Bara och hålla tummarna så dom glöader. Aja, vi tog in hästarna och då skulle jag ta Joppe, skulle spänna fast han i grimskaftet men det gick inte alls som jag tänkte mig, försökte hitta ''öppnargrejen'' på grimskaftet och sätta dit den men det gick inte bra. Joppe stod och viftade med huvvet och försökte komma loss och han typ skrämde mig och gjorde så jag fick panik så jag släppte han och tänkte: ´´Han får springa in till stallet då!´´ (Han brukade kunna göra de) så jag släppte honom och så såg jag att han sprang till vänster och typ jag såg han inte så jag fick panik och sprang efter, såg han fortfarande inte och bara ´´Fanfanfanfanfan, stanna här!!!´´ Börjae nästan gråta för inget får hända. Men som tur var så var han på gården och åt gräs så nöjd så. Lyckades tillslut få in han i stallet. 
Usch, det var hemskt! Ärligt.. jag tror nog inte att jag klarar av hästar för jag är otroligt rädd, att dom ska sparka mig eller rymma som hände idag, finns massor (osvosv), men jag älskar dom otroligt.. vet inte vad jag ska göra :(

Sov gott allihopa, godnatt ♥

Av Elin - 22 mars 2014 20:00

Har fruktansvärt ont i huvvet och har haft de typ sen tre tror jag? Har haft så ont så jag höll på och svimma, mått illa och trött som fan. Mamma sa tom att jag var sjukt blek.. kan inte heller sova så ingen ide att jag ens försöker. 


Men dagen om man inte tänkt på huvudet har varit bra. Har hjälpt min bror och flyttstädat sen tio typ och städat till tjugo i tre. Han har nämligen flyttat till sin tjej och allt 

Har inte gjort mer idag, försökt sova (dock kunde jag inte de), ätit och nu på kvällen så var mamma och jag ute & eldade gräs, luktar rök nu också haha. Men det är så himla gött och elda gräs, då känns de verkligen att det är vår!! Tycker om de sjukt mycket. 

Ikväll ska jag bara ta de lungt. Kanske kollar på tv, men först ska jag spela sims, det är en sak som är säker!


Måste bara berätta en konstig sak, en dröm;

Först så var jag på nån gård och jag gick in i ett stall, där satt Fikri (en från farmen) och målade golvet. Jag somnade i stallet och han skulle låsa in mig men så vaknade jag upp i drömmen och sprang där ifrån. Sen helt plötsligt var jag ett djur, en hare eller nåt så jagade någon mig och skulle döda mig :S så kom en kille från klassen och skulle hjälpa mig. Sen blir jag jagad i en skog och det är vinter där, så jag och han killen springer med en varsin pulka ända till ett ställe som heter ''sandfallet'', där åker vi runt med först pulka och sen har vi helt plötsligt cyklar och kör i snön med runt där och sen kommer vi till en skog som inte ens finns där på riktigt men var där i drömmen..Hanna, Amanda och Emilia är helt plötsligt med mig och så ser vi en grop som vi går in i och gömmer oss, där i gropen är det ett rum och Emilia säger: Här bor ju en mördare!!! D: så vi springer ut i skogen och vi kommer till en bro så börjar allt skaka och jag tar fram min power och så slutar de skaka o,o där slutar drömmen!

Så jävla sjuk dröm!! Vet att de blev hoppigt men drömmen va så :S Och innan drömmen så vaknar jag upp och börjar skratta, alltså helt jävla random, vaknar upp och börjar skratta, HAHAH! Wft!

Det va så himla roligt nu när jag tänker efter ;)) 

Ha en bra kväll Puss <3 

Ovido - Quiz & Flashcards