elin-mylife

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin - 23 februari 2014 17:00

Idag så tog mamma, pappa, Trisse och jag en tur i skogen. Var super och få komma ut i skogen och känna doften och se allt de fria. Det hade jag verkligen längtat efter! Jag och skogen går ihop som sylt och pannkaka. ;) 

Nä men skogen är verkligen fantastisk och jag är glad att vi har den.
Tyvärr glömde jag mobilen och allt så kunde inte ta bilder.. men kommer säkerligen gå den igen så det ordnar sig hörni

När vi kom hem har jag inte gjort nåt speciellt ALLS. Har bara haft tråkigt, men visst har spelat lite data, ds. Juste har ju faktiskt vattnat blommorna och fixat dem +dammsugit där blad åkt ner. Ska nog också byta gardiner i mitt rum för är så äckligt trött på dom jag har och dom är bara ivägen fast dom är i fönstret haha ;)


Ikväll blir det kanske ett bad, är inte hundra säker, men ska också nog måla naglarna och se på Farmen. Just nu sitter jag och väntar på svar från Hanna och Elin, lyssnar också på musik. Hanna och jag ska ju sova över men vi vet inte när eftersom att jag ska och ta blodprov på tisdag tyvärr.. för jag hade tänk imorn till tisdag men saker kommer ju ivägen tyvärr. Man kan ju ta de på tisdag efter liksom? Vi får se vad det blir

Får hitta på nåt annat nu, ha en bra eftermiddag <3


Juste, ska visa där jag tog blodprov men där dom failade... 

 

Såhär kul har man med sitt DS xD (dåliga bilder eftersom att jag inte vet om man kan ta in dem i datan, men ska kolla om det går nu så har man de löst på en gång :) 

Titta hur jag såg ut 2011  

och hur jag förändrats

 
#beautiful
(Dags och ge en fina kommentarer) :)



Av Elin - 22 februari 2014 22:00

Hej. Idag har man inte gjort mycket alls tyvärr.. har haft lite kalas för Ida och det har väl varit kul! Mitt humör har dock varit upp och ner men jag klarade mig igenom. Vi har snackat, ätit och sånt.. inte mer med de och känner mig faktiskt riktigt fet och äcklig!!! Men dagen har varit okej bra.

Imorgon hoppas jag verkligen att det blir bra väder så jag kan ta en liten spingtur!

#Springaismylife<3

Då ska jag också försöka göra en annan grej, men de får ni se om det kommer upp på bloggen vad de är :) Vet inte mer vad jag ska göra imorgon, ska väl troligtvis ta det lungt.


Det är sjukt, så fort jag ätit nåt ångrar jag det verkligen efteråt, men jag äter de ändå, mest är det godis som jag ångrar.. ångrar fruktansvärt mycket jag äter så vill nästan spy upp de, har ingen matlust och är inte alls törstig längre. Hatar verkligen att äta, det är sjukt jobbigt och äckligt. Dricker gör jag knappt heller, men mamma säger till mig och dricka. De händer nu mycket med mig, det vet jag om själv, men en del är för att jag mår dåligt och vill bara veta varför jag är yr! :( 


Skriver mer imorgon, för är trött och ska kolla bloggar och sen filmtime. Puss<3

Av Elin - 22 februari 2014 10:45

Hej!! Jag tänkte faktiskt börja med ''veckan låt'' istället för dagens låt, för jag tror inte att ni direkt tycker att det är så roligt med en låt varje dag och själv tycker jag att det blir mindre roligt. Men ska lägga ut den låt jag nog har lyssnat mest på eller den som varit bäst under veckan, kommer både bli äldre och nya låtar :) Så det blir att jag lägger ut sånna på söndagar men lägger ut en nu idag eftersom att jag hittat en bra 
Escucha! <3


Dagen idag blir ganska slapp eftersom att vi ska fira idag för hon var borta förra helgen så det blir idag då. Men det blir vid halv två, två där nånstans.. jag vet inte om jag ska gå på en promenad innan också. Vill de men vädret är inte på topp, är så kallt och mitt humör är nere ''suck''. Men jag skulle nog bli lite piggare om jag gick (shit ni glömde jag totalt och blogga hahah, får inte göra fler saker när jag bloggar xD) 

Ehm, men det blir nog en slapp lörda', kanske tar en liten promenad senare. Ha en bra lördag ♥

Av Elin - 22 februari 2014 10:14

Tänkte ge er ett speltips ifall ni skulle få tråkigt och de heter ''The impossible quiz''! Ni kan vara hur många som helst och spela de, men det är på datorn så ni vet. Spelet är klurigt som fasen och ibland får man gissa sig fram bara. Men jag kan ju säga de, att man har tre liv och om man förlorar dom tre liven måste man börja om hela spelet, ovasätt vart man är. Det kan bli jobbigt och köra om de men jag tycker själv inte att det blir så jobbigt alls, jag blir mer rädd för smällarna som dyker upp ibland hahah!! 
Ni kan hitta spelet här http://www.addictinggames.com/puzzle-games/theimpossiblequiz.jsp det är gratis så ni vet! :) 
Spela gärna de här och lycka till till er alla

Puss&Kram

Ps. Om ni behöver hjälp med nåt, bara och fråga .ds

 ♥

Av Elin - 21 februari 2014 22:09

Dagen har fortsatt med liggandes i sängen, tårar, ilska och tankar kring det som hände. Har inte orkat gjort nånting efter skolan, har i princip bara legat i sängen, har också varit sur och arg på mamma/Ida och gråtit för det som har hänt, det har berört mig ganska mycket även fast ni tycker att det bara är och svimma, men det är faktiskt mer än bara och svimma.. det var verkligen hemskt och jag får inte ur de ur huvvet!! :( Minns så jäkla väl när jag säger att jag mår illa och vaknar upp men är knappt i medvetandet men jag hör saker, uschfy. 
Ska iaf iväg till labb på måndag eller tisdag efter två så jag hunnit äta innan så jag kan ta de, då är jag kanske mer redo också och hoppas på att samma sak inte händer, det var verkligen en mardröm. Pappa berättade att sköterskan skrek ut till pappa ''nu svimmar hon'' och jag bara åker ner från stolen, pappa hinner få tag på mig och sköterskan går efter mer personal, hehe.. pappa sa att jag var lika vit som min tröja elr snön i ansiktet. Fan, han blev typ lika rädd som jag, jag kände de och han sa att han blev rädd. :( Stackarn.


Jag har fått ett nagellack av Oskar och det var super fint! :) Tack en än gång! (ifall du läser)

Mamma och jag hade blivit sams efter någon timme och då tog vi hand om Dennis, busade lite med honom och nu på kvällen följde jag med pappa i lastbilen. Det var roligt! :) Fast lite läskigt hahah! Har spelat The impossible quiz och det äger verkligen, testa de <3 Länk: http://www.addictinggames.com/puzzle-games/theimpossiblequiz.jsp

Nu ska jag ta det lungt, ha en bra kväll Puss&Kram 

Sorry för ingen bild.. 


Av Elin - 21 februari 2014 14:41

Hejj på er! Tidigt uppdaterat men kom hem efter tolv.. eftersom att jag va på sjukhuset och misslyckades! Vi kom dit tio minuter före och doktorn var försenad. Men när han väl kom följde vi med han till en rum och pratade, han ställde as många frågor som jag fick svara på. Han lyssnade på mina lungor, hjärta, kollade blodtrycket, kollade reflexerna, kollade ögonen, öronen så gjorde vi test om jag blev yr av olika saker. Fick ta ett till test för en tant kom in och tog på mig ''sugproppar'', EKGtest. Var ganska pinsamt, fick ta av mig tröjorna och så.. när det var klart tog de en stund tills doktorn kom igen. Han berättade att allt var bra men att jag skulle ta blodprov för att liksom! Han trodde att det kunde va späningshuvudvärk, eftersom att jag har ont i nacken och i huvvet men jag vetosjutton!! Man får väl lita på dem


Vi gick ner till labb och skulle ta blodprov. Jag satte mig ner, hon gjorde rent där hon skulle ta och tog in sprutan men det kom inge! Så hon hämtade en sköterska. Hon andra skulle ta i den andra armen och jag kände hur jävla illamående jag blev, sa: ''Jag mår illa!'' Och sen kommer jag inte ihåg mer alls. Kände hur jag drömde och hör tillslut röster, öppnade ögonen och såg att jag typ låg/satt på en stol och att två/tre sköterskor och pappa höll mig, trodde först att jag drömde för jag fattade INGENTING, jag var helt borta!!! Frågade vart jag var och kunde inte hålla gråten inne, var så himla chockad så vi kunde inte ta och jag pallade inte med. Fick sitta kvar en stund och sen fördes jag till en soffa som jag fick ligga i, jag var sjukt borta en stund, fick vatten och sen en festis (vet dock inte varför). Kan inte skriva alls idag känner jag, skriver bara fel!!

När jag legat på soffan i några minuter så skulle pappa och jag dra hem för jag fick inte gå till skolan igen och det tyckte jag var ett bra beslut av pappa! Fick hjälp med och gå av pappa eftersom jag var dålig, åkte till skolan och pappa hämtade engelskaboken och väskan. Sen drog vi hem, så har legat i sängen nu i tre timmar, inte roligt! Är fett illamående och omtumlad. Usch, de här har inte alls varit roligt, är en riktig kamp och har varit de jobbigaste på länge.. nu ska jag ligga i sängen och bara skriva med kompisar. 

Vi fick reda på historiaprovet och det gick sådär, sämre än jag visste att det skulle gå.. Blir så jävla förbannad, trodde iaf att jag skulle få ett C men jag fick ett jäkla D! Är så himla arg på mig själv. Ska jämt gå skit, visst klarade mig men ändå.. ska dra nu Puss&Kram

Av Elin - 20 februari 2014 20:00

Hej på er! Dagen idag har varit sådär, lite bättre än igår men fortfarande sådär! Mitt humör har gått upp och ner, har haft sjukt ont i huvvet efter skolan och har det fortfarande. Var samma med yrheten, är yr med. :/ 
Men över till annat, i skolan så hade vi musik, teknik, matte, vi kollade på teater/musikal och idrott i tjugo fucking minuter... så onödig dag, höhö. Teatern/musikalen var i alla fall rolig :) Den handla om en utländsk kille som bodde hos en fosterfamilj och blev kär i en barnflicka och så hände massor massor där. 

När jag kom hem så har jag suttit vid datorn, jag följde också med och handlade. Nu sitter jag och kollar på datorn och tv samtidigt, mycket roligt! Ska kolla på en dokumentär om en tjej som har en gammal kropp, eller ja som en kärringkropp, hoppas att ni förstår? 

Imorgon hoppas jag att vi får tillbaka vårt historiaprov för jag är så spänd för och få reda på hur det gick!! Vi får också tillbaka vårt spanskaprov, men jag vet redan att det gick åt skogen.. ska också till doktorn imorgon och hoppas att det går bra. Lovet börjar också och jag är så hyper och glad för de!!!! Nu taggar vi morgondagen
Ha en bra kväll Puss&Kram <3

Av Elin - 19 februari 2014 21:18

Kvällen blev ganska lyckad i alla fall! :) Är inte ledsen, men är inte glad heller men känner mig helt okej. Satt med Ida och kollade på Farmen och Sveriges Mästerkock. Det va kul, hehe

Nu ska jag nog sova för är as trött så att det kan bli helg och lov någon gång! Sov gott allesammans Puss&Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards