elin-mylife

Direktlänk till inlägg 15 december 2013

Tredje advent!

Av Elin - 15 december 2013 19:45

Shiit! Nu är det redan tredje advent, det är inte klokt, alltså är det snart julafton.. om en vecka och en och en halv dag typ.

Men nu kan bara julen komma, är klar med alla julklappar och dom är inpackade osv. 

Fast jag skulle helst vilja ha lite snö.. den är borta bara för att det är plus grader och regn! Så iriteerande.

Men jaja, förhoppningsvis blir det kallare och att det kommer lite snö. 
Har också blivit ändrade planer för julen, vi alla kan fira ihop och då firar vi på julafton och inte dagen före, (fast skulle ha varit coolt och fira en dag före). Vi ska också fira jul hos farmor och farfar denna julen. ''Intressant'' och hoppas att det blir roligt! Mamma jobbar typ till två så vi drar till dom klockan tre typ och firar annorlundare. Det som är bra är också att vi har bestämt att vi inte ska köpa många julklappar heller, kanske 1-3 styckna och det låter jätte bra!! Jag vill faktiskt inte ha många alls, känner mig sjukt bortskämd då och ja. Jag kommer inte heller direkt säga vad jag fått för julklappar, men har fått ångest för sånna som inte får alls. +Jag bryr mig inte direkt heller, för antingen kallas man fattig eller bortskämd så ingen ide ;)

Men julaftonen kommer bli bra! Längtar just nu dit, till lovet, julaftonen, julmaten, kompisarna, slippa allt annat! <3


Idag så har jag och Hanna gått på stan och köpt julklappar :) sjukt kul!

Men det var jätte svårt och tänka ut vad dom skulle få,  hittade iaf något så nu hoppas jag att dom blir nöjda! Kanske inte dom bästa sakerna men var inte så påhittig haha.. nästa år kanske det blir köp på internet fast tycker det är roligare och gå på riktigt och kolla. Men vi får helt enkelt se :) 

Efter vi shoppat klart och så så drog vi hem till Hanna, vi pratade och skulle typ precis kolla på en film så ska jag hem. Inte så kul men hade annars en bra dag, man får tänka så. 

När jag kom hem så var jag lite med Dennis, mamma, Ida, pappa & Linus, åt och packade in julklapparna. Jag har också hunnit duscha och nu sitter jag och lyssnar på musik +bloggar :) 

Snart blir det solsidan!


Imorgon börjar sistan veckan på höstterminen, f*n vad fort det går!!!!!!! Det har bara rusat iväg, men denna veckan kommer gå segt haha.. fast förhoppningsvis gör vi nåt roligt så tiden går fort. 
Imorgon hoppas jag att tiden går fort, vi slipper lektioner? och vi ska hjälpa andra klasser och flytta för vi ska renovera/bygga om för jag vet inte om det typ läckte in vatten? Så efter det jobbet får vi pizza.. kanske inte det godaste och blir illamående av de men det funkar väl. 
Slutar också vid FYRA, f***ck, ska förska hinna gå på en promenad men tror inte att jag hinner göra det eftersom att det blir svart ganska snabbt men då kanske jag gör plankan.
Resten av veckan blir nog typ slapp i skolan. 
Syns i nästa inlägg, puss&kram! <3

 

 
 
Ingen bild

natalia

15 december 2013 21:18

Tror den sista veckan kommer gå riktigt fort ;) sen blire int lika jobbigt i skolan :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards