elin-mylife

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin - 7 februari 2014 15:23

Nu ska jag lägga mig och sova, är så sjukt trött! Vi får se om jag kan göra de med musik i öronen eller om jag då ligger vaken. Annars får jag helt enkelt sova utan musik. Ha en bra dag , godnatt och puss&kram <3

Av Elin - 6 februari 2014 18:10

Nyss duschade man och det va gött men frös som fan :/ så nu har man satt på sig pyjamas och myssockorna och ska kolla på film! Vi får la se vad det blir för film, kanske nån wallander för är beroende av dom :$ Puss<3

Av Elin - 6 februari 2014 16:24

Tjenixen! <3 Här sitter man och sjunger lite grann, är så inne och lyssnar på Bas gillar hörn, omg den är sååå bra! Början är som på en annan låt och då minns jag Major, vet inte varför när jag just hör musiken i början men tror jag hört en annan låt som haft så i också för tanken kommer bara på honom.
Men de är bara bra med mig, trött men annars bra! Jag har också ont i magen nu efter jag käkade, inte så himla roligt heller.

Dagen har varit rolig, lite ledsam och inte direkt hängt med känns de som. Vi slutade i alla fall tidigare idag och det var verkligen ett stort ++++! :) 

I skolan så hade vi en vanlig dag i skolan. Först musik men jag var inte med på första halvtimmen för jag drog till skolsyster. Jag mötte henne på vägen dit och hon skulle gå till nån klass så jag fick gå in i ''väntrummet'' och vänta där. Satt där i typ femton minuter tills hon äntligen kom, gick in och satt mig i hennes rum. Hon frågade olika frågor som jag fick svara på, fick ta blodtryck och det såg bra ut. Hon kolla också mitt öga (o-o?), fick väga mig och mäta mig. Allt såg typ bra ut. (Om ni undrar hur lång jag är så är jag 160, nööjd! ;)) 
Vi pratade också lite till och vi kom överens om att mamma ska beställa en tid på vårdcentralen eftersom att jag blir yr ofta och ibland kan känna att jag är påväg och svimma m.m :/ 

Gav också numret till henne så hon kunde ringa mamma och prata med henne (för jag glömmer/glömde bort vad jag skulle säga) 
När vi var klara så drog jag till musiken, hann spela gitarr en gång sen skulle vi typ arbeta/prata lite.

På tekniken så skulle vi arbeta typ helt själva och göra nåt sorts spel.. svårt och förklara. 

Matte, vi jobbade på.

NO, vi fick svara på frågor om vi kunde, vi såg också på film.

SO, vi körde nutidskrysset och sen drog vi hem för läraren kände sig sjuk D: så halv tre slutade vi så himla awesome :) pappa kom tacksamt och hämtade mig, vi handlade lite på netto och så hjälpte jag han med tjockpannkaka när jag kom hem. 


Vet inte hur kvällen blir tyvärr, men nåt ska jag ju självklart göra hehe. Kanske ta en svängom med en dans? Vi får helt enkelt se. Ha alla en underbar torsdag! Puss&Kram<3



Av Elin - 5 februari 2014 20:46

Just nu sitter jag och kollar på sveriges mästerkock! :) Ska också kolla på efterlyst ikväll hehhe

Nä men jag pratade med mamma förut om att jag blev så yr och jag ska till sjuksköterskan troligtvis imorn så jag får reda på vad de beror på. :/ Så jag tänkte gå imorn på morgonen på första lektionen och se om hon är där, jag vill liksom inte skippa lektionen (bara för att jag inte gillar musik) men de känner att jag inte missar så mycket då och läraren kan verkligen inte säga nej till de för då är de verkligen sjukt!! 

Men vi hörs imorgon för hinner inte skriva mer nu ikväll, sov gott allihopa och ha en bra kväll

Puss&Kram<3

Av Elin - 5 februari 2014 18:06

Hej på er alla.<3

Dagen började skit och trodde att dagen skulle fortsätta så men den blev helt tvärtom! Vaknade upp och var trött och helt som vanlig men när jag kom till skolan så ändrades mitt humör helt, blev lite sur och orkade knappt med skolan. Som tur var så vare en dag som man fick jobba med lite man ville, jag läste först om Romarna, sen andra lektionen så letade jag och Alice efter en engelskbok som vi skulle läsa så de gjorde vi också. 
Så på tredje lektionen jobbade jag med matte, det gick faktiskt bra och nu är jag klar med allt som vi skulle jobba med, så nu ligger jag där jag ska och kan börja på de kaptilet som vi ska börja på nästa veckan

Lunch. 

På sista lektionen så gick jag, Asha, Jonna och Alice och kollade på film, hihi! :) Vi kollade väl kanske inte direkt så mycket men aa (och ja, vi fick kolla för läraren)

När vi slutat skulle jag hem men planerna blev ändrade, jag, Alice och Jonna va och det var sjukt kul! :D Vi skrattade as mycket och satt mest vid datorn haha. Vi chattade och så. 

Jag hoppas verkligen att vi kommer vara flera gånger också för jag har verkligen lärt känna dom mer och hoppas att vi blir mycket mycket mer vänner, verkligen!

När jag kom hem så åt jag mat och jag hade sjukt ont i magen :S har kollat bloggar och lyssnar nu på musik. 

Ikväll blir de att chilla framför tvn för de är tre program jag ska se.. omg värsta tvnörden är jag!! Haha 

Dagen har varit bra som sagt. 

Bara haft ont i benet som igår fast nu idag som molande värk, lite ont i huvvet och magen som sagt. 

När jag var hos Jonna så snurrade de i hela huvvet och det blev typ syddigt överallt, höll på och svimma, blev jätte yr.. och det har jag blivit jätte ofta så mamma vill att jag ska gå till sjuksköterskan på skolan så hon typ skulle kolla om jag har järnbrist eller nåt sånt så vi får se hur jag gör. Ska iaf säga till henne om de hemska som hände, usch :(

Puss&Kram <3

Av Elin - 5 februari 2014 10:46

Har just nu rast och sitter med goa Jonna och Alice :) sitter framför datan och lyssnar på musik, pratar och kollar facebook. Vi har rast till elva, mycket bra!

Vi har en dag som man får jobba med lite vad man vill med, har hunnit och läsa om romarna för vi ska ha prov om två veckor sen läst en engelskbok, den ska vi redovisa i en lite grupp och jag är inte alls taggad för de :( hemskt ju!! 

Strax blir det och jobba med matte, det kommer faktiskt bli lite roligare, jag är snart klar med kapitlet så jag är nöjd! :D

Nu ska jag kila, ha en underbar onsdag! (Slutar två, så himla gött!) 

Puss&Kram <3


Av Elin - 4 februari 2014 20:15

Nu har minnena och sorgen kommit tillbaka för Tina och Major.. mår fan sämst och är påväg och gråta då & då. Är inte alls kul! 
Jag vet liksom att dom mår bra, ser ner på mig då och då osv. Men jag kan ändå inte släppa de att vi aldrig kommer ses mer förens jag är död, det är så sjukt. Vill se dom, känna deras mjuka päls, känna lukten av pälsen och höra deras gnäggande. Det är de ända jag vill, en ända gång till, är det för mycket begärt?! 

Men det jag har kvar föralltid är dom fina minnena, bilderna och videoklippen med er. Får ta vara på de. Skulle tagit vara på tiden med er om jag hade vetat att något sånt skit skulle hända er, jag skulle ha varit med er mer, det ångrar jag så jävla mycket att jag inte gjorde. Skulle tagit hand om er varje dag, inte blivit arg när saker hända och massa annat. Ångrar mig så jävla mycket!

Men det jag inte ångrar, vet ni vad de är? -Att jag lärde känna er!<3 Det ångrar jag ALDRIG! Fick ta hand om er, lära mig rida, mocka, ryckta er och så. Jag ångrar aldrig de för det är de som betyder mest. Det finns alltid i mitt hjärta. 

Skulle bara vilja ha tillbaka er, här och nu. Det första jag skulle göra då skulle vara och skrika erat namn och springa o krama er, lukta på er fina päls!!<3

Den sista tiden när ni mådde var skit, men skönt att ni fick somna in här, hos mig.

Jag hoppas att ni trivdes hos oss och alltid kommer komma ihåg ert hem och oss. Att tiden som varade med oss var bra och allt

Jag ska tänka på er varje dag och tänka på dom bra minnena och inte på dem sämre, älskar er<3

We forever and ever! <3 :'(


(Ville skriva av mig)

Av Elin - 4 februari 2014 18:23

Ovido - Quiz & Flashcards