elin-mylife

Alla inlägg under november 2013

Av Elin - 24 november 2013 12:40






                        Inte dom bästa och snyggaste bilderna men är iaf nöjd med promenaden! :*


Av Elin - 24 november 2013 10:49

Nu har jag ett ''schema'' på vad jag ska göra idag :) 

Kommer väl inte göra så mycket men ja. När mamma kommer hem kanske hon ska vila så då ska jag träna upp mina skulderblad för jag har så ont i dom.. +har svårt och andas när jag ligger ner men jag vet inte om det beror på de. Sen när mamma vilat klart och hon vill med på en promenad så går vi på en, annars går jag själv. För det är sjukt fint! Ska också försöka ta kort ute för det är frost, det är fint men inte så kul haha. 

Senare ska jag städa mitt rum äntligen ;) men ska försöka blogga också

Men nu kom mamma, ses :* <3

Av Elin - 23 november 2013 23:02

Av Elin - 23 november 2013 23:00

Tyckte att det var dags med en ny omröstning!

Förhoppningsvis så ska jag försöka göra en ny varje vecka vi får se hur det går ;)

Denna veckan handlar omröstningen om ''Bilder''. 

RÖSTA PÅ <3

 

Av Elin - 23 november 2013 22:34

Nu har man krypit ner under täcket och sitter vid datorn :) 

Funderar på om jag ska göra en ny header men jag ska inte byta, för den som jag har nu älskar jag verkligen!

Hihi. 
Vad har ni gjort ikväll? Själv har jag spelat yatzy med Sara och mamma och käkat godis... så känner mig ''stor'' nä men ni fattar ;) 

(Skulle lyssna på musik så hade jag spotify uppe och väntade på att en låt skulle komma... så hade jag inte ens loggat in.. smarthead!)

Mamma har också masserat mina skulderblad för jag har ont i dem :( så det känns lite bättre i dom men tänkte träna upp dom så det blir bättre. Ska leta efter några tips på de. 
Puss&Kram, ha en bra lördag!! <3


(Bild från sommaren) :*

 

Av Elin - 23 november 2013 18:30

ÄNTLIGEN har jag fixat så jag vet hur jag ska överföra bilder till datorn och jag hoppas jag kommer ihåg det nu! Så nu kommer ni få bilder på allt möjligt ex. Kläder om jag köpt och annat! <3

Tack Hanna för hjälpen, ''happyface''


Jag har också kommit hem från hanna, eller ja det var några timmar sen men ja. 

Hos Hanna har vi gjort allt möjligt och skrattat som vanligt. Igår var Amanda med en liten stund och då snackade vi, vi har kört ''Sanning'' (vi hade inte med konka) haha. Vi gick också ut på en promenad, pratade ännu mer och efter Amanda gick hem så kollade vi på ''Slither''. Sen gjorde vi videon men bloggplatsen kunde inte lägga in den så tyvärr så kommer den inte in -.-'

Senare kollade vi på ''The purge'' och den är verkligen värd och se!!! Den var lite läskig och bra. Efter det sov vi haha och ja vi gick och la oss vid 02 :) då var jag ganska trött kan man säga. 
Jag vaknade typ vid kvart i nio och var as trött men jag kunde inte sova.. men när Hanna höll på och vakna upp (jag hörde de) så somnade jag och jag trodde att jag sov i typ 10 minuter fast jag tror jag sov lite längre hahaha. Men det blir ju så om man är trött jag känner mig också trygg när jag är de, det är som mitt andra hem <3  

Senare när vi vaknat till och så satt vi vid datorn, åt frukost vid typ 11/11.30. Vi har också spelat sällskapsspel och pratat. 
Det var en bra fredag/lördag! Hihi

När pappa kom och hämtade mig så handlade vi, vi gjorde också mat och sen la jag mig faktiskt en stund men jag somnade naturligtvis inte... så jag kommer sova som en stock!

Nu ska jag bara ta det lungt! 

Hoppas ni haft det bra? Puss :*


En liten titt på filmen ;)



Av Elin - 22 november 2013 23:55

Ja tyvärr så dampar bloggplatsen så jag kan inte lägga upp den.. men får försöka fixa de men inte nu :) 

Vi sitter just nu vid varsin dator och ja spelar gt om vi ska vara ärliga. Vi kan knappt prata med varandra heller för vi måste vara tysta eftersom hon har en lillasyster och hon har rummet breve. Men nu ska väl sitta uppe en stund till! 
Syns imorgon! <3 Kramar :*

Av Elin - 22 november 2013 22:00

Hejhej! <3 
Det har varit en ganska bra dag  i skolan,

en vanlig dag och så. Först hade vi so, då gjorde vi nyhetskryss och fick godis (heheh) sedan spanska och då redovisa jag och två till kompisar om Espana :) det gick väl ganska bra. 

På engelskan hade vi läxförhör och det gick bra! Förutom att jag fick en blackout.. men kom på alla sen. 

Annars svenska och idrott! 

Men ja, nu ska snart blir det videodags! Ska bli kul! Men vi får se vad som kommer upp..

Hejdå <3


(inge bra inlägg.. :s)

Ovido - Quiz & Flashcards