elin-mylife

Alla inlägg under december 2013

Av Elin - 6 december 2013 11:03

Slipper ta hem engelskan som läxa för jag blev nyss klar, GLAD!!! :)<3

Kram, 11.20 -svenska

Av Elin - 6 december 2013 10:23

Nu har vi mitt favoritämen, engelska!! Nämen det är helt okej för vi skriver om oss själva och får jobba själva men det är bra vi ska också bli klara med det idag men jag kommer tyvärr inte bli det så jag ha mer jobb i helgen.. aja 

Vi har rast och det är typ 7 klasser i klassrummet för det är as skrikigt!!! 

Idag så mår jag inte alls bra, har fett ont i halsen, snorig, trött och så, jag är inte heller så happy :( Jag är också illamående och har ont i magen , vill bara åka HEM, hem och SOVA! Men ska försöka och klara denna dagen, fredag liksom och slutar 13.40 Vi har ju idrott idag men jag är kanske inte med för så känner jag nu, blääää har typ snor som sitter fast i halsen. 
Igår när jag skulle sova fick jag lite ont i halsen, sen sov jag i tio minuter och vaknade igen och så kunde jag inte andas, fick PANIK! 
Men börjar nu, ha en bra dag i skolan, PÖSS! <3


Av Elin - 5 december 2013 20:31

Nu blir det och läsa kemin igen.. känner att jag spamläser den fast det är ju också lite bra. Imorgon ska jag läsa en/två gånger till och bli lite förhörd av mamma även fast jag knappt kan nånting men det kommer väl in i min hjärna under natten. Sen blir det säker och sätta sig i vardags rummet med pappa en stund och sedan sova. Najs de! 
Men nu ska jag stänga av datorn så ses vi efter skolan och allt annat jag ska göra. KRAMAR och GODNATT :*<3

Av Elin - 5 december 2013 19:15

Egentligen vet inte jag vad jag ska göra i helgen men plugg blir det iallafall!
Fredag-Skola, plugga och slappa! 
Lördag-Plugg, kanske baka (vi får se) och gå på en promenad/springa om det inte fucking snöar eller regnar!!! :( Snälla va fint!<3

Söndag-PLUGG och kanske städa.. gå på en promenad/springa om det inte blev av på lörda'n

Så är min helg, puss

Nu blir det och ta ett äpple som jag har blivit beroende av..

Av Elin - 5 december 2013 19:03

HAHAH, ni måste bara lyssna på denna!! xD<3

Av Elin - 5 december 2013 19:00

Jag har ingen bild på skolan och jag tycker inte att den är så snygg så spela roll liksom. Men skolan är väl helt okej, det är samma med lärarna! Fast det som är bra är att man har mycket mer frihet alltså betyder att man kan göra lite mer och visa att man faktiskt börjar bli äldre och fattar/lär sig. 
Men annars med skolan så är det mycker läxor och mycket mer prov.. känns som vi har typ 1-2 prov varje vecka! USCH

Och att vi går ganska sent men det kanske blir bättre inför nästa höst då kanske vi slutar tidigare. Men vad ska man skriva mer? Kram


Av Elin - 5 december 2013 18:18

Skönt, nu är torsdagen gjord, det har faktiskt varit en ganska bra dag bara det att det varit skit väder.. storm och regn! Fyfan.. Men iaf, vi hade ju friluftsdag och jag skulle gå i skogen med några andra i skolan och  kompisar då. (Alla hade inte samma aktivitet) haha

Men på morgonen gick jag till Hanna för vi började vid 09, vi satt och pratade, kollade på videos o ja. Sedan drog vi iväg till skolan och vi kom försent så började vår dag men rektorn blev inte ett dugg arga på oss han va istället glad haha (vi hade rektorn på vår aktivitet, konstigt men aa) Dagen hade blivit lite ändrad eftersom det var skit väder
Men först skulle vi höra när han pratade och drog as dåliga skämt han är weird! Alla drog först på en vad fan heter de?!? Juste, tipspromenad, jag, Nicita och en engelsktalande kille gick tillsammans, han är nästan ny och kan ingen svenska tror jag för han håller på och lära sig så då skulle vi översätta från svenska till engelska vad det stod på frågorna.. och det blev as stelt, tyst, pinsamt.. men det gick faktiskt ganska bra och prata även fast jag fick lite hjälp av Nicita ibland :) ''Stooolt!'' Det var mycket bättre och prata med en man inte kände istället för och prata med en man känner för och prata med en man känner så är det inte så roligt.. eller det beror på vem isåfall! Han var faktiskt schysst, vi pratade om olika saker och inte bara om frågorna haha, t.ex vad han tycker om vintern, och vart han kom ifrån och så. Han va också pratig, ibland förstod man inte vad han sa.... men sånt är livet och så pratade han tyst och fort men det blir säkert bättre när jag lär mig mer. 

Sen så rättade vi svaren och vi fick alla rätt, det är najs. : ) 

Efter vi hade ätit lunch i skolan så gick vi till en kyrka och där finns en bio typ mittemot och så gick vi dit och kollade på FILM!!??!! Alla typ skrek och fick panik HAHAH, var as kul. Men tyvärr var inte filmen så bra som jag trodde tyvärr, men hellre film än och gå ute i skogen självklart! Vi skulle ha slutat tre men vi fick sluta en timme tidigare, gött de! Så när jag kom hem övade jag inför spanskalxförhöret och det gick super så kan alla nuuu!!!

Det är månaderna och nu ska jag inte kolla eftersom att jag kan dom: 
Januari-Enero

Februari-Febrero

Mars-Marzo

April-Abril

Maj-Mayo

Juni-Junio

Juli-Julio

Augusti-Agosto

September-Septiembre

Oktober-Octubre

November-Noviembre
December-Diciembre

Så, lovar kollade inte :DDD 

Men efter att jag hade tränat så läste jag i kemiboken, satt mig vid datorn, åt, övade igen på månaderna, läste igenomoch nu så har jag hunnit duscha också :) Jag har också bränt mig när jag skulle tända en ljus och min nagel blev as svart.. :( men det kom bort när jag sköljde. Jag höll i en tändare så höll jag på och tända ljuset så kände jag att det sve till så jag typ slängde iväg tändaren och slängde mig till kranen, fan vad ont det gjorde. Men det syns inte nåt nu och det gör inte ont eller nåt :) 
Nu blir det och fortsätta på Sagan om ringen, sen läsa i kemin!
TAGGA FREDAG IMORGON!!!!!!!!!!!!! jnsadjsdisnmsdkdopsjnasköasb

Men vi ses och tänk; en dag närmare jullovet!

Juste... måste också köpa julklappar, vi får se om jag gör de denna helgen eller nåt! 

KRAM <3

(detta inlägget tog typ två år och skriva insåg jag nu hahah) 

Humör och hur jag mår: Glad, trött, lite snorig) ♥

Av Elin - 4 december 2013 20:26

Äntligen ondag, en dag närmare helgen och lovet haha :) Nä men det är 15 dagar kvar till jullov, 20 dagar kvar till julafton och 27 dagar kvar till ett nytt år!!!! :o Så jäkla coolt och fort tiden går. Men ska berätta lite fort om dagen för ska hinna kolla klart på Tomten är far till alla barnen. :) 
Eh jo, det var en vanlig dag
Svenska, vi pratade om olika saker, kommer ej ihåg haha

Spanska, vi jobbade i våra böcker : ) 
Engelska, vi skrev om oss själva och det var as kul på engelskan, var längesen dent var så roligt och börjar bli bättre på och skriva på engelska, glaaaad

Matte, vi fortsatte och jobba... gick sådär men aa

Akt, vi kollade på julkalendern och hade klassråd
Men det var en helt okej/bra dag : ) och är på bättre humör men trött , lite ont i halsen och täppt. 


Imorgon blir det skogen hela dagen i skolan med 40 andra elever och vår rektor :S hoppas det blir bra och att det inte blir nån jävla snöstorm!!!! Hjjäälp! Men kommer hem efter 16 tror jag? 

Ha en bra kväll och glöm inte och hjälpa dom på efterlyst, haha
Förlåt för stressigt inlägg... kramisar <3<3

Ovido - Quiz & Flashcards