elin-mylife

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 30 augusti 2013 16:30

1. En sak du inte kan lämna huset utan? -Mobilen
2. Favorit märke av smink? -Använder inte smink, hehe
3. Favorit blomma? - Orkideér
4. Favorit klädaffär? -H&M, Lindex, Kapphal m.m
5. Favorit parfym? -Vet inte, finns så många underbara 
6. Hus eller lägenhet? -Hus
7. Får du bra betyg? -Ganska
8. Favoritfärger? -Typ alla, utom orange
9. Dricker du energidrycker? -Nej, varför ska man de, finns bara massa jävla socker
10. Dricker du juice? -Jaa! c:
11. Vill du simma? -Ja
12. Äter du frites med en gaffel? -Ibland
13. Favorit fuktighetskräm? -Har ingen
14. Vill du gifta dig senare i livet? -Kanske
15. Blir du lätt? -Jaa, eller det beror på vad
16. Tror du på spöken? -Inte spöken, men andar

17. Eventuella fobier? -Vet inte
18. Biter du på naglarna? -Inte just nu, för nu har jag långa o fina naglar! :) Men jag har gjort
19. Har du någonsin haft en nära döden-upplevelse? -Ja!
20. Dricker du kaffe? -Nepp

:)<3

Av Elin - 30 augusti 2013 15:52

Hellu kära läsare ♥

Hur är det med er? -Hoppas att allt är bra med er!

Med mig så har jag ont i halsen.. börjar nog bli riktigt förkyld.. och varför just NU, när det är skola!? Då måste jag vara frisk, vill liksom inte komma efter i nånting, det känns så himla jobbigt. Aja, jag kanske känner mig sämre imorn så är jag bättre tills på måndag, jag hoppas på det bästa nu

Idag så är det ju fredag                                                   -yeeeeey!!

Riktigt awesome! Älskar fredagar, förutom engelskan i skolan då, idag så har vi haft SO och där har vi lyssnat på när vår lärare läst om när människorna blir bönder, sedan så har vi haft spanska (språååk), där hade vi läxförhör, det gick ganska bra, 9/12 rätt :$ (hehe), skulle ha övat lite mer? Efter det hade vi engelskaläxförhör och jag fick (3?) fel av 17, är nöjd!

Vi åt lunch, sedan så hade vi svenska, där jorde vi nåt test och sist hade vi idroooooooooooooott, kul som faen! Vi körde med frisbeé (ursäkta min stavning)

Men nu över till nåt helt annat, nu och ikväll ska jag bara ta det lungt, duscha håret ska jag göra, känns att det behövs.

Imorgon (om jag inte är sämre) så ska jag baka nåt sedan om det är bra väder så ska jag nog försöka springa, just jah.. kom just på att jag slängde mina träningsbyxor i tvättkorgen.. åh, aja!

Annars på söndag ska jag städa mitt  underbara rum, har inte orkat på 3 veckor o just nu håller jag på och dö och spy för mitt rum. Kan knappt andas för att det är sånt här syre i rummet :s Men tagga och städa på söndag, då blir det storstädning och förhoppningsvis tar det nog inte hela dagen som det brukar, haha. Sedan börjar den tredje veckan, åh jag vet inte men jag får panikattacker av skolan, för schemat, det är så mongo! & om man har rast i ca 10 min så drar typ lärarna jämt över med tiden, sjukt jobbigt, det är därför jag får panikattack, sedan är det ju läxorna, fast egentligen är dem ganska bra, alltså vilka dagar dom tagit läxorna 

Men nu tänkte jag göra en tag eller frågor som jag svarar på. Frågestund på G, håll UTKIK! 

Ha det bra, kramis <3

Av Elin - 29 augusti 2013 18:15

Hej läsare! :)

Härligt att jag har så många goa läsare! Hihi!

Jag skulle gärna vilja höra vad ni tycker om min blogg, om den är bra, dålig, sådär, för jag vill ha din kommentar, spelar ingen roll vad ni tycker! :)


Iallafall, det har varit en väldigt dålig vecka med inlägg, men jag har inte haft sån lust och har haft väldigt mycket med läxa, med det ska ändras! :)

Jag tänkte berätta lite om hur jag går i skolan: Måndagar och torsdagar går jag till -15.40, tisdagar går jag till, 14.50 (Sämsta tiden dom kom på!) -.- Onsdagar, 13.50 och fredagar, 13.40 Är rätt så nöjd med tiderna! 

Men den här veckan har vi inte gjort så mycket, bara följt schemat, alltså matte, engelska, historia (so), no, slöjd, idrott m.m

Idag har jag annars spelat trummor, alltså det va kul, men jag va as dålig, haha, kan inte göra tre saker sammtidigt, det är svårt, men lite grann kunde jag att så nu kommer jag få sitta och öva/slå lite med händerna/foten så att jag kan till nästa gång vi har musik, så ska jag att visa er :p Sedan så har jag kört på några andra trummor, som man slår med bara händerna på, det va faktiskt lätt

Resten av dagen så hade vi teknik, matte, so, no och idrott. På tekniken så pratade vi om olika saker och nästa gång ska vi göra en visp :S, på matten jobbade vi i våra matteböcker, gick super bra! Alltså jag börjar tycka att matte börjar bli roligar, men det är väl för att vi fått en bra lärare och att jag börjar bli bättre, hehe, på son så gjorde vi nåt quiz typ, non så pratade vi om växter och så oooooch på idrotten så sprang vi 4.2 km, ''pussst'', hehe, känner mig jätte duktig. Eller ja.. jag joggade och gick om jag ska säga sanningen, men aja, duktigt ändå!

Annars idag så har jag duschat och tagit det lungt, ska väl snart träna på engelskaläxan, det är ca 18 ord jag ska kunna tills imorgon och jag kan typ alla, så är riktigt nöjd, men det jag har märkt och blivit sjukt ledsen över är att jag har blivit sämre på engelska, riktigt tråkigt och när jag ser/hör andra i klassen pratar, dom är ju riktigt bra så kommer jag där själv.. vill bara kunna prata och va lika bra som alla andra, är trött på och va sämre än alla andra.. jaja, annars ikväll ska jag måla naglarna, ''SMILE''! 

Men nu ska jag dra, ska lyssna på musik, kanske uppdaterar mer ikväll annars imorgon FREEEEDAG! ♥

Ha en fortsatt bra kväll, Puss och kram

(Bjuder på två bilder :s)




Av Elin - 29 augusti 2013 13:35

Hej kära läsare! :)Just nu är jag i skolanoch har rast till 14 :) snart ska jag ha SO, hoppas att det blir roligt! :) På SOn har vi Historia! Om första människan läser vi o arbetar. Sedan har vi idrott till 15.40 och då slutar jaaaag, hur gött som helst, men då ska jag la göra läxan, äta m.m Men jag skriver senare, lite lättare än på mobban :) Men vi ses då ha en fortsatt bra dag :) Puss o Kram :*

Av Elin - 26 augusti 2013 17:20

Hola! Nu var det ett tag sen, jag har gått vidare! Men känslan är fortfarande där.. men tänker inte lika ofta på det, så det är bra!

Förra veckan började ju skolan och det gick jätte bra, var väldigt segt att gå upp bara, men det blir väl bättre snart när jag vant mig. 
I helgen så sov jag över hos min syrra och hennes kille o barn, för mamma och pappa var borta med husvagnen, det var super kul! :)

Alltså vi gjorde inte alls mycket, men det var väldigt skönt och bara slappa efter en vecka, vi spelade kort, pratade, gjorde mat tillsammans, myste, lekte med Dennis m.m, i lördags grillade vi, -mmm, senare på kvällen gjorde vi skagenröra och igår åt vi taco, riktig LYXMIDDAG! Haha, tycker jag iallafall. :) Tack hörrni för denna helgen, ni betyder så mycket för mig, hoppas att ni vet de! <3

Idag kom den andra veckan i skolan.. jadu, då har vi haft slöjd, matte, so, spanska och engelska, en ganska bra dag tycker jag, förutom fuck engelskan..... hatar de och är så dålig!!!!!!! Om man skulle kunna önska bort ett ämne skulle jag ta bort engelskan!.. Skit ämne är de!

Annars kom jag hem och började blöda näsblod.. som vanligt! Har gjort det typ varje dag i 2-3 veckor nu. Inte så roligt, annars skulle jag göra läxan, men då kom såklart syrran och störde! Är så jäkla trött på henne och hennes prat, ska bli skönt att hon flyttar om ett år! Så det slutade med att jag small min läxa i sängen och satt mig vid datorn, hahah! :D

Jävla skit fan. Aja, får köra igen om en stund och hoppas att hon gått upp på sitt rum! 
Föresten, tråkigt om du (Ida) läser min blogg!
Men nu ska jag försöka skina upp, ha det bra, puss och kram ♥

Av Elin - 19 augusti 2013 16:01

Hej läsare! ♥

Jag tar en bloggpaus i några dagar, jag vet inte när jag kommer tillbaka men blir väl snart!
Det beror på att jag är lite ledsen men också arg för att min kille gjorde slut igår.. :( så ja..! Ni får ha det jätte bra! Puss o Kram ♥♥

Av Elin - 16 augusti 2013 09:57

Godmorgon läsare! 

Nu dom här dagarna har det varit USEL uppdatering, menmen.. ska försöka blogga mer, jag har inte haft nån lust och blogga! För denna vecka är ju sista sommarlovsveckan, sista sommarlovsdagen IDAG! Fy... men jag längtar faktiskt lite till skolan. Kommer nog bli bra, men kommer sakna min andra skola sååå.. 

Över till annat; jag har ju en till blogg, men jag funderar på och lägga ner den :/ har inte alls många läsare och blogg.se är inte lika bra som bloggp. Jag förstår mer på bloggp! Och det är mkt bättre här, men info kommer på söndag hur det blir :)

Annars denna veckan har jag slöat, ridit, gått på promenad osv

Åhh! Jag red igår för första gången sen jag ramlade av, det kändes helt underbart, men jag var att lite rädd när jag skulle hoppa upp, men nu har jag prövat och det kändes bra, jag måste försöka gå vidare med det som har hänt, men det är svårt. Ibland kan jag få tankar som att det kunde gått riktigt illa än vad som hänt, men jag lever och sitter här idag.

Jag är STOLT över mig själv att jag hoppade upp, fann mitt mod :)


Idag åker jag, mamma, pappa och tobbe till Mariestad (tror vi skulle dit) och där ska vi sova på en camping, kommer nog bli bra, så vi ska vara där över helgen, vi åker hem på söndag så var lugna :) Jag kommer nog tyvärr inte kunna uppdatera för dom har sämsta internetet där men aja, ni klarar väl er 2 dagar?


Igår började en period att jag började blöda näsblod.. det blödde ett tag, men slutade ju efter en stund såklart. 

Och idag hände det samma sak.. började blöda näsblod, men slutade för typ 5 minuter sen, skönt de, men det är inte roligt alls, så nu har jag blivit riktigt yr.. -''wiiii'' vad det snurrar!! 

Usch

Imorse vaknade jag med värdens smärta i handleden också, eller ja vid den knölen mellan handen o armen, där har jag ont och runt om där; -ÅH! Kan inte böja den, för då får jag ont.

Aja, det var de, vi hörs antingen senare eller nån annan dag! Kramisar♥♥☺




Av Elin - 16 augusti 2013 09:55

Hej igen läsare! ♥
Nu är jag så sugen och prata om vad jag skulle vilja jobba med och sen vilket gymnasie jag vill gå på, jag skulle ha jobbat på Dagis, men nu har jag ändrat mig och valt annat, visst; har 3 år kvar och välja, men just nu KÄNNER jag de här..
Jag vill nämligen gå ''Floristgymnasiet'', jag älskar verkligen blommor! Och jag tar verkligen hand om dom, för vi har ju blommor hemma, och alla mår så himla bra, två blommor som vi skulle slänga (dom var döda) började jag vattna och sedan började de komma knopp. Helt magiskt! :) Sedan så kommer det bara mer och mer blommor på dom i mitt fönster, mamma säger att jag har ''GRÖNA FINGRAR''. Hihi!
Så det vill jag verkligen sattsa på! Göra blombuketter m.m
Ja, så nu vet ni de! Ha en bra dag, KRAMISAR ♥

Ovido - Quiz & Flashcards